Проблем с гърди ( Мисля )

18.08.18
19:47

Здравейте нов съм в форума. Казвам се Асен на 18 години. Имам проблем с гърдите ( мисля ) !

Като бях на 8 години станах с над нормено тегло и така бях до 17 годишна възраст ! До преди 8 месеца бях 110 килограма а сега съм 75. Не знам дали е някакъв комплекс или е истина но имам чувството че страничните ми гърди ( поне така мисля че се нарича тази част под подмишниците ). Гръдната ми обиколка е точно 100 и имам едър кокал ! Всички ми казват че съм добре но не съм сигурен за гърдите. От 3 месеца въртя колело и от днеска почнах да бягам на място ! От днеска също почнах и да тренирам някои мускулни групи ( Бицепс, Трицепс, Гърди и Корем ).

Не знам и аз вече как съм добре ли съм или не в гърдите ?

П.С : Съжалявам ако има някоя дума на която не и е мястото там но телефона непрекъснато ми изопачава думите когато пиша и накрая ще му реагирам 😄

19.08.18
07:58

Дай снимка братле по описание какъв отговор чакаш...

19.08.18
10:51

Готово 🙂

19.08.18
11:11

Нищо неестествено не виждам ама ако искаш да ги харесват пичетата....лежанка брат ... за хубаво тяло тренировки си трябват

19.08.18
16:21

Направи си рентгенова снимка и я сравни с такава на твой приятел на същата възраст и се увери дали твоят “едър кокал” е по-едър от неговия.

19.08.18
17:31

казано от Стойко Колев на 19.08.18, 16:21:

Направи си рентгенова снимка и я сравни с такава на твой приятел на същата възраст и се увери дали твоят “едър кокал” е по-едър от неговия.

Кажи честно?!

19.08.18
17:42

казано от Стойко Колев на 19.08.18, 16:21:

Ахаха чак пък рентгенова 😄 Ще искат аз да им плащам за снимките 😄

ДЕ

19.08.18
18:11

Още в първото мнение не става много ясно какво питаш. Просто е незавършено изречението-имаш чувство, че “страничните ти гърди” какво??? Хлътналили са, издути ли са и т.н.
Да, издути са леко, ако това питаш- такава им е формата в момента, заради разпределението и на мазното, не е драма.
И 35 кг. свалени за 8 м. се е доста.

Мнението беше редактирано от Деян на 19.08.18 18:12.

20.08.18
09:06

a

Здравей!

Поздравления за постигнатото дотук! Но, наистина - какво точно ни питаш?

Само с бягане и въртене на колело няма да постигнеш това, което подозирам искаш. Супер е, че си решил да добавиш и тренировки със съпротивление, но не се хвърляй на подобен тип “днес ще правя гърди във фитнеса, а утре - гръб; крака няма да тренирам, че са ми развити от колелото”.

Хвърли око на тези ръководства и ако имаш въпроси, питай.

21.08.18
12:09

казано от Вероника Налбатска на 20.08.18, 17:18:

Здравей!

Поздравления за постигнатото дотук! Но, наистина - какво точно ни питаш?

Само с бягане и въртене на колело няма да постигнеш това, което подозирам искаш. Супер е, че си решил да добавиш и тренировки със съпротивление, но не се хвърляй на подобен тип “днес ще правя гърди във фитнеса, а утре - гръб; крака няма да тренирам, че са ми развити от колелото”.

Хвърли око на тези ръководства и ако имаш въпроси, питай.

Съжалявам за объркването в поста бях от телефона а той само ми изопачава думите докато пиша ! Питах за гърдите ми дали са нормални защото не съм на 100% сигурен !
Иначе тренирам по следния начин : Всеки ден бягам по 40 минути на ден и 4 пъти в седмицата тренирам ( Гърди на лежанката, Бицепс, Трицепс и Корем )

Правилно ли го правя ? За сега целта ми е да стана 70 килограма и тогава ще почна да посещавам фитнес залата.

Опиши подробно тренировките, които правиш сега, защото не е ясно.

Също така  е добра идея да не чакаш да сваляш още тегло, за да почнеш по-целенасочени силови тренировки. След като си решил, че искаш да посещаваш фитнес зала, направи го сега. 🙂

Иначе ти няма нищо. Свалил си много излишно тегло, а активното ти такова е все още по-малко или така изглежда по снимките. Бъди постоянен и имай търпение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1