24.09.18
13:53
Здравейте на всички. От доста време насам съм в застой в спорта.. тъй като работих през цялата година и нямах достатъчно време да съчетавам работата с тренировките и останалите задължения.. Както и да е... сега съм свободен и имам доста време на разположение, и имам желание да почна пак с тренировките, но нищо не правя по въпроса защото съм неук в тази среда.. не с тренировките в фитнеса , а с режим на хранене и добавки. В момента водя доста несериозен начин на живот .. тъй като спя до 11,12.. лягам си късно към 1,2 .. не закусвам и ям по 2 пъти на ден най-много 3 пъти , нито тренирам. Бих направил нещо по въпроса ако знам какво. Знам , че само с тренировки не става.. Имам огрмоно желание да направя “крака” (бедра, прасци) те винаги са ми били стремежа, имайки предвид , че винаги са ми били слаби... а те са 50% от тялото и са от голямо значение. Бих искал някой от вас, ако може да ми даде някакво наставление за начин на хранене, режими, добавки и т.н. Основната ми цел е да кача маса в краката!
Висок съм 1.70 , тежа 60кг и съм на 21 год.
Благодаря.
Темата беше редактирана от Invader на 24.09.18 13:55.
Преди много години,когато бях на твоята възраст и аз бях 60 кила с бедро 47см.Доста по-късно научих за ползата от клякане с щанга.С това основно упражнение успях да кача маса в бедрата,64см. при тегло от 79кг.
Правех ориентировъчно по 8-10 серии с 20,15,12,12,10,10,9,9,12 повторения.Тягата също помага за целта.Относно яденето,тук има много полезни статии,чети,прилагай,експериментирай,млад си и времето е пред теб.Успех 🙂
Въпроса ми е какво и по колко пъти на ден трябва да ям за да постигна желания резултат. Също така и какви хранителни добавки да си взема, за да ускоря процеса.