21.10.05
11:33
Е ЦСКА падна от Хамбургер. Бяхме от форума бая народ, та дори и левскарите от екипа бяха :) . Тактически ни наиграха според мен и с невероятният гол на холанчето. От толкова малко положения обаче седи тъпа загуба. Но достойно играха и се видя, че няма качествен нападател.
по-здрави
стискаме палци в следващите мачове на нашите.И на Левски и на ЦСКА и на Литекс.Дано момчетата покажат,че сме там където винаги ни е било мястото...И с риск да ми се обидят някои колеги,аммм...Емо извини ме бате ама не мога,ще го кажа...САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!! :P
Jay_C, мерси братле и успех на мача с Динамо. Я кажете този мач на кой стадион ще се играе ако имате инфо и какви пари ще са билетите.
За нашият мач всички казаха, че е бил достоен, но тактическо надлъгване в което загубихме доста сериозно. На стадиона наистина по - обективно оценяваш мача според мен. Като излязаха групите честно казано бях писимист, но все още нищо не се знае.
И според мен не е важно да направим голямата сензация, а дори и бавно всички отбори да вървят напред и да се развиват. Друго ще е когато имам хубави клубни стадиони и силно първенство, та дано да се развие футбола в България и това е важното.
Междо другото се наслушах на простотии от Левскари и само се чудя ти хора дали са истински фенове, защото истинските които познавам други неща призказваха. Чак до бой стигнахме днес, но това е друга тема просто удивляват с простотията си. Абе не трябва да ги има тия простотии.
по-здрави
Доколкото видях по сайтовете пише, че на “Васил Левски” ще е мача. Та успех ви.
по-здрави
21.10.2005
На вниманието на всички медии!
Във връзка с предстоящият мач на Левски с Динамо Букурещ от груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА ръководството на клуба уведомява всички медии, че журналистическите карти за сезон 2005-06 няма да важат.
За целта ще бъдат издадени нови акредитации важащи само за мача на 3 ноември на е-mail: ************* и fax ******** и ********. Краен срок на заявките 27 октомври.
Специалните акредитации ще се раздават на 1 ноември от 12.00 до 17.30 ч. на ул. “Леге”№15 отдел “Реклама”,като ръководството на клуба уведомява спортните медии, че тяхната бройка е ограничена поради очакваното присъствие на румънски журналисти и малкия капацитет на пресложата на стадион “Георги Аспарухов”.
А ок тогава ще гледаме мачовете по телевизията. Защото ако беше на националният май щях да отида с фреандовете от Левски. Успех на всички и ще гледаме на 3ти ноември с интерес мачовете. Дано и трите отбора добре се представят.
по-здрави
Абе надиграха ни с малко и то второто полувреме не знам какво им стана на нашите та заспаха иначе мача реално си е Х
мача си беше твърд X(аз даже го пуснах на еврофутбол 1X ама тва е друга тема :cry: )момчетата играха добре но имаше 2-3 фрапантни пропуска а германците имаха Ван Дерваар :( който ни вкара незаслужен гол ама кво да се прави.а за Левски според мен за мача с Динамо който отбор щеше да е домакин той ще спечели и добре че Левски е домакин.а за Литекс:надявам се и те да направят нещо.Но поне един български отбор ще излезе от групите а ако са 2 или 3 ще е супер :D
04.03.06
01:22
За Уефа остана само Левски.С Удинезе обаче нещата ще са много трудни,но всичко става във футбола нали?
Въпреки това късмета за пореден път споходи Левски, след Армедия,Удинезе бе най доброто,което може да падне на Левски
07.03.06
01:18
Момчета ,залагайте :lol: 1.45 за Удинезе на Евротофутбола ,докато не са го намалили.Нали добавки трябва да се купуват.?
Успех на ЛеФски довечера. Дано да отстранят италианците, имат всички шансове!! Успех!!
