09.12.05
15:44
хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!
:(
Със спорт или можеш да подобриш визията на бюста или да я развалиш, но да я увеличиш... :?
09.12.05
16:25
е да де то сьс спорт ама какьв?
с упражнения можеш да ги повдигнеш и евентуално да изглеждат по-големи. но кардио тренировки ще ти навредят в случая. варянт е да напълнеш малко, не не е гаранция. може всичко да се качи в дупето :-). а пък и после ако решиш да чидтиш пак ще спаднат. а иначе 88см. си е само 2 сантиметра под идеалната мярка :wink:
Фитнеса е чудесен вариант, стига програмата ти да е изготвена добре. Хубаво е между упражненията за гърди да има и няколко серии кросовър (аз забелязвам добри резултати от него...) Когато правиш аеробни тренировки винаги носи сутиен.
14.12.05
18:39
Мерси все пак за помоща :)))
Моля пиши на кирилица !!
DJgorgio-Astor
14.12.05
18:49
Иначе момчетата ще те зяпат :twisted:
всъщност не съм употребявал никви от продуктите на мусаши пук и не съм на ясно как една аминокиселина би свършила работа но виж какво открих :
№17 L-LEUCINE USP - /BCAA/ - РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА
Регулатор на протеиновия синтез и на невротрансмитерите Тryptophan, Phenilalanine и Tyrosine до ЦНС, подобрява мозъчната дейност, подтиска болката, предпазва мускулите от разпад и загуба на мускулна маса, подпомага нарастването на бюста, силен енергетик. За възстановяване след оперативно лечение и травми.
Това с нарастването на бюста можеш да го забравиш на 100%. Мога да се закълна...
Аз имам опит с намаляването на бюста от тренировките в зала и то с доста сантиметри, а гърба ми като цяло е тесен.
16.12.05
20:20
Иначе момчетата ще те зяпат
аз тренирам в собствна зала,в кь6ти и освен приятелите на братми няма кои друг да ме види,а и гаджето не идва да ми помага за тренировките ;)
17.12.05
18:29
Мойта имаше същия пролем.Започна да прави диета да изчисти долната част на гърдите и прави упражнения за долната част.Но никога не прави комплексни програми от рода на Лег или полулег .Наблегни на разтваряне /флайс с дъмбели / и от обратен наклон същото.Ако изчистиш тази част те ще се повдигнат и ще придобият по кръгла форма а не на лисичи муцунки.Виж някоя фитнес състезателка.Не културистка.
Имаше един такъв (тъпичък виц):
Пациент посещава уролог. Сваля си гащите и застава пред лекаря.
Доктора го поглежда и пита:
- От какво се оплакваме, а?
- От нищо. Аз се хваля. :roll:
...та за да не звучи като виц.. може би трябва да си по-детайлна в описанието си... :wink:
26.12.05
09:16
Женските гърди имат само една биологична роля.Кърмене на малките дечица.
И аз се притеснявам да не вземат да ми изчезнат “красотите” ако сваля много килограми. Сега съм 54кг при 165см височина....и искам да сваля малко от бедрата и дупето /то кой ли не иска май? :lol: / ...и се чудя как да го направя без да си “изпаря” гръдната обиколка....май не става нали? Ако искаш да чистиш първо там си заминава....
Ако искаш да чистиш първо там си заминава....
При повечето момичета така става! И аз спадам в тази група :cry:
Но на теб можеби не ти трябва голямо сваляне?
[quote author=“ivan.shishmanov”]Женските гърди имат само една биологична роля.Кърмене на малките дечица.
Не само, женските маймуни привличат мъжките със задните си части, за това при маймуните те са големи и “сочни”. В хода на еволюцията, при появяването на изправения стоеж при човека, тази роля от задните части постепенно се изместя към гърдите, така женските екземпляри привличат мъжките, за това и в хода на еволюцията бюста при жените постепенно се е увеличавал ;)
[quote author=“Unruly”]Не само, женските маймуни привличат мъжките със задните си части, за това при маймуните те са големи и “сочни”. В хода на еволюцията, при появяването на изправения стоеж при човека, тази роля от задните части постепенно се изместя към гърдите, така женските екземпляри привличат мъжките, за това и в хода на еволюцията бюста при жените постепенно се е увеличавал ;)
!OffTopic!
Аз съм солидарен с маймуните - повече се заглеждам по дупета :lol: !
Не мога да разбера какъв е проблемът на малките гърди?
Щото едни големи такива, тяло и красота не правят!
Истината е някъде там...(между дупето и гърдите :D ).
Дами,не се отчайвайте толкова де.Не може да сваляте само на местата,които искате,биологически,физически и не знам още какво - това е навъзможно(колкото и на мен да ми се иска).
