Бюст

Прескочи до:
ST

09.12.05
15:44

хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!

:(

09.12.05
15:57

Със спорт или можеш да подобриш визията на бюста или да я развалиш, но да я увеличиш... :?

ST

09.12.05
16:25

е да де то сьс спорт ама какьв?

09.12.05
16:47

с упражнения можеш да ги повдигнеш и евентуално да изглеждат по-големи. но кардио тренировки ще ти навредят в случая. варянт е да напълнеш малко, не не е гаранция. може всичко да се качи в дупето :-). а пък и после ако решиш да чидтиш пак ще спаднат. а иначе 88см. си е само 2 сантиметра под идеалната мярка  :wink:

09.12.05
16:56

Фитнеса е чудесен вариант, стига програмата ти да е изготвена добре. Хубаво е между упражненията за гърди да има и няколко серии кросовър (аз забелязвам добри резултати от него...)  Когато правиш аеробни тренировки винаги носи сутиен.

ST

14.12.05
18:39

Мерси все пак за помоща :)))

Моля пиши на кирилица !!
DJgorgio-Astor

[quote author=“buhtata”]Когато правиш аеробни тренировки винаги носи сутиен.

Иначе момчетата ще те зяпат  :twisted:

15.12.05
00:59

всъщност не съм употребявал никви от продуктите на  мусаши пук и не съм на ясно как една аминокиселина би свършила работа  но  виж какво открих :
№17 L-LEUCINE USP - /BCAA/ - РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА
Регулатор на протеиновия синтез и на невротрансмитерите Тryptophan, Phenilalanine и Tyrosine до ЦНС, подобрява мозъчната дейност, подтиска болката, предпазва мускулите от разпад и загуба на мускулна маса, подпомага нарастването на бюста, силен енергетик. За възстановяване след оперативно лечение и травми.

15.12.05
02:28

Това с нарастването на бюста можеш да го забравиш на 100%. Мога да се закълна...

15.12.05
17:52

Аз имам опит с намаляването на бюста от тренировките в зала и то с доста сантиметри, а гърба ми като цяло е тесен.

ST

16.12.05
20:20

Иначе момчетата ще те зяпат

аз тренирам в собствна зала,в кь6ти и освен приятелите на братми няма кои друг да ме види,а и гаджето не идва да ми помага за тренировките ;)

IV

17.12.05
18:29

Мойта имаше същия пролем.Започна да прави диета да изчисти долната част на гърдите и прави упражнения за долната част.Но никога не прави комплексни програми  от рода на Лег или полулег .Наблегни на разтваряне /флайс с дъмбели / и от обратен наклон същото.Ако изчистиш тази част те ще се повдигнат и ще придобият по кръгла форма а не на лисичи муцунки.Виж някоя фитнес състезателка.Не културистка.

25.12.05
23:22

Имаше един такъв (тъпичък виц):

Пациент посещава уролог. Сваля си гащите и застава пред лекаря.
Доктора го поглежда и пита:
- От какво се оплакваме, а?
- От нищо. Аз се хваля.  :roll:

...та за да не звучи като виц.. може би трябва да си по-детайлна в описанието си...  :wink:

Женските гърди имат само една биологична роля.Кърмене на малките дечица.

14.01.06
17:42

И аз се притеснявам да не вземат да ми изчезнат “красотите” ако сваля много килограми. Сега съм 54кг при 165см височина....и искам да сваля малко от бедрата и дупето /то кой ли не иска май?  :lol: / ...и се чудя как да го направя без да си “изпаря” гръдната обиколка....май не става нали? Ако искаш да чистиш първо там си заминава....

14.01.06
22:29

Ако искаш да чистиш първо там си заминава....

При повечето момичета така става! И аз спадам в тази група :cry:
Но на теб можеби не ти трябва голямо сваляне?

18.01.06
19:38

[quote author=“ivan.shishmanov”]Женските гърди имат само една биологична роля.Кърмене на малките дечица.

