Колкото да не е без нищо

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от SimplySatisfying на 11.07.18, 17:16:

казано от Joe Musashi на 11.07.18, 17:01:

казано от CarnalK на 11.07.18, 16:52:

Бошлаф работа са тия набирания и кофички на една ръка. Дамите се интересуват от мъже, които могат да правят борцов клек с над 50 кила без ръце 🙂

Яхтите не са ли вече актуални?

Оня ден четох статус на една 17 годишна, че 6 коли впечатлявали повече от six pack, затова да не сме си губели времето във фитнеса, тъй че вече и от по-рано се преориентират.

Само, дето е по-верочтно пак да извадя плочките, от колкото да имам 6 коли. 😄

хибридна тяга на гладкото 10х1х140, 10 мин ( 5 надхват, 5 смесен)
лег с пауза 3х15х85
горен лег с дъмбели 2х20х 34 / на ръка /

В сравнение с предният път, този път хватът беше жалък ( още на загрявката се усети ) и се наложи половината със смесен, което пък хич не е интересно, тъй като без проблем стават..

военна 8х65, 5х70, 11,11,10 х 60
набиране, подхват 2х +30, +35, +40,  1х +45,  3х9х +22.5
ръце малко

Усещах известен дискомфорт когато напъвах при набиранията с надхват при рамото, затова в момента ги правя само в 10-ки и не правя тежки 3-ки/2-ки, само при подхват. Военната както винаги слаба, ама напъвам, какво да се прави.

хибридна тяга на гладкото - 10х1х140 10 мин ( 7 надхват, 3 смесен )
кофи 2 серии до отказ с +40, 3 серии до отказ с +30

Сесийни тренировки.. Хватът пак жалък, явно не е било само предният път, но поне 2 бройки повече с надхват. Така докато станат 10. Забелязал съм, че формата ми е по-добра като дърпам надхват, явно някакъв знак отгоре 😄 .
Не знам дали да и казвам хибридна или тясна на тягата, разкрачът е като за тясна, ръцете са ми плътно от вътрешната страна на краката.

Формата на 81 сега:

преден клек 10х10х80
набиране, надхват 5х9х +20
няколко 1-ци с една ръка, втората ръка се държи за дърпащата

Пръснах още един изпит, остават два и ще се порка. Тъкмо отивам към фитнеса и гледам някви джендъри имат концерт. До концерта някви бутки, продават се знаменца и постоянно някви “мотивационни надписи” от порядъка на “всеки има право да е различен”. Даже стигам вратата на фитнеса и някви педали се мляскаха отвън, щях да повърна. Деа гнусното племе майна, не знам каква е тая педалска еуфория, но като се замисля, 90 % от хората са слабоумни, така че е разбираемо донякъде.

военна 8х65, 4,4 х 70,  10,10 х 62.5
набиране, подхват 9,8 х +25,  2х10х +20

Тежеше днеска.. Трябва да почна да ям повече, че тия килограми са ми малки, ама в жегата как да стане..

хибридна тяга 20х140 за 10 мин.
кофи 7 серии с +30 кг

Тягата ще ги редувам - една тренировка смесен 10х1 за 10 мин да наблягам на силата, другата 20+ за 10 мин само надхват. Днес тия 140 бяха като перце, доволен съм.
Изключвам лега за известно време, ще наблегна на кофите, после пак ще го включа под формата на пирамида. Тия тренировки са много айляшки, направо двуразови може да подкарам, ама сега няма време, че уж уча.

преден клек 6х10х 82.5
набиране, подхват 10х +25, 3х10х +22.5

Набирането стана муцка. Обаче след него реших да разцъкам малко пендлей и на едно от повторенията явно дръпнах рязко и не се бях стегнал, та изведнъж ме опъна в лявата част на кръста, та ме държа не малко време. Дано всичко е ок, че си ... майката.
Сега във Франкфурт са някакви 34-36 градуса, които като ги сравня с 34-36 в Пловдив са 10 пъти по-зле, а уж са свикнал на жеги. Днеска имаше някъв с imaginary lat syndrom във фитнеса, сигурно 20 минути му се смях.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 25.07.18 01:23.

военна 4х20х50
набиране, подхват 4х1х +45, 10,9,8,7 х +25

Военната правих лек делоуд, че нещо не ми е кеф и не ми се напъваше. Набирането тежеше днес, но не много.
Имам две въпросчета, ще се радвам ако някой даде мнение:

1. Да заменя ли надхвата изцяло с подхват? Струва ми се, че ще имам повече полза.
2. Нещо не спя както трябва. Храната е перфектна на 95 %, стресът предполагам повлиява? Макар че не съм от хората, които се стресират 😄. Чудя се дали да не подкарам д3, уж нали съм по на север.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 27.07.18 16:47.

27.07.18
17:33

На мен са ми казвали че дали подхват или надхват няма голямо значение за гърба, като подхват дори може да е по- добре, защото предмишниците не се уморяват толкова бързо като при надхват и можеш по-добре да натовариш гърба. Широчината на хвата вече има значение - а с подхват не можеш да хванеш много широко.

казано от Димо на 27.07.18, 17:33:

На мен са ми казвали че дали подхват или надхват няма голямо значение за гърба, като подхват дори може да е по- добре, защото предмишниците не се уморяват толкова бързо като при надхват и можеш по-добре да натовариш гърба. Широчината на хвата вече има значение - а с подхват не можеш да хванеш много широко.

Аз абсолютно всичко правя с раменен хват - така ми е най-удобно. Иначе първоначално правех повече надхват, защото си мислех, че ще засили хвата, ама пи$ки..

28.07.18
09:45

На мен са ми казвали че дали подхват или надхват няма голямо значение за гърба

Много поздрави да му кажеш на тоя, който ти го е казал това.

Широчината на хвата вече има значение - а с подхват не можеш да хванеш много широко.

За имането - има. А и с подхват можеш да хванеш много широко, отделен въпрос е за какво да го правиш.

хибридна тяга 10х142.5 10 мин
кофи 4х15х +27.5
100 американски подскока + въртене на диск пред тяло 4 пъти до отказ с 15-ка

Тягата лека, кофите също айляк.

хибридна тяга 10х145 за 10 мин.
лег 4х10х80,82.5,85,87.5

Гледах вчера кросфита, най-интересен засега ми се стори кросфит тотал евента, макар че честно казано очаквах доста повече да бутат при раменната, но предполагам доста от тях се пазеха и не правиха абсолютни максове, че с това гребане 42 км.. Фрейзър не виждам как ще го бутнат на евентите в събота, днес може да има някакво разбъркване, но то и не са минали много от евентите още.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1