07.07.04
20:55
kakvo stava ako se smesiat efidrin i clen.. interesuva me ednokratnoto vzimane na 1 tab 50mg ef.. i 2 tab 0.02 clen.. kakvo moje da stane iskam da znam zashtoto trqbva da biagam 800 m shte pomogne, li she se shvana li kakvo she stane ako niakoi znae da pomaga
Izvinyavai ma ti na kolko si godini? Ne e preporu4itelno vuobshte da pravish smesvane na dvata preparata. Ima razni varianti da po4ivash ot clenbuterola i da vzemash prez tova vreme efidrin, no i tova ne bih ti preporu4al s 4ista suvest. Efidrina e stimulant i ve4e e zabranen na zapad imenno shtoto ne e bezopasen, a klenbuterola e beta-antagonist i e principno lekarstvo za astma. Vupreki 4e dvata preparata sa razli4ni kato sustav imat shodni strani4ni evekti: tremor na prustite, nervno naprejenie, bezpokoistvo, poka4vane na telesnata temperatura, muskulni shvashtaniya, surcebiene, visoko kruvno nalyagane, 4esta smyana na nastroeniyata ot euforiya kum podtisnatost i obratno. Nai obshto kazano ako shte si pravish eksperimenti sus sobstvenoto zdrave po dobre ne pravi smesvaniya na tiya dva preparata. A ako si pod 22 godini kakto predpolagam, ne vijdam smisul da izpolzvash takiva neshta. Nadyavam se 4e tiya 800 metra nyama da gi byagash v Atina na olimpyadata taka 4e nyama kvo da te pritesnyava. Aide uspeh i misli s glavata si!
[quote author=“Velko”]tremor na prustite, nervno naprejenie, bezpokoistvo, poka4vane na telesnata temperatura, muskulni shvashtaniya, surcebiene, visoko kruvno nalyagane, 4esta smyana na nastroeniyata ot euforiya kum podtisnatost i obratno
Това не са ли все пак странични ефекти от дълготрайна употреба. Доколкото разбрах ще вземе веднъж, ще бяга 800м веднъж. В такъв случай 1 доза ефедрин или клен. може само да му помогне, или бъркам?
ПП Ех “тремор” на пръстите. “Да бъдем българи поне когато можем. Българският език е толкова богат да думи и изрази.” +подобаваща доза ръкомахания
Юлиян Вучков :)
Velko, Mr.Muskol e prav az ne izkam da gi vzimam sistemno s kafe i azpirin ili da zimam 2 dni ednoto 2 drugoto i takiva neshta za da poka4vam telesnata temperatura i da svaliam kg az ikam da gi vzema vednuj kato doping 4at li si i za tova pitam dali ot vednuj moje da e fatalno da se smesiat a 800 m sa dosta vajni ina4e niamashe da go pravia oba4e ne iskam da sa poslednite zatova pitam tuka ne mi trqbva deistvieto na ef.. i clen.. vuv fitnesa.
Bre mom4e izbora si e tvoi i posledstviyata ot toya eksperiment sushto. Po dobre e da vzemesh samo edin lekarstven preparat i L-karnitin za da imash zapas ot izdrujlivost i da poeme po dobre surceto ti tova pikovo natovarvane. Produljavam da smyatam 4e kombinaciyata na dvata medikamenta e opasna dori pri edini4en priem shtoto shte se polu4i varirane na kruvnoto nalyagane koeto nyama da dovede do pozitiven rezultat. Mr. Muskul izvinyavam se za neto4niya izkaz i taftalogiyata no vse pak ne sme vuv forum za literatura i bulgarski ezik nadyavam se 4e ste razbrali kakvo imam predvid vse pak ne pretendiram 4e sum osobenno gramoten.
14.07.04
00:17
беше редно да кажеш как беше подейства ли нещо или ....
emi kvo da ti kaja az sum 72 kg i dozite ne biaha koi znae kakvi imashe razlika no ne ogromna imah malko pove4e vuzduh ama sum dovolen zashtoto ako vzema puk golemi dozi mojeshe da se sduham i nishto niamashe da napravia. Edin priatel oba4e deto i toi pi kaza 4e poludial imal sila vuzduh i ne se izmoriaval.
ave iskate li da vi kaja vmesto da si davate gre6nite za TYP TYP efedrin kakvo mojete da napravite aaa??6te vi kaja vmesto efedrin piete 1-no dvoino kafe 6ot efedrina razdraznqva nervanata sistema i stava6 nerven i nadyhan i zaradi tva se 4uvsva6 tyka (silen) i zaradi tva ti treperqt rycete? Tva ne6to deto vi go pi6a mi go kaza profisionalist(Mitko Slavov Bylkanski 6ampion po kultorizam)