19.02.04
23:35
Темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=44281#44281
На този сайт съм качил доста малки клипчета от състезания и тренировки. Целта ми не е да си лансирам сайта, а просто знам, че ще ви бъде интересно да видите най-добрите билдери в света.
Клипчетата си ги бива(не се съмнявам),но трафика ми ще отиде на кино ако почна да си ги тегла.
Ами да интересни са клиповете.Искам да питам от каде мога да си сваля още клипове на Дориан?Ако някои знае ще съм му благодарен ако ми каже.
Клиповете са супер :D .Нямам възможността да ги видя всичките,но 3 вече си дръпнах.Ready браво браво,идеята е много хубава.Продължавай в същия дух и нашия форум няма да има равен :lol: :wink:
21.02.04
11:30
Браво :!: :!: :!: Много добро начинание,чак ме хваща яд,че не се сетих за него аз :wink: .Та предлагам в тази тема всеки да слага линкове към такъв род клипчета.По късно и аз ще сложа.
btw nai dobrite sa teia s workout zashtoto vidiah 1-2 uprajnenia novi za men koito izglejdat dosta obeshtavashto i shte gi probvam dneska v zalata….
taka che ako moje da namerite oshte “workout” shte sym vi mnogo blagodaren :)
kolkoto do drugite da gledam kak nekvi kulturisti se praviat na silni ... ne mersi ...te prosto sa prekalili sys sporta i sa kat nekvi dobi4eta…ne gonia tiahnia ideal :)
21.02.04
14:14
Е тва е най-лесния начин да се надъха човек, гледаш малко и си казваш е и аз ще го направя тва все някга и айде в залата...
07.03.05
12:05
10 x пи4 продължаваи в същия дух
Ванишер разбирам новите да не спазват правилата да им се случва да използват 4 и 6 вместо ч и ш но ти си все пак модератор !