Tsikal s bionabol i Winstrol!!!

Темата е заключена.

17.07.04
19:54

Dali mojete da mi kajete 6te ima li efekt i to dobar ot edin tsikal s bionabol i winstrol. Ne6to za starni4nite efekti sled tozi tsikal. Sa6to i v kakvi dozi da badat dvata steroida i po edno i sa6to vreme li da se piqt v denono6tieto? Abe ko to znaete, na vsi4ko 6te sam dovole! Prosto nqmam mnogo info za tiq raboti i 6te sam blagodaren na vsi4ko! A sa6to da znae nqkoi kade moje da se kupi istinski winstrol ot 5ml?
P.S. Ako moje i da mi kajete kak nai-dobre se zadarja ka4enoto sled steroiden tsikal? Predvaritelno blagodarq na vsi4ki!

Ако имаш около себе си някой професионален лекар на тежкоатлети или поне треньор, използвай го, може да знае нещичко.
Ако не:
Отиди при личния си лекар и поискай направление за андролог. Вероятно ще трябва да си направиш някои основни изследвания и евентуално след това ще може да ти се отговори на въпросите.
Ако андролог не е наличен, не съм много сигурен дали не може да ти помогне малко и някой хирург например, тъй, като това са медикаменти за следоперативно възстановяване на организма при тежки случаи....
Във всеки случай приготви се да го почерпиш :) и не разчитай ,че той ще ти даде официална информация, рецепти  и т.н.

KO

21.07.04
10:34

брат става ли а ми акжеш от каде точно си копуваш астероидите и на каква цена ?

kondio, “брат ” aстероиди се пише без а в началото на думата. Пише си и се изговаря стероиди. Сега да не се обидиш че ти правя забележка, просто видях че на 10 места си го написал така затова те поправям.
lexus

21.07.04
19:20

Bratle nali i az tova pitam, ot kade da si vzema ne6to istinsko!?! Prosto si nqmam i ideq!

25.07.04
11:39

Tiger007!!!Nemoga da ti kaja za anabola no za WINSTROL moga.Zna4i za WINSTROLA az sam pluvec i stqh da go vzimam predi sastezanie predpory4e mi go MItko Slavov(Bylkanski 6ampion po kultorizam) sas nego sme dobri priqteli.NO za WINSTROLA toi e edin ot nai lekite hapove sravnenie sas drugite.A pyk toi se vzima samo ot profesionalisti i ot sastezateli osven ako ne si takyv.Ako ne si sastezatel prosto ne ti trqbva.Mitko Slavov mi kaza da ne se trovq sas tezi hapove i mi kaza zamestitel na WINSTROLAi sq 6ti kaja kva e receptata-6e si kupei ot aptekite(spimen i spimen plus 6e pie6 kreatin i 6e si kupi6 sy6to ot aptekite vitamin E 200mlg. i sy6to 6te vzima6 amino kiseleni)tva e ot men spored men nqma smisal da se trovi6

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1