Как да се храня правилно ?

Привет на всички , нов съм тук и имам няколко запитвания и ще се радвам някой от Вас да ми помогне 🙂 Тренирам от 3 месеца фитнес по-сериозно . И реших да вмъкна и по-добър  хранителен режим . Та въпроса ми е  как да се храня сутрин тъй като ходя на фитнесс сутринта и да питам какво да закусвам тъй като след закуската веднага отивам на тренировка ?  И следователно да питам следтренировъчното яденене от какво да се състой . Приемам и суроватъчен протеин . И да попитам за добавката BCAA как се приема по време , след , или преди тренировка ?

Информацията, която търсиш, няма как да се помести в една форумна тема, затова препоръчвам да започнеш от ръководствата за начинаещи и да продължиш с останалите статии в изданието.

За БЦАА-то, от една страна, за твоя тренировъчен стаж по всяка вероятност не ти е необходима и ако ще пиеш нещо, то по-добре да е протеин. От него ще си набавяш предостатъчно от всички аминокиселини, включително и бцаа.

Иначе няма строго специфична схема за приема на бцаа, зависи от много фактори, но ориентировъчно, по време или след тренировката, между храненията и като допълнение към хранения бедни на протеин са най-често срещаните варианти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1