Май свалянето на колограми се оказа нож с 2 остриета,а? :(
19.01.06
23:31
[quote author=“stoi4enceto_s”]хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!
Ами колежке изпрати СНИМКИ да жидим как е сега,като ходиш на лекар как е а :?: :lol: :lol: :lol: :oops:
[quote author=“stoi4enceto_s”]хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!
Хехехе, аз ако имах гръдна 88 см щях да ударя дупето си в тавана. И както някой по-горе написа “88 см са си само 2 см по-малко от идеалната мярка” - така че не виждам какво толкоз притеснително има. А мъжете - в началото гледат гърдите - после акъла, кел файда като имаш бюст 100 см и неможеш 5 приказки да обелиш на кръст. :wink: Иначе са ми казвали за упражнения за уголемяване на бюста, но тъй като не са ми били интересни не съм ги запомнила, пък и - който търси - намира, хайде успех. А, забравих да кажа, че ако си на 16 години .... до към 25-28, докато трае пубиритетът при жените все ти нарастват гърдите :wink: А до колкото знам и като забременееш също порастват - драстично, е вярно че само за няколко месеца де, ама то си зависи от структурата и гените :lol:
15.03.06
16:29
Да, като забременееш гърдите порастват, но след това идва Голямото провисване :)
Моята гръдна обиколка е 88 см и всички около мен смятат, че гърдите ми са доста големи :wink: Пък и аз така си ги харесвам, по-големите гъгри са си проклятие - не можеш дори да носиш сутиени с откачащите се презрамки, защото кукичките на презрамките се разчекват и... най-много някой да получи сърцебиене :lol:
За да изглеждат по-добре гърдите ти, може да правиш лицеви опори или кофички например.
15.03.06
16:38
Аз като мъж ти казвам,че ти е идеална гръдната обиколка. :wink:
[quote author=“realityman”][quote author=“stoi4enceto_s”]хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!
Аз като мъж ти казвам,че ти е идеална гръдната обиколка. :wink:
Как го прецени като тя не е дала други мерки
едно е да е с 88 ако е 50-60 кг друго е да е 80-90 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
17.03.06
10:01
Големината на гърдите зависи от количеството мазнини по тях.
Количеството мазнини по гърдите зависи от общия % мазнини в тялото ти, от генетиката и от нивата на естроген в тялото ти.
Нивата на естроген определят И количеството мазнини по бедрата.
Следователно :arrow:
или малки бедра+малък бюст
или голям бюст+големи бедра
Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.
[quote author=”Ани Илиева”]
Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.
Ей с тази част не съм особено съгласна обаче. Защото никак не са рядкост случаите на дами с мощни бедра и малки гърди и обратно!
еми да аз познавам доста момичета които са доста по слаби от нормалното а гърдите им са ...ОГРОМНИ ...така че всичко си е индивидуално
17.03.06
18:42
[quote author=“charmy”][quote author=”Ани Илиева”]
Ей с тази част не съм особено съгласна обаче. Защото никак не са рядкост случаите на дами с мощни бедра и малки гърди и обратно!
Говоря за общия случай, когато е изключена наследствеността и искаш да манипулираш тялото си.
Девойката пита как да си уголеми бюста. Опитвам се да й обясня, че това няма как да стане по естествен начин, без да си уголеми и дупето.
моето предложение е да качиш килограми и след това да изчистиш мазнините. Чрез спорт не можеш да уголемиш гърдите си, може да ги направиш по-красиви, но не и по-големи.
18.03.06
12:27
[quote author=“JuST-GoD”]моето предложение е да качиш килограми и след това да изчистиш мазнините. Чрез спорт не можеш да уголемиш гърдите си, може да ги направиш по-красиви, но не и по-големи.
Тоест - да напълни бюста си с мазнини и после да го изпразни от тях? Освен дето ще й поувисне от разтягането и свиването кожата, друг какъв ефект ще има това?
[quote author=”Ани Илиева”]Големината на гърдите зависи от количеството мазнини по тях.
EM KO: Гениално прозрение - къде точно ПО тях и кои точно мазнини. Защото много често и без да има излишък на мазнини големината на гърдите е над посочените размери - и то без хирургична намеса
Ани Илиева:Количеството мазнини по гърдите зависи от общия % мазнини в тялото ти, от генетиката и от нивата на естроген в тялото ти.
ЕМ КО:Вижте, това е доста общо определение и в никакъв случай не помага с информация. Кое е водещото - общия % мазнини в тялото,генетиката или нивата на естроген в тялото; всички заедно или Бог знае още какво. Съгласете се, че много трудно може да разберем причината. Заигравате се с много общи приказки по темата. Веднъж включвате генетичния фактор, после то изключвате. В живота си съм виждал много жени, които не отговарят на Вашата класификация “или малки бедра+малък бюст”
“или голям бюст+големи бедра”
Замислям се дали тези жени не са мутанти. За една част от тях съм сигурен, че няма хирургическа намеса (липса на пари за такава). За другите предполагам , че няма хирургическа намеса без да съм сигурен.
