Примерна НВД

15.03.06
13:35

Значи вече месец съм на следната НВД:
Гледам да се храня 5 пъти на ден, но когато не мога по 4 пъти.

6:30 Две сварени яйца с малко кисело мляко или със салата.
10:00 Кофичка кисело мляко или една ябълка
13:30 риба,телешко,пилешко с зеленчуци или салата или само салата(зависи ако ям вечер месо, на обяд само на зеленчуци, ако ям на обяд месо вечер пък само зеленчуци)
16:30 Кофичка кисело мляко или ябълка(зависи какво съм ял в 10:00)
20:30 риба,телешко,пилешко с зеленчуци или салата или само салата(зависи ако ям вечер месо, на обяд само на зеленчуци, ако ям на обяд месо вечер пък само зеленчуци)

Тренировки:
Когато съм втора смяна на училище тренирам в 7:00 сутрнита малко след закуската.Понеделник сряда и петък.Като съм първа смяна тренирам в 15:30 пак понеделник вторник и сряда.Правя ттридневния тренировъчен сплит за изгаряне на мазнини.Вариант 1(правя го без упражненията за крака щото мии два много)
Във вторник, четвъртък и събота правя кардио(бягане около 25 мин)Бягам вечер към 20:00,Гледам да пия колкото мога повече вода като не консумирам никакви захарни изделия, никакви тестени изделия, никаква рафинирана захар, сол, никакви картофи, ориз, грах....

За един месец смъкнах 8 кг. от които 2 мускулна маса, но беше неизбежно с това кардио.

Втория месец съм на същата програма само че 15 мин преди последните три яденета( в 10:00, 13:00, 20:00) пия по една капсула Genidrine Thermo Stack на Genesis.15 мин преди тренировка също една капсула.30 мин преди тренировка изяждам половин грейпфрут(без кафе щото много ми се вдига кръвното от добаваката и с кафето направо не издържам от високото кръвно).

Към 15 Април ще постна в тази тема пак ефекта.
Нямам търпение да се изчистя още и да започ1на да градя мускулатурата 8)

15.03.06
15:35

Аз не съм много голям капацитет в областта, но дори за мене е очевидно, че храната ти е много малко. Тези 8 кг. си ги свалил поради липсата на достатъчно калории, а не от кардиото. Според мене това не е Нвд.
Не си дал и никаква информация за себе си. Така никой няма да може да ти даде конкретни съвети.

Поздрави

15.03.06
17:33

Ми 1.72 см бях 81 кг на 10 февруари а сега съм 73 кг.Честно казано не ми беше трудно да изпълнявам диетата при положение че се храня 5 пъти дневно и почти никога не чувствах глад.Единствено ми се ядеше сладко, тъй като съм му голям фен, но с малко повече воля не се изкуших!Според мен килограмите са свалени комплексно от всичко.

15.03.06
22:20

Моя съвет е вземи си сметни калорийния баланс - http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
и си съобрази храненето с него ;)
Смъкнал си повече вода, мускули и най-малко мазнини.
За 1 месец здравословно е да смъкваш по 4кг.
Приемай си въглехидратие в първата част на деня и на всеки 6-7 дена прави един зареждащ ВВД ден.

15.03.06
23:19

Напротив.СЛед тоя месец ходих на изследвания и съм смъкнал тпчно мазнините :wink:
Иначе ще се замисля над съвета ти

16.03.06
23:54

много малко белтък имаш и ще захубиш много мускул с горенето на мазнините !!!

17.03.06
00:07

Нещо да препоръчаш.Кво да ям та да не губя мускулната маса, а да горя само мазнини и вода

17.03.06
23:21

[quote author=“Pablo”]Нещо да препоръчаш.Кво да ям та да не губя мускулната маса, а да горя само мазнини и вода

Ами протеини (белтъчини), така ще запазиш масата + силови тренировки

23.03.06
13:16

това е може би НеВъглехидратнаДиета ;). освен ябълката и зеленчуците не виждам други източници на въглехидрати. кой колкото и да спори, всеки е съгласен, че въглехидратите не трябва съвсем да се изключват (то е и невъзможно). Наистина като абсолютен феномен ми се струва че си свалил само мазнини. СМетни си калориите и направи баланса.
djgorgio-ASTOR: какви силови тренировки при намалени въглехидрати?

23.03.06
15:02

Обикновенни тренировки имах предвид за сила и маса- така предпазваме ММ от катаболизъм

68

23.03.06
18:28

И според мене поне по 100 гр въгл. на ден ти трябват от черен хляб или ориз и картофи.А и белтъка ти е малко.На практика ти си гладувал.И ми е интересно какво е това изследване което е показало че си свалил само мазнини?

23.03.06
19:36

мисълта ми беше какви силови тренировки ще прави като приема малко въглехидрати. съгласен съм с 688757, наистина ти трябват повече въглехидрати

23.03.06
19:53

В момоента ям доста повече белтъци и въглехидрати, като гледам да отслабвам с 3-4 килограма месечно  :wink: Разбрах си грешката, сега ще се опитам да задържа килограмите и да сваля само мазнините!

24.03.06
18:51

[quote author=“688757”]И според мене поне по 100 гр въгл. на ден ти трябват от черен хляб или ориз и картофи.А и белтъка ти е малко.На практика ти си гладувал.И ми е интересно какво е това изследване което е показало че си свалил само мазнини?

Може да се сметне - като се измерва % мазнини, общо тегло. От тук се намира колко колограма са ти мазнините.
Същата процедура се прави и след това.. и се сравнява.
Единственото нещо, което ти трябва са калипер, кантар и калкулатор...

DU

24.03.06
19:00

Нещо не мога да разбера как да сметна дали смъквам мазнините?Ще обясниш ли?

24.03.06
19:19

[quote author=“DunevmotorSport”]Нещо не мога да разбера как да сметна дали смъквам мазнините?Ще обясниш ли?

Намираш си % мазнини(смятат се с един уред калипер). Претегляш се и си намираш общото тегло. Примерно: 20 % мазнини и 100 килограма общо тегло.
Смяташ колко килограма мазнини имаш в момента. - 20 килограма мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1