kaнадска борба

Темата е заключена.

14.11.05
18:23

здражеите бих желал да ви попитам за някои техники на канадска

20.11.05
10:46

Ти все едно каза “кажете ми някоя техника от каратето”  :lol:  . Никой не би могъл да ти каже така. Ако искаш да се научиш, трябва да отидеш в някои от клубовете и да тренираш. Ако си от София има 2 клуба: единят е в Надежда, а другият е до игрището за голф при НСА.

20.11.05
13:54

Ами като играеш гледай ъгъла, който се образува при лакатя да е възмойно най-малък така си осигуряваш много сила.И има едно леко врътване на китката ама няма как да ти го обесня.И гледаи веднага да натиснеш с максимум сила и после задържаш позиция,противника ти докато се опита да те обърне ще изгуби адски много сила. 8)

20.11.05
23:31

Това за ъгъла е така, само че трябва да гледаш и ъгъла м/у самата ръка и тялото ти също да е максимално събран. Това с връткането не те разбрах баш кво имаш в предвид, но е добре да свиеш в китката колкото можеш повече. Но както вече казах, така реално не можем да ти помогнем, техиката трябва да се обясни на масата и да се усвои.  :wink:

21.11.05
17:39

благодаря за информацията,но аз съм от Сливен и тук,поне доколкото аз знам няма клубове(ако вие знаете ми кажете).ако мойе само с обяснения кайете и още нащо.предварително ви благодаря!!!!!!!!!!!

SE

24.11.05
19:09

Аз пък съм от Ямбол  :lol:  :lol:  може да потренираме някои път не ти трябва клуб.... ако си по наблудателен ще разбереш адреса на моята страница.. :lol:  :lol:  Свържи се с мен! :D

05.02.06
01:18

тези техники с  ьгала са наистина от полза но все пак  е и важно и да имаш необходимите умения. ако питате мен е необходимо при канатската борба да имаш много ама много здрава китка и особенно предмишница

RE

22.02.06
00:04

Я даите малко инфо-Имам среща на канадска с един 35 кила по тежак от мен в края на март,той не тренира нищо.Пие яко Ракия секи ден ама е здрав пича на 42 е аз сам на 26год.Дайте малко полезни савети как мога да го бия или поне да го държа 1 мин.мерси предварително.

23.02.06
17:10

Всеки търси някакво несъщеструващо “инфо”, с което да стане едва ли не световен шампион. Цаката е в тренировките, трябва ти сила, издръжливост и експлозивност. Техника в канадската почти няма, кой каквото ще да казва, ако си по-силен биеш. Тренирай 2-3 пъти в седмицата предмишница, наблегни на бицепса и рамото. Тренирай не само със свободни тежести, а си намери и пружини, защото максимално се доближават до реалната ситуация.

RE

23.02.06
20:05

[quote author=“VictuS”]Ами като играеш гледай ъгъла, който се образува при лакатя да е възмойно най-малък така си осигуряваш много сила.И има едно леко врътване на китката ама няма как да ти го обесня.И гледаи веднага да натиснеш с максимум сила и после задържаш позиция,противника ти докато се опита да те обърне ще изгуби адски много сила. 8)

Mr_Muskul прав си за силата,че тя е основното ама аз все пак ще пробвам тая техника струва ми се добра.

16.03.06
23:30

Mr_Muskul, говориш глупости ... Ако си тренирал някога канадска борба, ще го разбереш. Естествено, че и силата е много важна, но само с нея нищо не става (освен ако не си говорим за някаква огромна разлика във силата на играчите)!  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1