Става ли Анавар за първи цикал

Темата е заключена.

15.03.06
19:18

Въпроса ми е става ли Анавара за първи цикал без нищто друго само анавар.До сега не сам взимал химия и
мисля че ше се получи нещто.А да аз съм на 19 год 4 год. стаж в залата сериозно 170 см сам висок и сам
90 кг(доста малко сам мазен в предвид килограмите ми).Знам че този препат е доста скъпичък 30 табл. по
2.5мг са 50 лв:)Все пак ако сабера пари мисля да го вземам така:
1.седм.-10мг
2.седм.-15мг
3.седм.-15мг
4.седм.-15мг
5.седм.-15мг
6.седм.-10мг
какво ше кажете?четох че много рядко давал странични ефекти затова не мисля да пия протектори или?цитат
то една статия:” Не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е
токсичен, Във високи дози той е също и силно анаболен,Взема се за повишаване мускулната сила и
повишаване твърдостта на мускулите. Не задържа вода и повишава теглото. Не ароматизира дори при високи
дози” :) еми това четох.А взима ли се след цикала нещто?еми това е давайте мнения...

15.03.06
19:26

Мнението ми - много скъп, не дава добри резултати!
За парите, които ще дадеш за цикъл с анавар ще си вземеш доста качествени добавки, с които ще качиш повече :lol: !
Ако искаш някакъв ефект от анавара - поне 30-40мг на ден!

15.03.06
19:28

анаварът е слабичък, самостоятелното му взимане има смисъл ако се готвиш за състезание.  Но е мек и за това става за начинаещ, стига разбира се да не очакваш кой знае какво. Можеш да го комбинираш със станозолол например, ако търсиш по-безвредни схеми.
Ако не взимаш много големи дози анавар протектори наистина не са необходими.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1