Какъв гейнър да взема

30.09.18
09:11

Здравейте. На 22 години съм, висок съм 1.83 и съм 68-70 килограма. Искам да си взема възможно най-добрият гейнър за покачване на тегло. Също така, ако мислите, че са ми нужни и други добавки, ще ви помоля да ми ги препоръчате. За момента не съм си харесал хранителен режим, но и в тази посока гледам.

30.09.18
12:51

А как се храниш?

HU

30.09.18
18:49

Според мен е по-добре тия пари които ще дадеш за гейнър,да отидат за храна.
Иначе,ОN Serious MASS и Mex Size Mах

30.09.18
19:33

Ся щи кажа рецепта за мноу добър гейнър: зимаш едно кило свински врат от магазина за 8лв, 1 кило картофи за 3лв, 1 пакет масло за 2лв. Запечатваш свинския врат в половината масло с чесън и розмарин, нарязваш картофите на едно, бухаш останалото масло, картофите и месото в тава с похлупак, сипваш една чаша вода и печеш час и половина. След това го изяждаш на 2 пъти.

Гледай само в посока хранителен режим и съветът на Александър го приложи. 🙂

30.09.18
23:15

Bart Simpson

30.09.18
23:22

казано от Alexander Krastev на 30.09.18, 19:33:

Ся щи кажа рецепта за мноу добър гейнър: зимаш едно кило свински врат от магазина за 8лв, 1 кило картофи за 3лв, 1 пакет масло за 2лв. Запечатваш свинския врат в половината масло с чесън и розмарин, нарязваш картофите на едно, бухаш останалото масло, картофите и месото в тава с похлупак, сипваш една чаша вода и печеш час и половина. След това го изяждаш на 2 пъти.

Ей, чш, сякаш си ме гледал мен как го правя.
😉

01.10.18
02:32

Благодаря ви за отговорите. Не може ли да засиля яденето и да взема и гейнър?
През седмицата нямам много време за ядене. До 4 пъти ям на ден.

Иначе сутрин закусвам боклуци от сорта на вафли и кроасани. После към 12 часа хапвам скара с пържени картофи или някаква салата. И после към 18 часа обикновено си взимам един голям дюнер и към 22 вечерям.

Мнението беше редактирано от Петър Иванов на 01.10.18 02:33.

Bart Simpson

01.10.18
03:12

С таа храна е добре, че нямаш много време за ядене.

HU

01.10.18
08:26

С този “хранителен режим” и гейнър да взимаш пак няма да стане нищо.....

казано от Bart Simpson на 30.09.18, 23:22:

казано от Alexander Krastev на 30.09.18, 19:33:

Ей, чш, сякаш си ме гледал мен как го правя.
😉

Освен тва много върви с 1 кило врачански мискет 😄

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1