Vip Brother

Темата е заключена.
Прескочи до:
RE

14.03.06
00:34

Vip Brother Коментари за  учасниците и най-вече за Киро Скалата и Константин,който също тренира.Някой знае ли данни за тях като размери на ръката,тегло,ръст,гр.кош и др.

Нека в тази тема обсъждаме САМО връзката на спорта с Вип Брадър. Всички други оффтопици ще бъдат изтривани. Има 100000 места, къедто можете да коментирате останалите неща.

vanisher

14.03.06
00:44

Не знам данни за тях но ми стана интересно че Киро не приемал никаква храна, ами е карал само на добавки даже там си взел един куфар с добавки.

14.03.06
01:02

Тоз Кирил Вълчев ми е много смешен с това изказване за храната. Мисля , че каза че храненето било загуба на време. Без храна той какви мускули иска. Константин ми се вижда доста мазничък.

RE

14.03.06
01:10

Ами тва ,че Киро тренирал 24 години?поне аз така чух.Константин имаше много голяма ръка ,но гледам е спаднала нещо.Да мазничък е и то доста.

EM

14.03.06
12:16

На мен лично ще са ми интересни дискусиите на тема бодибилдинг в къщата. Освен Кирил Вълчев и Константин, Дичо също е доста запален по този спорт. Предвид неговият ръст, ако се занимава сериозно може да качи много за кратко време. А Константин е професионалист в тази област. Имам предвид, че е завършил спортно училище и такива хора са учили за добавки, стероиди и активните им съставки както ние математика и литература.
Подозирам, че Скалата ще опитва да си прави реклама на добавките на GENESIS.

Предлагам в тази тема да продължим да обсъждаме мненията на гореспоменатите хора, свързани с нашият спорт.

14.03.06
13:34

Всички са диви селяци, позьори и са мн. изкуствени. Това няма нищо общо с “ВИП”.

Нека се ограничим само с връзката между спорта и Вип Брадър.
Всички други оффтопици ще бъдат изтривани. Има 100000 места, къедто можете да коментирате.

vanisher

14.03.06
13:53

[quote author=“emergency_bg”]Подозирам, че Скалата ще опитва да си прави реклама на добавките на GENESIS.

Да той още с влизането в къщата го направи, някой от публиката му подаде една кутия с протеин мисля че беше, ама няма лошо и аз да бях щях да се възползвам все пак това си е безплатна реклама  :lol:

14.03.06
14:56

Аве Митио Пищове е най коравия!!!!Каква преса самооо!Тоя Вип Брадър е поредната българска простотия!!!!Само по 2 неща можете да познаете че това предаване е българско-на 20-та минута почнаха да се наливат като прасета и майка влезе с 3 годишната си дъщеря!!!!Ако тези хора са ,,very important person’’  значи приятно ми е Рони Колман се казвам!Срам Срам и пак Срам!

Всички други оффтопици ще бъдат изтривани. Има 100000 места, къедто можете да коментирате.

vanisher

14.03.06
16:01

[quote author=“fe2_vanio”]Аве Митио Пищове е най коравия!!!!Каква преса самооо!Тоя Вип Брадър е поредната българска простотия!!!!Само по 2 неща можете да познаете че това предаване е българско-на 20-та минута почнаха да се наливат като прасета и майка влезе с 3 годишната си дъщеря!!!!Ако тези хора са ,,very important person’’  значи приятно ми е Рони Колман се казвам!Срам Срам и пак Срам!

Като е простотия защо го гледаш?Не виждам лошо да си пийнат, да си поприказват. Не забравяй, че живееш и си част от тази БГ простотия и хора като мене и тебе я правят такава!!

Тоя Скалата, ако не си вземе добавки той ще излезе от къщата супер хърбав, то няма да има никаква храна вътре, този Миро от предния сезон каза, че загубил към 15кг за тези 3 месеца.

RE

14.03.06
17:12

[quote author=“emergency_bg”]Подозирам, че Скалата ще опитва да си прави реклама на добавките на GENESIS.

Предлагам в тази тема да продължим да обсъждаме мненията на гореспоменатите хора, свързани с нашият спорт.

Да ти кажа си мисля ,че Kиро точно за това е влязал в Vip Brother.Цял месец ще има да се хвали колко са добри неговите добавки ,а това иначе струва страшно много пари.Не знам дали сте запознати добре с рекламата по извесните BGтелевизиi,обаче се движи около 3000 do 6-7000 лв.на минута.Така ,че тва е шанс за него.Между другото той не беше ли и вносител на Musashi?

