04.09.18
03:43
Здравейте,искам да ви попитам как да кача някое кило,защото тренирам от година и няма кой знае какви резултати.Храносмилателната ми система е много бърза буквално каквото ям отива в тоалетната на 15 години съм 55 кг към 1,76 съм висок.Ям много на ден по 5-6 пъти.Моля помогнете 🙂
04.09.18
08:41
Ако, както казваш, буквално каквото ядеш отива в тоалетната, то храносмилателната ти система не е бърза, а крайно неефективна и това е сериозен здравословен проблем. При здрава храносмилателна система би следвало да усвоиш около 90-95% от храната, която поемаш.
Ако наистина имаш здравословен проблем, препоръчвам да отидеш на лекар (гастроентеролог).
Ако само си внушаваш, че имаш такъв проблем, какъвто предполагам е случаят, просто трябва да ядеш повече. В повечето такива случаи, хората само си мислят, че ядат много, но реално не е така.
Би ли споделил какво горе-долу представлява типичното ти дневно меню?
04.09.18
15:42
Баничка за закуска после 2 кибапчета с 4-5 филии хляб после мляко с 2 кибапчета със сирене и за вечеря тиквички със сос сирене и хляб
04.09.18
16:45
Трагичен!
Започвай да ядеш - хубава храна и достатъчно!
казано от Кольо Пияндето на 04.09.18, 16:45:
Трагичен!
Започвай да ядеш - хубава храна и достатъчно!
Що бе, какво им е на кибабчетата? 😄😄😄
Както би казал Мечо Пух - единственото по-хубаво нещо от едно кибапче, са две кибапчета.
Мнението беше редактирано от Margi на 04.09.18 20:48.
04.09.18
20:54
Ако ядеш 5-6 пъти и не качваш започни да ядеш 6-7 пъти и ще качиш. Изобщо не е сложно...
05.09.18
09:03
казано от Ивайло Антонов на 04.09.18, 15:42:
Баничка за закуска после 2 кибапчета с 4-5 филии хляб после мляко с 2 кибапчета със сирене и за вечеря тиквички със сос сирене и хляб
Храната ти наистина е недостатъчно, като енергийна стойност и като качество, а и двете са необходими, за да може хем да си в добро здравословно състояние, хем да има достатъчно ресурс за растеж. Особено в момента си на такава възраст, че тялото ти има още по-голяма нужда от енергия, понеже вероятно си много активен, имаш още няколко години развиване на организма и като включим и желанието да правиш мускули... всичко това иска достатъчно градивен материал.
Разгледай материалите за начинаещи и опитай да започнеш да спазваш препоръките в тях.