Не само, женските маймуни привличат мъжките със задните си части, за това при маймуните те са големи и “сочни”.  В хода на еволюцията, при появяването на изправения стоеж при човека, тази роля от задните части постепенно се изместя към гърдите, така женските екземпляри привличат мъжките, за това и в хода на еволюцията бюста при жените постепенно се е увеличавал ;)

18.01.06
23:39

[quote author=“Unruly”]Не само, женските маймуни привличат мъжките със задните си части, за това при маймуните те са големи и “сочни”.  В хода на еволюцията, при появяването на изправения стоеж при човека, тази роля от задните части постепенно се изместя към гърдите, така женските екземпляри привличат мъжките, за това и в хода на еволюцията бюста при жените постепенно се е увеличавал ;)

!OffTopic!
Аз съм солидарен с маймуните - повече се заглеждам по дупета :lol: !

19.01.06
11:52

Не мога да разбера какъв е проблемът на малките гърди?
Щото едни големи такива, тяло и красота не правят!

19.01.06
23:07

Истината е някъде там...(между дупето и гърдите :D ).

Дами,не се отчайвайте толкова де.Не може да сваляте само на местата,които искате,биологически,физически и не знам още какво - това е навъзможно(колкото и на мен да ми се иска).
Май свалянето на колограми се оказа нож с 2 остриета,а? :(

FI

19.01.06
23:31

[quote author=“stoi4enceto_s”]хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!

Ами колежке изпрати СНИМКИ да жидим как е сега,като ходиш на лекар как е а :?:  :lol:  :lol:  :lol:  :oops:

15.03.06
10:22

[quote author=“stoi4enceto_s”]хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!

Хехехе, аз ако имах гръдна 88 см щях да ударя дупето си в тавана. И както някой по-горе написа “88 см са си само 2 см по-малко от идеалната мярка” - така че не виждам какво толкоз притеснително има. А мъжете - в началото гледат гърдите - после акъла, кел файда като имаш бюст 100 см и неможеш 5 приказки да обелиш на кръст.  :wink: Иначе са ми казвали за упражнения за уголемяване на бюста, но тъй като не са ми били интересни не съм ги запомнила, пък и - който търси - намира, хайде успех. А, забравих да кажа, че ако си на 16 години .... до към 25-28, докато трае пубиритетът при жените все ти нарастват гърдите :wink: А до колкото знам и като забременееш също порастват - драстично, е вярно че само за няколко месеца де, ама то си зависи от структурата и гените :lol:

Да, като забременееш гърдите порастват, но след това идва Голямото провисване :)
Моята гръдна обиколка е 88 см и всички около мен смятат, че гърдите ми са доста големи :wink:  Пък и аз така си ги харесвам, по-големите гъгри са си проклятие - не можеш дори да носиш сутиени с откачащите се презрамки, защото кукичките на презрамките се разчекват и... най-много някой да получи сърцебиене :lol:
За да изглеждат по-добре гърдите ти, може да правиш лицеви опори или кофички например.

RE

15.03.06
16:38

Аз като мъж ти казвам,че ти е идеална гръдната обиколка. :wink:

16.03.06
12:41

[quote author=“realityman”][quote author=“stoi4enceto_s”]хора помогнете ми!как да направя гьрдите си по големи? грьдната ми обиколка е 88см,ако знаете не6то за оголемяване на бюст-пи6ете!!

Аз като мъж ти казвам,че ти е идеална гръдната обиколка. :wink:

Как го прецени като тя не е дала други мерки
едно е да е с 88 ако е 50-60 кг друго е да е 80-90 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

17.03.06
10:01

Големината на гърдите зависи от количеството мазнини по тях.
Количеството мазнини по гърдите зависи от общия % мазнини в тялото ти, от генетиката и от нивата на естроген в тялото ти.
Нивата на естроген определят И количеството мазнини по бедрата.
Следователно :arrow:
или малки бедра+малък бюст
или голям бюст+големи бедра

Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.

17.03.06
11:29

[quote author=”Ани Илиева”]

Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.

Ей с тази част не съм особено съгласна обаче. Защото никак не са рядкост случаите на дами с мощни бедра и малки гърди и обратно!

