10.02.06
22:21
здр. на всички мисля върху въпросът дали да започна да се занимавам с Ай ки до. Прочетох 4,5 темички по този въпрос ама не можах да си изградя мнение. Та въпросът ми е дали трен във фитнесът и БИ (Ай ки до в случаят) се изключват взаимно? Моля помогнете!!!
10.02.06
23:11
Не :!:
11.02.06
02:19
Не, а й мускулната маса е особено важна в Айкидото и Джудото, както и в повечето други БИ. Според мен няма опасност да претренираш ако от това се опасяваш.
аз съм чел че ай ки до не трябва ММ и сила ами мн техника. Всички ли са на мнението на zwei0 и ZeroMancer?
05.03.06
21:19
Абе във всеки спорт ти трябва ММ, Я глеи какво ги прави Боб Сааб в К1!!! ама да е “качествена” не да си се напомпал с “вода и мас” :lol:
БИ ще ти помогне много в бодибилдинга, а последният е задължителен при каквото и да е БИ :wink:
благодаря на всички, но Heavyweight не можах да разбера какво е това последното?
16.03.06
09:48
[quote author=“jalokin”]благодаря на всички, но Heavyweight не можах да разбера какво е това последното?
Абе сега като се замисля маи си пречи, ББ изисква 100% отдаденост 24 часа 7 дена в седмицата, е освен ако не искаш просто да изглеждаш добре, тогава не е нужно да си толкожа посветен. В ББ единствено може от време на време, като заместител на кардиото в период за релеф да се прокрадва някоя тренировка Ай Ки до.
А за по горния си пост исках да кажа, че от боксьор билдер се става ама от билдер боксиор трудно.