Стягане на тялото и чистене на подкожни мазнини

Здравейте, на 14 съм 162см висока, искам да стегна тялото си и да изчистя подкижните мазнини. Килограчите ми се менят ту са 47, ту 48, понякога падат и на 46. Тренирам в домашни условия от 3 месеца, нямах хранителен режим, но гладувах, знам че не е редно, но това беше лесен начин да сваля килограмите. Получих що-годе оформени коремни мускули, но и по-отпусната долна част на корема. Та искам съвет от вас как да си стегна корема и краката.
Имам и проблем с костите, когато правя упражненията много ме болят костите в областа на кръста.
Бях с гипсирана ръка 4 седмици и в момента не мога да правя много натоварващи за нея упражнения.

25.06.18
17:18

Какво имаш предвид като казваш “стегна”? Да не ти виси кожата след като си стопила мазнините ли?

Не нямам увиснала кожа, но е по отпусната. Може и на мен така да ми се струва. Искам корема да ми е стегнат и прибран.

Опиши как точно се храниш сега, защото след като си имала период с гладуване, е възможно да не подхождаш разумно към менюто, от страх да не качиш сваленото.

Колкото до болката - не зная какво точно имаш предвид под болка в костите, но при какви движения наблюдаваш това? Може да е от неподходяща техника. Как тренираш вкъщи?

С две думи не много добре. Днес закусих с плодово мляко, за обяд ядох спагети. След това си позволих малко глезотийки защото се ядосох, че не ми се получават нещата и от болките. А до колкото болките в кръста, когато правя упражненията кокалите ми изпъкват доста и аз буквално стоя на тях и тогава ме болят.

Мнението беше редактирано от Теодора Йоткова на 25.06.18 21:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1