Въглехидрати и протеин.

27.06.18
18:27

Здравейте имам няколко питания.Първо ще обясня ситуацията ми каква е.Започнах да тренирам и минах на калориен дефицит от 144 килограма сега съм 128.Желая хем да свалям хем да запазя а и да покача мускулите си.

Първия ми въпрос е колко протеин на ден трябва да поемам?2 грама ми се струва много аз не съм 128 кила мускули а обратното повечето е паласки...
Втория ми въпрос е относно въглехидратите.Те почти не присъстват в храненето ми това проблем ли е и колко е минимума който трябва да ям?

На НВД ли си ?

28.06.18
18:03

Протеина може и по- малко от 2 грама. Може да си сметнеш активното тегло и да си сложиш по 1.6г. на кило активно тегло.
Няма минимум за въглехидратите. Можеш и съвсем без тях. Питай инуитите и други видове ескимоси - цял живот са на кето диета след като ги отбие майка им.

28.06.18
18:54

На калориен дефицит съм като гледам протеина да е повече но ако го смятам по 2 става 260 което си е много .До 160-180 го докарвам на ден но повече ми е мъка...Ям предимно шунка,Котич сирене,яйца,пилешко и филе елена +салати и плодове.Въпроса ми е дали е проблем ако имам по 100-тина въглехидрати на ден само

казано от Stefan Raychev на 28.06.18, 18:54:

Въпроса ми е дали е проблем ако имам по 100-тина въглехидрати на ден само

Не, няма никакъв проблем.
В момента за теб това е количество около протокола на НВД.

28.06.18
19:29

Мерси!

Bart Simpson

28.06.18
19:44

Аватара, обаче......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1