15.03.06
13:04
Здравейте искам да попитам дали ако вземам станозолол(винстрол) на хапове в продължение на 4 месеца и ям силно калорични храни ще има напредък за качване на маса?а ако винстрола е на инжекция?благодаря предварително
4ри месеца е страшно много всички ще ти го кажат!Абе пич той винстрола е мн скъп ти ако ще вкарваш толкова пари по добре направо следното....1кг пилешки бутчета май стана 2,40ст. отиваш и си купуваш 70-80кг докато са евтини и по 2 кг на ден!Няма как да не порастнеш...аз тез дни ще комбинирам тази покупка с разни други работи :twisted: :twisted: :twisted:
да де знам че е мн време ама все пак ме интересува а тея бутчета са слаба храна.Ако можеш ми отг на моя вапрос
еми дай си размерите годините стажа и тей нататака и компетентните тука ще ти отговорят!!!!нека да позная 14 години 56 кг 29 ръка(студена) стаж месец и 10 дена и си в сериозен застой!
освен тва “маса” се прави на маса .. и с ароматизиращи стероиди.
Винстрол е за диета и то едва след като си под 10% мазно.
Освен това>
1. винстрол е точно толкова токсичен за черния дроб като метандростенолон (дбол)
2. за разлика от метана винстрола скапва кръвната картина (добър:лош холестерин) и по тази линия е един от стероидите които крият най-големи рискове за сърдечно-съдовата система (инфаркт, артериосклероза..)
ама нали е на хапчета - ДАААААЙЙ..
жалка история..
според мен 4 месеца са доста за един цикъл.и доколкото знам винстрола не е най-подходящия за качване на маса. и наистина кажи някакви данни, схема на цикъла ...
оффтопик:нищо лично към пусналия темата. май напоследък всичко живо е откачило.в предната тема някакъв с два месеца стаж прави втори цикъл метан :shock: :shock: :shock: тук пък говорим за цикъл от 4(четири) месеца.откачена работа.нямам намерение да давам ъкъл на които и да е дали да зоба или не!всеки знае него си.на 36г. съм и сега ще правя първи цикъл.но поне съм изчел доста теми в този и други форуми и съм разпитал доста хора които вземат стероиди.идеята да напиша всичкото това е - преди да направите каквото и да е първо прочетете колкото може мовече, питайте колкото може повече хора с опит и накрая го правете след сериозен размисъл.
1. винстрол е точно толкова токсичен за черния дроб като метандростенолон (дбол)
тва не е така .
по добре си направи хипер калорична диета
на колко си години изобщо ??? не знаеш ли, че това е едно от основните неща които първо се пишат в такива теми !? :?
[quote author=“hippy”]1. винстрол е точно толкова токсичен за черния дроб като метандростенолон (дбол)
тва не е така.
И да ни кажеш що не е така, че аз малко съм закачлив на тая тема :lol: !
я верно кажи защо не е така, че явно ние не сме в час.
68 кг 30 рака 180
тва за две години? през тия две години яде ли въобще?
преди да станеш 85 кила поне не ти трябва нищо друго освен храна, тренинг и достатъчно сън.
Pc_genius
метан - има силен анаболен и андрогенен ефект.Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб.Ароматизира лесно.Задържа вода и повишава кръвното налягане.
винстрол - проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози.Водната задръжка е страничен ефект при него.
никаде не пише за 17-алфа алкидна група при винстрола ....
може да не съм прав , но ако не съм може ли да ми обясниш и защо ? ( :
[quote author=“hippy”]Pc_genius
метан - има силен анаболен и андрогенен ефект.Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб.Ароматизира лесно.Задържа вода и повишава кръвното налягане.
винстрол - проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози.Водната задръжка е страничен ефект при него.
никаде не пише за 17-алфа алкидна група при винстрола ....
може да не съм прав , но ако не съм може ли да ми обясниш и защо ? ( :
Ами не си прав мойто момче, винстрола и той е 17-алфа алкилен, както и 99% от оралните стероиди (изключения са примоболана и андриола)!
Източника ти на информация за стероидите е повече от оскъден!
При винстрола има някои моменти, които не го правят добър избор за много хора - който е имал опит с него, знае!
оки , извинявам се ,че дадох погрешно инфо ........ тази информация я взех от един саит за стероиди .....егати ...хората си купуват от точно такива саитове , а дори няма достатъчно информация за продуктите :( .....Pc_genius .. би ли ми пратил някакъв саит от където да се образовам малко ?? ( на лс разпира се,че да не се сърди DJ Gorgio ( : )
по-добре пиши тук, а не на лична!да могат повече хора да четат преди да правят глупости.