Пълнозърнест хляб по време на сваляне

08.08.18
20:59

Здравейте, момиче на 17 съм и тренирам. В период на сваляне какво мислите за 1-2 филийки пълнозърнест хляб “Вита” или изобщо трябва да го изключа от менюто си?

Ако си преценил правилно храненето като цяло - бъди спокоен, няма никакъв проблем.

08.08.18
22:21

казано от А. Ч. на 08.08.18, 20:59:

Здравейте, момиче на 17 съм и тренирам. В период на сваляне какво мислите за 1-2 филийки пълнозърнест хляб “Вита” или изобщо трябва да го изключа от менюто си?

Щом си влизаш в калориите за деня, хапвай си.

08.08.18
23:32

Вита фитнес е супер аз си хапвам...

Редно е да хапваш хляб. Ако ти излиза по програмата като калории, окей. Ако не ти влиза, се опитай да го вместиш. На вита са хубави и двете серии, онези квадратните и онези другите, дето по приличат на хляб.
Има и едни немски не се сещам името, с мн тънки, черни филийки, леко сладникави и миришещи на сушели сини сливи. Приятни са, ама малко не вървят на вс според мен.
Дори и бял, чисто бял да хапнеш, просто ще тр да си го калкулираш съответно.

16.08.18
00:20

казано от Митко Георгиев на 09.08.18, 01:35:

Редно е да хапваш хляб. Ако ти излиза по програмата като калории, окей. Ако не ти влиза, се опитай да го вместиш. На вита са хубави и двете серии, онези квадратните и онези другите, дето по приличат на хляб.
Има и едни немски не се сещам името, с мн тънки, черни филийки, леко сладникави и миришещи на сушели сини сливи. Приятни са, ама малко не вървят на вс според мен.

И защо да е редно? Какво ще стане ако не яде хляб?

казано от deqn91 на 16.08.18, 00:20:

казано от Митко Георгиев на 09.08.18, 01:35:

И защо да е редно? Какво ще стане ако не яде хляб?

Еми от някъде трябва да си набави нутриентите от него. Може да не е хляб, може да е друго нещо ппц. Не виждам проблем да яде по 1-2 филийки хляб от този на вита, стига да си го сметне в калориите.

Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 16.08.18 22:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1