кога действа сустанона?

Темата е заключена.

15.03.06
17:12

моля който е ползвал този препарат да ми каже колко време след първата инжексия започва действието му.

15.03.06
17:18

Веднага принципно,заради пропионата в него.В аптеките има омнадрен със състав 1:1 с този на сустанон.

15.03.06
18:47

Аз усещам ефекта чак след третата седмица, като се има в предвид, че го слагам по два пъти седмично!

15.03.06
18:53

колко седмици трябва да се инжектира за един нормален цикъл :) и става ли за качване на Маса?

15.03.06
18:59

8-12 седмици! Ами той тестостостерона си е за маса и сила главно, въпреки, че дори помага за топене на мазнини :lol: !

16.03.06
09:52

става ли да се бие по 1 амп. на седмица в продължение на 7 седмици или трябва да се приема в по сериозни дози (не съм взимал друг път Омнадрен). Айде и със здраве
:lol:

16.03.06
18:53

[quote author=“teko`”]става ли да се бие по 1 амп. на седмица в продължение на 7 седмици или трябва да се приема в по сериозни дози (не съм взимал друг път Омнадрен). Айде и със здраве
:lol:

То става по една ампула, ама нека поне да е за повече време, минимум 10 седмици :wink: !

16.03.06
19:56

Ами множко ми се виждат тез 10 седмици , няма ли да се задръстят рецепторите  и  последните седмици да е излишно товарене на организма, нали все пак този препарат има престой 1 месец след цикъла ;) ако греша ме поправете

16.03.06
21:45

[quote author=“teko`”]Ами множко ми се виждат тез 10 седмици , няма ли да се задръстят рецепторите  и  последните седмици да е излишно товарене на организма, нали все пак този препарат има престой 1 месец след цикъла ;) ако греша ме поправете

Точно затова циклите са дълги, защото най-голямото качване на маса и сила става след четвъртата седмица и оттам почти до края! За насищане на рецепторите можем да си говорим при цикъл над 12-14 седмици при дози около 1г на седмица!

17.03.06
20:36

а и да попитам още нещо, след края на цикъла , удачен вариант ли е да продължа със кленбутерол или трябва с нещо друго (освен Трибестан)  :oops:

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1