14.03.06
17:45

Именно на Мусаши.Незнам защо някой спомена Дженезис.Те тая кутия му я дадоха отвън.А между другото незнам кви рекламни лица могат да са нито Киронито Крика на Мусаши.Те и Двамата толкова заслбнаха последните години.Преди позобваха а сега като я карат само на добавки...тей ще е :lol:
И все пак Киро е позьор.Хранел се само с добавки.Айде нема нужда.Вярно,че малко недохранен изглежда,ама и ние не сме от гората.Само се чудя,кво ли си мислят обикновените хора които не се занимават с ББ.Сигурно го мислят за як:lol:

[quote author=“Jay_C”]Само се чудя,кво ли си мислят обикновените хора които не се занимават с ББ.Сигурно го мислят за як:lol:

Не питай! Днес на 2 пъти обяснявах как не може само на добавки да е. Не съм гледал предаването, ама из даскало днес какви митове се носиха не е истина. Че и някой ми вика “о във вип брадър има някъв културист, трябва да го гледаш!”, като разбрах кой е културистът ..

14.03.06
17:59

Ами главно зарад тях го гледам чат-пат...Ама Константин изобщо не ми харесва(за тялото му говора)-доста мазен,никав релеф...

AN

14.03.06
19:32

Константин ме радва като цяло, пич ми се струва, ще го видим сега.
Киро има голям шанс да си направи страшна реклама, обаче имам странното чувство че ще го проиграе и ще получи обратен ефект. Такива глупости, че се хранел почти изцяло с добавки просто не вървят, освен това вчера нагъна един кекс на три хапки. Другото е че това не го каза той лично, а го имаше в представянето му но... незнам. Абе дразни ме самочувствието му, няма никакво покритие, особено с тези смешни линкълни, говори за тях все едно са S55

[quote author=“Jay_C”]Именно на Мусаши.Незнам защо някой спомена Дженезис.Те тая кутия му я дадоха отвън.А между другото незнам кви рекламни лица могат да са нито Киронито Крика на Мусаши.Те и Двамата толкова заслбнаха последните години.Преди позобваха а сега като я карат само на добавки...тей ще е :lol:
И все пак Киро е позьор.Хранел се само с добавки.Айде нема нужда.Вярно,че малко недохранен изглежда,ама и ние не сме от гората.Само се чудя,кво ли си мислят обикновените хора които не се занимават с ББ.Сигурно го мислят за як:lol:

Киро отдавна не е представител на Мусаши. Вече е на Genesis

[quote author=“OuttaControl”]Тоя Скалата, ако не си вземе добавки той ще излезе от къщата супер хърбав, то няма да има никаква храна вътре, този Миро от предния сезон каза, че загубил към 15кг за тези 3 месеца.

Миро е отслабнал толкова главно заради емоционалния срив. Хормоналния му баланс е бил много лош. Така мисля аз. Иначе нямаше толкова да падне сигурно.

14.03.06
20:14

Не знам аз и двамата ги уважавам само защото са се захванали сериозно с този спорт. Да оплюва всеки може ама надали много хора от форума могат да се похвалят с такива тела.(е не знам със сигурност ама ....) Смисъл не са като Аполон ама са си добре(скромно мнение)
Коцето ме кефи мене и мисля, че той ще прави шоуто или поня по някоя селянийка :)

14.03.06
21:00

Днес 2 пъти пуснах на живото предаване и направо се изненадах кеф ми е да гледам Кирил Вълчев- само говори за добавки и зарибява другите . Цялото шкафче му е с добавки кефи ме тоя тип. ипостоянно взема и казва на теб ти трябва това- на теб това, само цитира културисти а бе въобще луда работа. Когато пусна постоянно дават как помпи тоя човек , докато константин само лентяйства , а и Райна по снимките и списанията е горе- долу , ама без грим е ПАТЪР

14.03.06
21:48

Много ги критикувате тия хора!Все пак са нормални хора, това че са известни не ги прави нещо повече от нас.Тоя бил дебел тоя се  лигавил.Ми така е !Нормални хора.НА Кирил Вълчев ми харесва ланеца.Иначе нещо релефа му е гола вода, да не говорим за константин.На пръв поглед изглеждат пичове.Трябваше да вкарат Дядо Стефчо да оправи всички ида си тръгне  :lol:

14.03.06
21:55

тоя константин до скоро го гледах с малка ръчица.явно се е замогнал и решил да се оразмери

EN

15.03.06
00:42

Стефан Ботев(щангиста,който се състезава за Австраля преди години) е вносител на Мусаши,а Киро изкупи правото да внася Генезис!