От името Ви съдя, че сте жена. Като такава би трябвало да знаете едно елементарно упражнение за масаж(фрикция) на гърдите - кръгови движения отдолу нагоре и от вътре навън(май не го обясних много добре) . Малко смешно звучи, но като резултат се получава усилена микро циркулация на масажирания участък, изчистване на мазнините от рехавата съединителна тъкан и като резултат получаваме едни стегнати гърди. Ако включите и поредица от водни бани с редуване на студена - топла вода (приоритет на студената) то ефекта ще е още по-добър. От там насетне имате възможност да работите за уголемяване върху здрава основа. Не се заблуждавайте, че резултатът ще е умопомрачителен. Можете, обаче да добавите до 2 сантиметра за сметка на големия гръден мускул. Ше промените общия вид на гръдната обиколка и в очите на другите ще сте с по-голям бюст(реално това е за сметка на големия гръден мускул). Извинете ме за цинизма, но ще го кажа просто - в очите на околните ще имате голям бюст, без реално да имате големи “ц..и” . Моля за извинение, но така е по-достъпно. Комплекс от упражнения, при който работите бавно!!!! с тежестите ще даде резултат. Но това е друга тема.
Ани Илиева:Нивата на естроген определят И количеството мазнини по бедрата.
ЕМ КО: А в горната лява част на корема кое определя нивото на мазнините?
А по задната част на ръката?
Никой няма нужда от полуистини и готови фрази - тук една жена търси практически съвет.
Ани Илиева:Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.
ЕМ КО:Без коментар, света явно е пълен с жени-мутанти или жертви на доктор Менгеле.
Пиша всичко това, защото е важно за всички нас от форума да сме отговорни, когато пишем и даваме мнение.
Та такива ми неща драги ми Смехурко както е написано в книгата за баба Цоцолана
Да сте здрава и умната. То “това” не е като “онова”.
С фитнес няма да си увеличиш бюста,абсолютно съм сигурен.Можеш да го стегнеш и така да подобриш цялостната визия на тялото си,повече не.Ако това ще те успокои аз харесвам такива гърди(които не са много големи - колкото да ги обхване човек с ръка,не повече).
19.03.06
12:55
@EM KO:
Отговорих на конкретния въпрос на конкретния човек.
Не ме впечатлихте с познанията си.
Жена, която ще натрупа мазнини първо или само на бюста си, без да натрупа и по бедрата, наричам жена с рядка наследственост. Ако вие познавате много такива - няма да споря. Няма да оспоря и правото ви да ги наричате “мутанти”, имате право да обиждате, когото пожелаете.
Метафорите ви на финала, не прозрях.
Ани И.:Отговорих на конкретния въпрос на конкретния човек.
Не ме впечатлихте с познанията си.
ЕМ КО:Не съм се опитвал да Ви впечатля с познания (правете разлика между знания и познания-първите са за професионалисти, а вторите са хора с обща култура по даден въпрос) - от написаното се вижда, че Вие се смятате за корифей и всяко друго мнение, различно от Вашето е ерес. Между другото преди време се противопоставихте на един сайт, който по случайност е избран за сайт на деня на 17.03 -какво ми разбират тези хора от сайтове щом Ани И. не го е одобрила.
Ани И.:Жена, която ще натрупа мазнини първо или само на бюста си, без да натрупа и по бедрата, наричам жена с рядка наследственост.
ЕМ КО:Как наричате такива жени е на практика без значение за НОРМАЛНИЯ свят - всеки може да е Наполеон в собствените си очи. Явно и Вие сте от тези хора. Не забравяйте, че за всеки Наполеон има по едно Ватерлоо.
ДАЙ Боже за Вас да е по-скоро, за да не заблуждавате много хора с ПОЗНАНИЯТА си (вижте по-горе какво казах за познанията)
Ани И.:Ако вие познавате много такива - няма да споря. Няма да оспоря и правото ви да ги наричате “мутанти”, имате право да обиждате, когото пожелаете.
ЕМ КО: Парадокс - Ани И. няма да спори! Не трябва да спорите само с мен - спорете с мъжете във форума и им обяснете, че техните приятелки, съпруги, сестри са с РЯДКА НАСЛЕДСТВЕНОСТ. Не аз, Вие с Вашата прозорливост ги определяте като “мутанти”- опитайте се сега да обясните на жените във форума, че са с РЯДКА НАСЛЕДСТВЕНОСТ.