Най-старият футболен клуб у нас :arrow: http://ticha.ucb-uk.org/history.php
09.03.06
10:36
Че ги скъсаме...ние сме болгари уе ейййй :D :D :D :D :D :D :D
10.03.06
14:23
[quote author=“realityman”]Момчета ,залагайте :lol: 1.45 за Удинезе на Евротофутбола ,докато не са го намалили.Нали добавки трябва да се купуват.?
Изложих се на еврофутбола за прогнозата,но важното е ,че момчетат на Левски играха със самочувствие и направиха 0:0 .Аз не съм Левскар ,но ги поздравявам за добрата игра.
МОМЧЕТА ДНЕС СЕ ПИШЕ ИСТОРИЯ!
Левски победиха в един невероятен двубой.Отиваме на четвъртфинал а от там на полуфинал.Най-хубавия мач на Левски!В момента чак треперя от радост!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Невероятен мач, невероятен успех, невероятен отбор. :P Факт е, че ни подцениха, но да им е за урок. Ако бяха излезли с пълен състав незнам какво щеше да стане, но това вече няма значение, важното е, че продължаваме напред. Утре да си пожелаем по-слабичък противник и само напред!! :D
16.03.06
21:35
Страхотен мач стана. Левски заслужено победи. Жалко, че така лесно допуснаха гол след грешката на Ричард, но въпреки това Левски игра много добре и не се отказа да атакува. :) :) :) :D :D :D
Успех на отбора и в 1/4 финалите :)
САМО ЛЕВСКИ :!: :!: :!: :twisted:
16.03.06
22:13
Честито на Левскарите и на всички българи.Фен съм на CSKA,обаче наистина победата си е победа , момчетата се потрудиха за нея и нищо лошо не мога да кажа .важното е също ,че България трупа точки.Скоро може да имае 2 отбора за шамп .лигата.
За хубаво или за лошо Левски - Шалке 04 е жребият. Първия мач е в БГ. Успех на момчетата!!!
17.03.06
14:55
А някакви дати знаеш ли за двубоите в БГ и Германия?
Дам, Левски - Шалке 04 30 март :) реваншът е на 6 април победителя ще срешне Севиля - Зенит
17.03.06
16:10
[quote author=“realityman”]А някакви дати знаеш ли за двубоите в БГ и Германия?
на 30ти март в България и 1 седмица след това е Германия.
17.03.06
21:45
Mного ще им е трудно на Левски. Според моето скромно мнение Шалке са най-силния тим след Севиля на този етап, но дано си повярват левскарите и да преодолеят и този противник :)
Успех на отбора !!!
И дано да ги бием за купата на България, на 22-ри на Тича. :wink:
http://ticha.ucb-uk.org/history.php
18.03.06
21:21
А кой според вас ще играе на финала на УЕФА?
Като нищо Левски може да се вреди там, нищо че съм от ЦСКА ,стискам палци на момчетата
18.03.06
22:26
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Като нищо Левски може да се вреди там, нищо че съм от ЦСКА ,стискам палци на момчетата
Е,djgorgio-ASTOR,поздравявам те.Малко са хората,които не са само сини или червени ,а са преди всичко българи и милеят за българския футбол.
[quote author=“Neo”]И дано да ги бием за купата на България, на 22-ри на Тича. :wink:
http://ticha.ucb-uk.org/history.php
На никой не му се вярваше, а? Играха добре, но ние по-добре :wink: Тъй ще е от сега нататък. Пожелавам им да вдигнат купата на УЕФА :P
:!: На тоя жалък английски съдия, с телце на ембрион, ми идва да му разкъсам гърленцето със зъби, честно. Отново ни напомниха как всъщност стоят нещата, че нещо се размечтахме. Никого не пускат току така при големите парички.
04.04.06
15:55
Нашите момчета приключиха уастие , за съжаление, но останаха осте мачове от УЕФА.Какво мислите кой ще играе финала.аз залагам на Шалке 04:Севиля.