15.03.06
12:43

мнооого селска ралта  :lol:

2ма педерасти 1 анаболен тъпак 1 торба с лайна 2ма чалгари(поне те са яки) 1 лозенски плешивец...1 руса тъпачка 1 манекена с устни като на жената на вожда на племето Тамбукту...една дето неможе да се побере в дунките си и от както влезе само яде......и 1 дете закармено с СИЛИКОН!!!!!!!!!!

Мери си приказките!
Получаваш предупреждение!
vanisher

15.03.06
13:56

[quote author=“energymax”]Стефан Ботев(щангиста,който се състезава за Австраля преди години) е вносител на Мусаши,а Киро изкупи правото да внася Генезис!

така е.Киро “Скалата” сега внася само Генезис и за това му дадоха въпросната кутия с протеин.Изявлението му че да се храниш е липса на време въобще няма да го коментирам защото е парадоксално.

А поста на колегата над мен мога да му кажа че ако манекенката е била толкова грозна и еди-каква си  с еди-какви си устни нямаше да стигне до там,до където е сега.Мен лично ме кефят мацките в шоуто с леки изключения.Митьо Пищова даже не заслужава да бъде споменат в сайта

Ааааааа “Пищова на живо, приятно ми е!” Кажи ми кой друг може да го каже! Пищова е явление, хип хип урааааа

vanisher

15.03.06
14:32

[quote author=“manson”]Ааааааа “Пищова на живо, приятно ми е!” Кажи ми кой друг може да го каже! Пищова е явление, хип хип урааааа

вие нали сте градски :lol:  :lol:  :lol:

Така е  8)

vanisher

RE

15.03.06
16:20

[quote author=“realityman”]Vip Brother Коментари за  учасниците и най-вече за Киро Скалата и Константин,който също тренира.Някой знае ли данни за тях като размери на ръката,тегло,ръст,гр.кош и др.

Никой ли не знае за някви техни данни, размери, тегло.?Даже и Дичо можем да включим към билдерите.

15.03.06
21:36

Дичо е много зле - и като тяло и като човек.

15.03.06
21:50

Квото и да си говорим тоя ДИМ ДУКОВ (не знам дали се пише така) е най големия билдър ..ръката му е огромна просто ..единствената му конкуренция е световнонеизвестния писател

vanisher

15.03.06
22:46

vanisher

RE

16.03.06
11:42

Ей тоя Киро Скалата ми разби представите за трен,хранен и възстановяване.
Тренирал всеки ден по 15 мин.
Хранен- най-вече  с добавки , така подържал това тяло.
Възстановяване-сън около 4,5 часа на ден.

Какво ще кажете за неговия режим? :)

16.03.06
12:09

добре бе,да го беше казал някой 15 годишен да се чудиш,а човека изглежда що годе добре,що да не му е такъв режима?!?а за добавките,ми що да не замества храненето с тях,смисъла на добавките е точно такъв,да не се налага да изяждаш по 10 кг храха на ден,а да приемаш веществата концентрирани,дали ще изядеш 10 яйца или ще пийнеш две лъжици протеин все тая

AN

16.03.06
12:12

ми ще видим сега дали го спазва.

16.03.06
12:29

[quote author=“Static”]добре бе,да го беше казал някой 15 годишен да се чудиш,а човека изглежда що годе добре,що да не му е такъв режима?!?а за добавките,ми що да не замества храненето с тях,смисъла на добавките е точно такъв,да не се налага да изяждаш по 10 кг храха на ден,а да приемаш веществата концентрирани,дали ще изядеш 10 яйца или ще пийнеш две лъжици протеин все тая

Ама това са добавки на по голямата част от тях си пише че те не са заместител на храненето...и организма на човек няма нужда само от протеини,креатин и други подобни

SP

16.03.06
14:02

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“Static”]добре бе,да го беше казал някой 15 годишен да се чудиш,а човека изглежда що годе добре,що да не му е такъв режима?!?а за добавките,ми що да не замества храненето с тях,смисъла на добавките е точно такъв,да не се налага да изяждаш по 10 кг храха на ден,а да приемаш веществата концентрирани,дали ще изядеш 10 яйца или ще пийнеш две лъжици протеин все тая

Ама това са добавки на по голямата част от тях си пише че те не са заместител на храненето...и организма на човек няма нужда само от протеини,креатин и други подобни

Абе добавки добавки... не съм го гледал какво пие и по колко ама ме съмнява да си докарва 3500кал само с добавки. :lol:  :lol:
То е ясно, че се храни и то добре ама нали тре’а рекламата да става.

