17.07.04
19:54
Dali mojete da mi kajete 6te ima li efekt i to dobar ot edin tsikal s bionabol i winstrol. Ne6to za starni4nite efekti sled tozi tsikal. Sa6to i v kakvi dozi da badat dvata steroida i po edno i sa6to vreme li da se piqt v denono6tieto? Abe ko to znaete, na vsi4ko 6te sam dovole! Prosto nqmam mnogo info za tiq raboti i 6te sam blagodaren na vsi4ko! A sa6to da znae nqkoi kade moje da se kupi istinski winstrol ot 5ml?
P.S. Ako moje i da mi kajete kak nai-dobre se zadarja ka4enoto sled steroiden tsikal? Predvaritelno blagodarq na vsi4ki!
18.07.04
11:21
Ако имаш около себе си някой професионален лекар на тежкоатлети или поне треньор, използвай го, може да знае нещичко.
Ако не:
Отиди при личния си лекар и поискай направление за андролог. Вероятно ще трябва да си направиш някои основни изследвания и евентуално след това ще може да ти се отговори на въпросите.
Ако андролог не е наличен, не съм много сигурен дали не може да ти помогне малко и някой хирург например, тъй, като това са медикаменти за следоперативно възстановяване на организма при тежки случаи....
Във всеки случай приготви се да го почерпиш :) и не разчитай ,че той ще ти даде официална информация, рецепти и т.н.
21.07.04
10:34
брат става ли а ми акжеш от каде точно си копуваш астероидите и на каква цена ?
kondio, “брат ” aстероиди се пише без а в началото на думата. Пише си и се изговаря стероиди. Сега да не се обидиш че ти правя забележка, просто видях че на 10 места си го написал така затова те поправям.
lexus
Bratle nali i az tova pitam, ot kade da si vzema ne6to istinsko!?! Prosto si nqmam i ideq!
Tiger007!!!Nemoga da ti kaja za anabola no za WINSTROL moga.Zna4i za WINSTROLA az sam pluvec i stqh da go vzimam predi sastezanie predpory4e mi go MItko Slavov(Bylkanski 6ampion po kultorizam) sas nego sme dobri priqteli.NO za WINSTROLA toi e edin ot nai lekite hapove sravnenie sas drugite.A pyk toi se vzima samo ot profesionalisti i ot sastezateli osven ako ne si takyv.Ako ne si sastezatel prosto ne ti trqbva.Mitko Slavov mi kaza da ne se trovq sas tezi hapove i mi kaza zamestitel na WINSTROLAi sq 6ti kaja kva e receptata-6e si kupei ot aptekite(spimen i spimen plus 6e pie6 kreatin i 6e si kupi6 sy6to ot aptekite vitamin E 200mlg. i sy6to 6te vzima6 amino kiseleni)tva e ot men spored men nqma smisal da se trovi6