Как да сваля маса от лицето?

18.08.18
20:19

Бихте ли сподели ли някакви упражнения/тренировки знам ли бягане или нещо от сорта .... за да сваля малко маса от лицето постоянно ми изкачат гнойни пъпки направо ужас .....

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.08.18 06:22.

19.08.18
07:51

Споко ще мине пубертета рано или късно ..

Мнението беше редактирано от Stefan Raychev на 19.08.18 07:51.

19.08.18
08:57

Напърво време яж по-малко захар и брашно. Къпи се и си сменяй калъфката на възглавницата по-често. Иначе пак су отслабни цялостно за по- добро хорномално състояние.

19.08.18
16:20

Измивай лицето със face wash продукт сутрин и вечер, но се стреми да не е повече от 2 пъти на ден. При всяко измиване сваляш естественото олио, което кожата на лицето отделя за овлажняване и я принуждаваш да отделя още и още, което я омазнява още повече. Избягвай захарта, стреми се да приемаш омега3, не си пипай постоянно лицето.

Здравей!
Има някои неща, които не са ми съвсем ясни.

Мислиш си, че излишни килограми са причина за гнойни пъпки по лицето ли?
Колко си висок, колко килограма, на колко години си?

20.08.18
20:51

казано от Вероника Налбатска на 20.08.18, 17:45:

Здравей!
Има някои неща, които не са ми съвсем ясни.

Мислиш си, че излишни килограми са причина за гнойни пъпки по лицето ли?
Колко си висок, колко килограма, на колко години си?

Преди около месец станах на 15 някъде 60кг 1,75см висок

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1