Ани И.:Метафорите ви на финала, не прозрях.
ЕМ КО:Не се и учудвам - чувството за хумор е чуждо на претендентите за Нобелова награда в област генетика на РЯДКАТА,МНОГО РЯДКА и ДРУГИ РЕДКИ НАСЛЕДСТВЕНОСТИ В България. Дерзайте, драга ни Ани И., а ние дето не сме съгласни с Вас ще си се спотайваме, за да не Ви ядосаме.
Да сте здрава
19.03.06
17:46
[quote author=“EM KO”] Между другото преди време се противопоставихте на един сайт, който по случайност е избран за сайт на деня на 17.03 -какво ми разбират тези хора от сайтове щом Ани И. не го е одобрила.
Сега си спомних - вие сте потребителят, който преди време, парадирайки, че е лекар, препращаше дамите от форума към сайт за продажба на медикаменти.
Не се противопоставих на сайта, а на това, че го рекламирахте, което противоречи с правилата на форума.
Нямам намерение да се занимавам със злобичката ви и дребнавите ви заяждания, вие сам се изложихте достатъчно. Повече няма да ви отговарям.
Ани И.:Нямам намерение да се занимавам със злобичката ви и дребнавите ви заяждания, вие сам се изложихте достатъчно. Повече няма да ви отговарям.
ЕМ КО: Не се цупете - с облекчение разбирам, че ще се насочите към по-безопасни занимания (плетиво, игра на прескочи кобила, народна топка, сляпа баба). Така поне няма да вредите с копетентните си “познания” на никого, освен на себе си. И още нещо - по-добре да насоча дамите към някого, който може да им помогне, отколкото да попаднат под влияние на абсолютни дилетанти като Вас (между другото правете разлика между медикаменти и суплементи - не изисква голямо усилие от Ваша страна. Още веднъж Ви го повтарям бавно -има разлика между медикаменти и суплементи). Този форум ще го има и без мен и без Вас. Ние с Вас сме преходно явление във форума -утре ни няма, а той остава. Между другото взехте правилно решение (да спрете да отговаряте) Така само Вие и аз знаем докъде се простират познанията Ви. Не приемайте писанието ми лично, “злобничко и дребнаво”. Ако бяхте дала мнение в какви серии и с колко килограма и повторения да се прави някакво упражнение - нямаше дори да Ви обърна внимание. Когато обаче давате безумни съвети на човек от Оряхово (знаете ли, че момичето с въпроса е от там и е ученичка?) не мога да не реагирам.
Е, хайде със здраве драги ми Смехурко и дай Боже да увеличите знанията си.
[quote author=“DOUBLE_B”]Що не пробвате с спора на Лични съобщения....
За мен спор не е имало. Предпочетох да не бъде чрез лични съобщения, за да може всеки един от нас във форума да е наясно с отговорността, която поема когато дава мнения.
Добре,какво общо има,че е от оряхово и че е ученичка?ЕМ КО защо изобщ пише постовете си,за какво спори изобщо,за рядка наследственост?Ани е права.Не може да качваш мазнини само на едно място.@ЕМ КО защо не заемеш една ясна теза в следващия си пост и да я защитиш,без да цитираш по 10 мнения и да търсиш къде да се заядеш за всяко.
[quote author=“Size”]Добре,какво общо има,че е от оряхово и че е ученичка?ЕМ КО защо изобщ пише постовете си,за какво спори изобщо,за рядка наследственост?Ани е права.Не може да качваш мазнини само на едно място.@ЕМ КО защо не заемеш една ясна теза в следващия си пост и да я защитиш,без да цитираш по 10 мнения и да търсиш къде да се заядеш за всяко.
ЕМ КО: В това, че е от Оряхово и е ученичка няма нищо лошо. Връзката е, че един тийнейджър се нуждае от помощ и като резултат получава празни приказки. Ако добре сте прочел аз съм дал много точно моята позиция - какво може да помогне за “...да знаете едно елементарно упражнение за масаж(фрикция) на гърдите - кръгови движения отдолу нагоре и от вътре .... (вижте в предишен мой коментар).
Ани може да е права за прогнозата за времето, но не и в този свой коментар - затова по този начин излагам вижданията си. Никой няма нужда от празни приказки. Това е разликата - ЕМ КО много добре знае “защо изобщо пише постовете си, за какво спори изобщо”. За това, че не можеш да качваш мазнини на едно място си е Ваше виждане, но ще изпратя на Вашия e-mail фотографии и ще чакам коментар. Момичето, което търси помощ няма нужда да чете как спорим и доказваме кой е по- ,по-, най-умен. Тя има нужда от конкретен съвет - прочетете внимателно и вижте кой от всички ни е казал нещо конкретно по проблема.
Да сте здрав