съвет относно фет бънър

28.08.18
09:41

видях няколко за отслабване в магазина на сайта
мога ли да ползвам ако не тренирам? само за отслабване без качване на маса . не искам мускулесто тяло просто да сваля кг.
хвърлих око на black fire
какво ще ми препоръчате?

Първо и преди всичко препоръчвам учебниците по български език за основно образование.

Можеш да ползваш фетбърнър, да... но без адекватен тренировъчен и хранителен режим резултатите ще са крайно незадоволителни. От този клас добавки няма как да качваш мускулна маса.

28.08.18
18:36

ще има хранителен режим. както казах ще има диета без тренировки . попитах ще свърши ли работа само с диета и ако пия това примерно или друго до пия?

29.08.18
12:34

казано от Polina Peteba на 28.08.18, 09:41:

видях няколко за отслабване в магазина на сайта
мога ли да ползвам ако не тренирам? само за отслабване без качване на маса . не искам мускулесто тяло просто да сваля кг.
хвърлих око на black fire
какво ще ми препоръчате?

Аз лично ще ти препоръчам тренировки и правилно хранене.За мускулите няма да се притесняваш мъжете блъскаме като идиоти и повярвай ми мускули лесно не се правят.А при жените съвсем няма страшно стига да не си на мъжки хормони и тн...Когато почнах да отслабвам в друг сайт пуснах същата тема какво да пия за отслабване.Трябвало е да пусна тема как да ям правилно и как да тренирам правилно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1