Анадрол+Тестостерон Депо+Метан/Винстрол

Темата е заключена.
NI

07.02.06
11:37

Привет на всички!
Значи на 18г. съм,181,84кг
Тренирам от година,смятам да направя следния цикъл :
Ще си взема от иранския Анадрол 1 кутийка 100табл и ще пия всеки ден по 2 хапчета,на 5 дена 1 инжекция тест депо и накрая завършвам с Винстрол за около 3-4 седмици,за да задържа постигнатото,Тренирам яко,пия протеини,смятам след цикъла да си взема трибестан,креатин,глутамин...Ясно ми е какви протектори да използвам,Кажете просто вашето мнение за цикълчето!
Мерси.

07.02.06
11:54

[quote author=“NiksuN”]Привет на всички!
Значи на 18г. съм,181,84кг
Тренирам от година,смятам да направя следния цикъл :
Ще си взема от иранския Анадрол 1 кутийка 100табл и ще пия всеки ден по 2 хапчета,на 5 дена 1 инжекция тест депо и накрая завършвам с Винстрол за около 3-4 седмици,за да задържа постигнатото,Тренирам яко,пия протеини,смятам след цикъла да си взема трибестан,креатин,глутамин...Ясно ми е какви протектори да използвам,Кажете просто вашето мнение за цикълчето!
Мерси.

Ако ти е първи цикъл е малко тежко!Ма според мене кат имаш пари зобаи се там :)

SE

07.02.06
12:31

приятелю тоя цикъл е много силен и ти трябват много предпазители за черния дроб и нещо против аромация че от тия дози на анадрола направо ще я закъсаш

Не пийй повече от една таблетка анадрол и не бий повече от една ампула тест на седмица ,даже това ти е много за първи цикъл

NI

07.02.06
12:59

:)Втори цикъл ще ми е това,мислех си да правя метан+дека+още нещо,ама от тия ментата ми е писнало,затова съм се спрял на тези неща,защото със сигурност мога да си ги намеря истински;)

SE

07.02.06
14:06

ма не мислиш ли че е много силен цикълът лично на мене тоя цикъл ми се вижда супер силен

07.02.06
16:01

Мускули на всяка цена - това мисля за цикъла. :”)

HR

07.02.06
16:46

Сериозно цикълче. Вземи си притектор за черния дроб и пий Нолва по време на цикъла за ароматизацията и ще си бомба, хич не му мисли. Увеличи Вини-то на 6 седмици и приятно екплоадиране.  :D с тоя Анадрол ще се надуеш още първата седмица.

07.02.06
19:07

Ами доста брутално ми се вижда това за един 18 годишен младеж, ама ти си знаеш най-добре! Аз лично, винаги бих предпочел винстрол в големи дози (50мг/ден) с по един сустанонец на 5 дена! Е, всеки гони различни цели!

Анадрола не го започвай по 2 таблетки от първия ден - прекалено голям шок ще е, според мен! Пък и тези 50 дни по 100мг окси на ден са много - дори за напреднал! Започни с половин таблетка за няколко дена, после мини на една - виж как ще ти се отрази и тогава вече ако не си доволен си качи на 1,5-2 таблетки!

07.02.06
22:28

Анадрол не бих препоръчал на никого, камо ли на 18 годишен като теб. Това си е абсолютно неоправдан за КПД-то си стероид: получаваш много вода с/у много пари и висока андрогенност.

QK

07.02.06
23:49

абе за първи път ще пиша в този раздел,но дано да си заслужава,значи интересувам се от химиите от хората във фитнеса и да ти кажа според мен ти се опитваш да се самоубиеш,пич ти си на 18 години,няма лошо зобай,щом искаш,ма тва е зверско според мен,до колкото съм чувал тука във фитнеса от момчетата,казвали са,че анадрола се пие по хапче на ден за първата седмица,после две седмици по 2 на ден и последната седмица пак по 1 на ден,казвали са ми че не се прави цикъл повече от за месец,щото е страшно вреден,все пак е най-силния,като се комбинира със стромба и други се засилва ефекта,един приятел качи 7 см. на гърба за месец и по 2 см на всички останали мусулни групи,ако видиш,че качваш много кръвното и ти става зле от тия химии,спирай това докато не е станало по-зле.питай някой,който все пак е правил цикъл анадрол+компания.

NI

12.03.06
11:45

Момци,момци, нека всеки,който е направил няколко цикъла,да прочете тва...От 20 дни правя  цикъла и ви казвам,че направо се взривих...не само от към сила,но и от към маса...За пример ще ви кажа,че гърдите ми бяха най-изоставащи - на 85кг- правех около5-6 повторения,само един път бях вдигал 100кг, вчера направих 2ка на 130…Ръцете по принцип си ми вървят,но за какво става на въпрос - от 60 на широк хват с EZ лост вече стигнах до 80 на серия!И т.н....А резултатите относно маса,са повече от задоволителни - ръка до момента от 40см. на 43,гръдна обиколка от 114- на 120…Краката ми се нацепиха жестоко,не си гибях мерил преди да почна цикъла,но за силата им ще кажа,че преди правех клек на 110 - 10ка,последния път бях на 140 - 10ка;)Засега се чуствам добре,само малко ме боли главата отзад,най-вероятно от високото кръвно налягане,но се търпи,така че по-добре да не го меря,за да не ми стане по-лошо:)Друг неприятен ефект е,че ми излязоха малко пъпки по гърба,но това не е все пак чудо за умиране...Иначе други по-сериозни проблеми засега няма...Като привърша с цикъла,ще кача снимки за да добиете представа за прогреса...Това е от мен,успех на всички!

П.П.Препопъчвам този цикъл на всички с по-голям стаж и няколко цикъла зад гърба си,ако целта им е ударно качване на мускулна маса :wink:  :wink:

12.03.06
12:35

Защо ли си мисля, че ще си промениш мнението 2-3 месеца след цикъла :roll: !

12.03.06
14:08

Пусни снимки от последният ден на цикъла и след това пак пусни снимки ама 30-40 дена след цикъла.. ;) да видим за кво стаа въпрос  :lol:

14.03.06
22:35

Ц,ц,ц ...
    Да ти кажа че за мен на 18г. да правиш стеройден цикъл е простотия. Със сигурност няма да можеш да си възстановиш натуралния баланс на тестостерона в теб след такива глупости и определено ще ти стане много по дискомфортно да спреш циклите за в бъдеще, но както и да е всеки сам отговаря за себеси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1