Mega Mass 3000 ???

15.03.06
07:38

Значи взех си го но не ми стана ясно как се пие ????
3 пъти по 3 мерителни лажици или 1 пат 3 мерителни лъжици ?????

RE

15.03.06
10:23

веднага след тренировка -3 супени лъжици.3 пъти на дебн няма смисъл да се взема само след трен.

След трен пълниш мерителната лъжичка с голямо връхче и пиеш.
Може същото и сутрин. Аз пробвах 3 пъти на ден и ефектът никакак не ми хареса!

15.03.06
18:08

[quote author=“manson”]След трен пълниш мерителната лъжичка с голямо връхче и пиеш.

струва ми се много малко ! А и какъв е бил ефектът ??? Колко грама сабира мерителната лъжица ???

Ефектът при мен беше омазняване. Като ти се струва малко си го пии по 3 пъти.

RE

15.03.06
21:29

[quote author=“Riddic”][quote author=“manson”]След трен пълниш мерителната лъжичка с голямо връхче и пиеш.

струва ми се много малко ! А и какъв е бил ефектът ??? Колко грама сабира мерителната лъжица ???

15 грама е мерителната лъжица с връх.

Е как ще е 15 ?! На кутията пише 3 heaping scoops daily = 180 gr

RE

15.03.06
22:00

[quote author=“manson”]Е как ще е 15 ?! На кутията пише 3 heaping scoops daily = 180 gr

Грешка .Прав си manson.Не съм прочел правилно въпроса.?

16.03.06
15:21

демек 1 мерителна лъжица е 60 гр. ???? Щото на мен ми се струва по малко но незнам ??

RE

16.03.06
15:24

[quote author=“Riddic”]демек 1 мерителна лъжица е 60 гр. ???? Щото на мен ми се струва по малко но незнам ??

Да така излиза. .Пии го по 1 лъжица.При по-големи дози организма ще изхвърли останалото.Само ще изхабиш продукт и ще натовариш бъбреците от което няма смисъл.Веднага След трен. се взема.

И на мене ми се струваше малко, но с връхче си идва достатъчно количество. Сега колко грама било няма голямо значение..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1