Ядене след ставане ?

13.03.06
10:10

Абе имам много гаден проблем.Откакто се помня след ставане немога да ям пък като се замисля всъщност не съм ял от 8 часа и това ако стане през деня ще умра от глад , а пък сутринта като стане не усещам никакъв апетит, това може ли да се дължи на това че още докато стана пия нескафе 3 в 1 ? Има ли някаква друга прочина ?

13.03.06
10:30

Пробвай да не ядеш след 19 00 пък като станеш в 8 не вярвам да не ти се яде поне малко.

13.03.06
10:49

[quote author=“Voltmachine”]Пробвай да не ядеш след 19 00 пък като станеш в 8 не вярвам да не ти се яде поне малко.

Колкото по-малко ядеш толкова по-малко ти се яде, яж често и по-малко , а вечер преди лягане задължително 30-40 гр белтък.

13.03.06
18:21

и аз имах същия проблем , сутрин не ми се ядеше , дори една вафла не можех да изям.Но откакто почнах с фитнеса малко по малко насила почнах да закусвам и за около месец свикнах да закусвам.Опитай малко по малко и може и да свикнеш , взимай бирена мая на мен тя ми помогна за усилването на апетита.

13.03.06
19:08

[quote author=“Belov”]и аз имах същия проблем , сутрин не ми се ядеше , дори една вафла не можех да изям.Но откакто почнах с фитнеса малко по малко насила почнах да закусвам и за около месец свикнах да закусвам.Опитай малко по малко и може и да свикнеш , взимай бирена мая на мен тя ми помогна за усилването на апетита.

Ами аз от 5 месеца тренирам и от 5 месеца се насилвам сутрин да ям и все още ми е много тежко ...

13.03.06
19:12

Зависи как си почнал ако си почнал веднага с някво голямо количество храна то едва ли ще свикнеш , опитай сутрин да хапваш 1 кисло мялко, и ако свикнеш прибавяш овесения ядки към мялкото и така постепенно постепенно.

13.03.06
19:35

[quote author=“Belov”]Зависи как си почнал ако си почнал веднага с някво голямо количество храна то едва ли ще свикнеш , опитай сутрин да хапваш 1 кисло мялко, и ако свикнеш прибавяш овесения ядки към мялкото и така постепенно постепенно.

Е то едно кисело мляко не е никакъв проблем аз мога по всяко време да го пия него дори и след обилно ядене, говоря че немога да изям 2 сандвича примерно докато посредата на деня мога да изям 5 :)

RE

14.03.06
00:51

[quote author=“Barcelona_FC”]Абе имам много гаден проблем.Откакто се помня след ставане немога да ям пък като се замисля всъщност не съм ял от 8 часа и това ако стане през деня ще умра от глад , а пък сутринта като стане не усещам никакъв апетит, това може ли да се дължи на това че още докато стана пия нескафе 3 в 1 ? Има ли някаква друга прочина ?

и какво пречи като закусиш по-късно.Ако имаш поне 5 хранения на ден какъв е проблема ,че ги започваш по късно.?

16.03.06
10:57

Предполагам ставаш прекалено късно сутрин, най-вероятно след 09:30 ? :)
Ако ставаш 2 часа по рано съм сигурен че към 10:00 5 сандвича ще са ти малко. Другото което е ако си лягаш късно .... храносмилателната система е най ефективна между 22:00 и 06:00 ако си извън тази граница може да имаш непалноценно усвояване на хранителните вещества и от там “дефекти”.

SP

16.03.06
13:55

[quote author=“SploiteR”] лягаш късно .... храносмилателната система е най ефективна между 22:00 и 06:00 ако си извън тази граница може да имаш непалноценно усвояване на хранителните вещества и от там “дефекти”.

сигурно от 6:00 до 22:00 имаш предвид, нали?! :wink:

16.03.06
20:28

Хаха, определено от 22:00 до 06:00 звучи много тапо, мерси за поправката :).

16.03.06
21:50

[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“Belov”]Зависи как си почнал ако си почнал веднага с някво голямо количество храна то едва ли ще свикнеш , опитай сутрин да хапваш 1 кисло мялко, и ако свикнеш прибавяш овесения ядки към мялкото и така постепенно постепенно.

Е то едно кисело мляко не е никакъв проблем аз мога по всяко време да го пия него дори и след обилно ядене, говоря че немога да изям 2 сандвича примерно докато посредата на деня мога да изям 5 :)

Щом сутрин млякото не ти е проблем го хапвай с овесени ядки,не е много като ядене но дава достатъчно енергия.И след час два когато прецениш хапни нещо друго, но гледай пак да са въглехидрати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1