Интересно ще е как Киро ще се снабдява с тези толкова много и скъпоструващи добавки при положение, че бюджета им  е доста поорязан.

16.03.06
18:46

[quote author=“ivan.shishmanov”]Интересно ще е как Киро ще се снабдява с тези толкова много и скъпоструващи добавки при положение, че бюджета им  е доста поорязан.

те нали имат право на 1 куфар да внесат.
Неговия половината беше пълен с кутийки :)
така че според мен ще има за 15тина дена ако продтължава в същия дух да ги поглъща.

16.03.06
19:25

Ами като му свършат добавките има да хапва хляб,мазнотии и сладко

16.03.06
19:46

бе тоя е малоумен бе ....зима добавки и си пие алкохол ......хфърлени пари :( ...

16.03.06
20:38

[quote author=“ivan.shishmanov”]Интересно ще е как Киро ще се снабдява с тези толкова много и скъпоструващи добавки при положение, че бюджета им  е доста поорязан.

Той вече е снабден! Питай поне как ще си бие стероида, товая ми е интересно?

Не знам какво толкова коментирате “културистите” в това псевдо шоу! Нито са културисти, нито изглеждат като такива! едно селянче с мазни ръчички се опитва да е интересен, а друг, дет не е спирал химията от 17 години парадира с важността на добавките Genesis - питам аз, ако Киро не бе дисциплинарно изхвърлен от Мусаши, сигурно Мусаши щеше да взима пред екраните, ам? После, тия добавки ме направиха як, дрън, дрън, та на глог! Дори това е една антиреклама за мен - защото познавам нещата от кухнята и ви внесох малко аромат от там, да спрете да се възхищавате на тези хора!

16.03.06
21:05

[quote author=“hippy”]бе тоя е малоумен бе ....зима добавки и си пие алкохол ......хфърлени пари :( ...

Дам...И на мен това ми направи впечатление.Какъв фитнес маниак е като пие протеина с алкохол.Само фиркат в тая къща.
2ро-яденето било губене на време(това аз не съм чул,от вас го виждам.)...
3то-Пуши като ненормален пура след пура,фас след фас...Тоя ако се качи на колелото и ще умре,няма да може си земе въздух!. :shock: И все пак тялото му не е зле...
Коцето същатата раота и той налапал джигарата,пие тия уискита,вина...Лично аз не съм го видял да влезе във фитнеса,който е в къщатата :о

ЕДИТ:А и да добава съня...тия не спат лягат в 2:00 стават в 9:00…Знаете съня е много важен за 1 билдър.

AN

16.03.06
21:17

Ся за Константин искам да наблегна, че човека не е спортист, отдавна вече не се занимава професионално със спорт, така че той какво прави си е негова работа. Също не мисля че е толкова фатално, че Киро пие алкохол, като взима добавки. При всички положения е по-добре да взима добавки и да пие, отколкото само да пие. Проблемът е в това, че хората, които не разбират си мислят че е толкова лесно да си як - лапваш някви магически добавки и без никви режими и ограничения ставаш бат рамбо. Е това вече не е вярно, той и Киро не е МНОГО як, но определено има хубаво тяло, значи вероятно има външна намеса, както казва питона, щото иначе с този режим....... Измама голяма!

16.03.06
21:26

Тези хора не са никакви билдери не знам защо ги взимате за такива изобщо. Скалата и Константин са се занимавали преди, а сега просто подържат форма, а за Дичо без коментар. Какво сте тръгнали да ги съдите, че пиели алкохол с протеин, какво толкова? Ще си изгубят ‘супер’ формата ли? Какво от това те първо са известни и богати, а след това им е фитнеса.
Скалата може с тази реклама да зариби някой 14-15 годишен, който вече иска да мяза на Бат Арни да си купи и да разчита само на добавките. Константин бил мазен хах...ама си ходи с Райна(колкото и да е проста тя) едвали го бърка особено ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1