14.11.05
18:23
здражеите бих желал да ви попитам за някои техники на канадска
Ти все едно каза “кажете ми някоя техника от каратето” :lol: . Никой не би могъл да ти каже така. Ако искаш да се научиш, трябва да отидеш в някои от клубовете и да тренираш. Ако си от София има 2 клуба: единят е в Надежда, а другият е до игрището за голф при НСА.
Ами като играеш гледай ъгъла, който се образува при лакатя да е възмойно най-малък така си осигуряваш много сила.И има едно леко врътване на китката ама няма как да ти го обесня.И гледаи веднага да натиснеш с максимум сила и после задържаш позиция,противника ти докато се опита да те обърне ще изгуби адски много сила. 8)
Това за ъгъла е така, само че трябва да гледаш и ъгъла м/у самата ръка и тялото ти също да е максимално събран. Това с връткането не те разбрах баш кво имаш в предвид, но е добре да свиеш в китката колкото можеш повече. Но както вече казах, така реално не можем да ти помогнем, техиката трябва да се обясни на масата и да се усвои. :wink:
21.11.05
17:39
благодаря за информацията,но аз съм от Сливен и тук,поне доколкото аз знам няма клубове(ако вие знаете ми кажете).ако мойе само с обяснения кайете и още нащо.предварително ви благодаря!!!!!!!!!!!
24.11.05
19:09
Аз пък съм от Ямбол :lol: :lol: може да потренираме някои път не ти трябва клуб.... ако си по наблудателен ще разбереш адреса на моята страница.. :lol: :lol: Свържи се с мен! :D
тези техники с ьгала са наистина от полза но все пак е и важно и да имаш необходимите умения. ако питате мен е необходимо при канатската борба да имаш много ама много здрава китка и особенно предмишница
22.02.06
00:04
Я даите малко инфо-Имам среща на канадска с един 35 кила по тежак от мен в края на март,той не тренира нищо.Пие яко Ракия секи ден ама е здрав пича на 42 е аз сам на 26год.Дайте малко полезни савети как мога да го бия или поне да го държа 1 мин.мерси предварително.
Всеки търси някакво несъщеструващо “инфо”, с което да стане едва ли не световен шампион. Цаката е в тренировките, трябва ти сила, издръжливост и експлозивност. Техника в канадската почти няма, кой каквото ще да казва, ако си по-силен биеш. Тренирай 2-3 пъти в седмицата предмишница, наблегни на бицепса и рамото. Тренирай не само със свободни тежести, а си намери и пружини, защото максимално се доближават до реалната ситуация.
23.02.06
20:05
[quote author=“VictuS”]Ами като играеш гледай ъгъла, който се образува при лакатя да е възмойно най-малък така си осигуряваш много сила.И има едно леко врътване на китката ама няма как да ти го обесня.И гледаи веднага да натиснеш с максимум сила и после задържаш позиция,противника ти докато се опита да те обърне ще изгуби адски много сила. 8)
Mr_Muskul прав си за силата,че тя е основното ама аз все пак ще пробвам тая техника струва ми се добра.