Изгаряне на подкожни мазнини !

27.08.18
21:21

Добър вечер ! Тъй като свърших с 90 дневната диета реших да се заема с подкожните мазнини и съм измислил всичко какво да ям и ми трябва човек който да каже дали това е правилно.

Това са храните които ще ям : Грах, Яйца, Кисело мляко, Бял боб, Леща, Извара, Пилешко, Свинско и Риба.
Тичам всеки ден по 45 минути, тренировъчната ми програма :
Ден 1 : Гърди, Бицепс, Крака, Тичане
Бицепси - Бицепси сгъване с щанга, Чукчета
Гърди - Изтласкване на щанга от лег
Крака - Клекове 110 на ден

Ден 2 : Тичане

Ден 3 : Гръб, Трицепс, Трапец, Тичане
Гръб - Едностранно гребане с дъмбели
Трицепс - Изтласкване на щанга от лег с тесен хват
Трапец - Повдигане на щанга за трапец

Височината ми е 1.66, тегло 73 килограма.
Мерки : Гръдна 97, Талия 87, Ханш 104

Знам че ще кажете да правя упражнения и за корема ама тях съм ги кръстил ,, Кръсто- трошачи ,, много боли !
Ако можете да ми кажете и до колко време ще има резултати. Повече от ясно ми е че няма да стане за ден- два имам търпение !

Темата беше редактирана от Asen Ivanov на 27.08.18 22:32.

28.08.18
08:52

90 дневната диета е пълен ШИТ.Трябва да имаш балансирано хранене всеки ден да приемаш протеин,мазнини,въглехидрати,витамини и фибри.Това в тая глупост 90 дневна диета го няма.Аз също не правя много упражнение за корем защото съм доста кила и е тегаво.Може да минеш с малко упражнения за корем ако правиш военна преса,клекове и общо взето тренировки прав със свободни тежести.При тези тренировки се натоварва ядрото

28.08.18
10:10

Мхм да знам го това за 90 дневната 🙂 Само не разбрах правилно ли съм се напътил ?

Програмата ти е меко казано зле.

..

17.09.18
22:54

Искаш да изчистиш подкожна мазнина?
Ппц като за начало да изчистиш мазнината около1 месец някъде ще ти трябва, 6 дни в седмицата кардио. Около 2 - 3 км.
Нисковъглехидратна диета през този един месец на чистене няма да е излишно да започнеш, ще трябва обаче малко да понамалиш храните от типа на Mcdonalds и тн и да замениш белия хляб с многозърнест
(по възможност протеинов)
През този месец не е изключено да започнеш да вдигаш по малко в фитнеса, но не се плаши от това.
След като мине този месец на чистене се почва качване на чиста мусколна маса, става по бавно от чистенето, но имай търпение.
Вземи си качествен протеин, креатин, и глутамин.
Диетата ще си остане същата, но с по-голямо количество храна,( демек ако взимаш протеин ще ти трябва такава за покачване(високовъглехидратна))

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.09.18 23:06.

18.09.18
00:17

казано от Ahmed на 17.09.18, 22:54:

Искаш да изчистиш подкожна мазнина?
Ппц като за начало да изчистиш мазнината около1 месец някъде ще ти трябва, 6 дни в седмицата кардио. Около 2 - 3 км.
Нисковъглехидратна диета през този един месец на чистене няма да е излишно да започнеш, ще трябва обаче малко да понамалиш храните от типа на Mcdonalds и тн и да замениш белия хляб с многозърнест
(по възможност протеинов)
През този месец не е изключено да започнеш да вдигаш по малко в фитнеса, но не се плаши от това.
След като мине този месец на чистене се почва качване на чиста мусколна маса, става по бавно от чистенето, но имай търпение.
Вземи си качествен протеин, креатин, и глутамин.
Диетата ще си остане същата, но с по-голямо количество храна,( демек ако взимаш протеин ще ти трябва такава за покачване(високовъглехидратна))

Bro-science at its best. Кажи честно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1