16.03.06
12:41
Взех си анимал стак, както знаете едно от хапчетата в него е ефедрин. Мисля че е 10 мг. Въпросът ми е в нетренировъчни дни да го пия ли ефедрина или не?
Едит: Тц, тц, тц, тц... Няма ли някой по-отворен тука да драсне един ред отговор? Вече 71 пъти ми е разглеждана темата и нищо :x
Ако специално за ефедрина питаш дали ти трябва в нетренировъчни дни, то отговора е не :wink:
Ами според мен ако сутрин го вземаш на гладно и след това не ядеш известно време ще има ефект... според мен го вземай и когато не тренираш...
Тоя ефедрин нали по принцип го дават да се усвой и да действа след 30 мин ....при мене някъде след 10-тата мин ми е пик-а за около 20-30 мин ме държи и после......ташак ...
Пич незнам каква си си купил но със сигорност в ANIMAL STAK или ANIMAL M STAK няма ефедрин в ANIMAL CUTS има SYNEPHEDRIN.
18.03.06
19:40
[quote author=“sadek”]Пич незнам каква си си купил но със сигорност в ANIMAL STAK или ANIMAL M STAK няма ефедрин в ANIMAL CUTS има SYNEPHEDRIN.
:) , със сигурност в Анимал Стак има ефедрин, а в анимал м-стак няма ефедрин... Вземи прочети какво пише на кутията и в сайта на производителя. Дори казват ако го пиеш вечер в нетренировъчен ден и не можеш да спиш, да не пиеш ефедрина, който се съдържа в най-тъмната капсула. Между стак и Мстак има разлика от тук до небето.
[quote author=“Animal”][quote author=“sadek”]Пич незнам каква си си купил но със сигорност в ANIMAL STAK или ANIMAL M STAK няма ефедрин в ANIMAL CUTS има SYNEPHEDRIN.
:) , със сигурност в Анимал Стак има ефедрин, а в анимал м-стак няма ефедрин... Вземи прочети какво пише на кутията и в сайта на производителя. Дори казват ако го пиеш вечер в нетренировъчен ден и не можеш да спиш, да не пиеш ефедрина, който се съдържа в най-тъмната капсула. Между стак и Мстак има разлика от тук до небето.
Този продукт го няма на паэара от години откъде го изрови сигорно от запасите на чичо “скруч”
19.03.06
12:40
Продуктът не се произвежда от три месеца и малко. НА пазара го има, просто трудно се намира къде е останал. Ако искаш може да ти купя.
не благодаря аз взимам VAZOPRO на MEGA-PRO а доколкото дали да взимаш Ефедрина неби трябвало да има проблем аз взимам по 50мг сутрин и 50мг кьм 18.00 и си спя като пич.
21.03.06
19:06
:shock: машина
[quote author=“sadek”]не благодаря аз взимам VAZOPRO на MEGA-PRO а доколкото дали да взимаш Ефедрина неби трябвало да има проблем аз взимам по 50мг сутрин и 50мг кьм 18.00 и си спя като пич.
Напълно възможно мене тое ефедрин ми действа силно но за кратко след това настъпва умора и ми се доспива
Абе...до колкото знам в една таблетка чист ефедрин е 50 мг.И ако го смесиш с този ефедрин в анимал стак ше стане множко.Пил съм само 1 път ефедрин и не бях много доволен(можеби шот не знаех какъв беше грамажа на 1 хапче а аз испих 3 наведнъж).Но ти си прецени.
24.03.06
13:14
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“sadek”]не благодаря аз взимам VAZOPRO на MEGA-PRO а доколкото дали да взимаш Ефедрина неби трябвало да има проблем аз взимам по 50мг сутрин и 50мг кьм 18.00 и си спя като пич.
Напълно възможно мене тое ефедрин ми действа силно но за кратко след това настъпва умора и ми се доспива
Браво на вас,аз сутрин като изпия около 40 мг+кафе и аспирин и не знам къде се намирам за доста дълго време