Natural Sterol Complex

14.03.06
22:54

NATURAL STEROL COMPLEX
Описание: Като естествена алтернатива на предписаните анаболи, Natural Sterol Complex може да се смесва с прохормони (страница 21) за постигане на оптимални резултати.

• Естествени анаболни стероли
• Натрупване на маса без мазнини
• Увеличава протеиновия синтез
• Натрупване на мускулна маса
• Намалява Катаболизма на протеини
• Ускоряване на енергията
• Повишава мускулатурата
• Подобрява възстановяването

Форма: таблетки или капсули

Дозировка: 6 таблетки/капсули 

тва е описанието за този продукт. нека ако някой го е ползвал или има информация за него да сподели?

14.03.06
23:43

Имам приятели които са го ползвали и споделяха че ефекта е доста далеч от стероидите... моят съвет е да наблягате на основните неща - креатин и много протеин...

15.03.06
12:36

не струва, не знам някой да е останал доволен от него

16.03.06
15:32

Един познат ,вземаше такива неща и нищо не направи само дето качи  мазно после неможа да го изчисти и още е дебел. И. не тренираше докато го вземаше само ядеше като прасе и играеше Diablo i WarCraft,.Освен това е мaлко тъп ама незнам дали му е “генче” или от това,ама той и преди си беше така ,тъй че ако искате го пробваите при вас може да има различен  ефект.

ME

21.03.06
17:02

Незнам ко да ти кажа  е лек !
196 съм и бях 60 кила обаче кат почнах да го зимам и за 1 година качих 35 кила !
Сега съм около 100 кила обаче докато го взимах доста повръщах ама като цяло си струва  :D

AL

22.03.06
08:14

“196 съм и бях 60 кила обаче кат почнах да го зимам и за 1 година качих 35 кила ! ” ако си мислиш че си ги качил от него..

ME

22.03.06
14:09

е то е ясно че не зимах само тва ама все пак и то е имало някав ефект !
Пук да не говорим кув релеф напраих от NATURAL STEROL COMPLEX   :twisted:
Ма все пак не трябва да са прекалява !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1