17.03.06
16:11

еми да аз познавам доста момичета които са доста по слаби от нормалното а гърдите им са ...ОГРОМНИ ...така че всичко си е индивидуално

17.03.06
18:42

[quote author=“charmy”][quote author=”Ани Илиева”]

Ей с тази част не съм особено съгласна обаче. Защото никак не са рядкост случаите на дами с мощни бедра и малки гърди и обратно!

Говоря за общия случай, когато е изключена наследствеността и искаш да манипулираш тялото си.
Девойката пита как да си уголеми бюста. Опитвам се да й обясня, че това няма как да стане по естествен начин, без да си уголеми и дупето.

17.03.06
18:51

моето предложение е да качиш килограми и след това да изчистиш мазнините. Чрез спорт не можеш да уголемиш гърдите си, може да ги направиш по-красиви, но не и по-големи.

18.03.06
12:27

[quote author=“JuST-GoD”]моето предложение е да качиш килограми и след това да изчистиш мазнините. Чрез спорт не можеш да уголемиш гърдите си, може да ги направиш по-красиви, но не и по-големи.

Тоест - да напълни бюста си с мазнини и после да го изпразни от тях? Освен дето ще й поувисне от разтягането и свиването кожата, друг какъв ефект ще има това?

19.03.06
02:21

[quote author=”Ани Илиева”]Големината на гърдите зависи от количеството мазнини по тях.
EM KO: Гениално прозрение - къде точно ПО тях и кои точно мазнини. Защото много често и без да има излишък на мазнини големината на гърдите е над посочените размери - и то без хирургична намеса

Ани Илиева:Количеството мазнини по гърдите зависи от общия % мазнини в тялото ти, от генетиката и от нивата на естроген в тялото ти.
ЕМ КО:Вижте, това е доста общо определение и в никакъв случай не помага с информация. Кое е водещото - общия % мазнини в тялото,генетиката или нивата на естроген в тялото; всички заедно или Бог знае още какво. Съгласете се, че много трудно може да разберем причината. Заигравате се с много общи приказки по темата. Веднъж включвате генетичния фактор, после то изключвате. В живота си съм виждал много жени, които не отговарят на Вашата класификация  “или малки бедра+малък бюст”
                        “или голям бюст+големи бедра”
Замислям се дали тези жени не са мутанти. За една част от тях съм сигурен, че няма хирургическа намеса (липса на пари за такава). За другите предполагам , че няма хирургическа намеса без да съм сигурен.
От името Ви съдя, че сте жена. Като такава би трябвало да знаете едно елементарно упражнение за масаж(фрикция) на гърдите - кръгови движения отдолу нагоре и от вътре навън(май не го обясних много добре) . Малко смешно звучи, но като резултат се получава усилена микро циркулация на масажирания участък, изчистване  на мазнините от рехавата съединителна тъкан и като резултат получаваме едни стегнати гърди. Ако включите и поредица от водни бани с редуване на студена - топла вода (приоритет на студената) то ефекта ще е още        по-добър. От там насетне имате възможност да работите за уголемяване върху здрава основа. Не се заблуждавайте, че резултатът ще е умопомрачителен. Можете, обаче да добавите до 2 сантиметра за сметка на големия гръден мускул. Ше промените общия вид на гръдната обиколка и в очите на другите ще сте с по-голям бюст(реално това е за сметка на големия гръден мускул). Извинете ме за цинизма, но ще го кажа просто - в очите на околните ще имате голям бюст, без реално да имате големи “ц..и” . Моля за извинение, но така е по-достъпно. Комплекс от упражнения, при който работите бавно!!!! с тежестите ще даде резултат. Но това е друга тема. 

Ани Илиева:Нивата на естроген определят И количеството мазнини по бедрата.
ЕМ КО: А в горната лява част на корема кое определя нивото на мазнините?
А по задната част на ръката?
Никой няма нужда от полуистини и готови фрази - тук една жена търси практически съвет.

Ани Илиева:Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.

ЕМ КО:Без коментар, света явно е пълен с жени-мутанти или жертви на доктор Менгеле.
Пиша всичко това, защото е важно за всички нас от форума да сме отговорни, когато пишем и даваме мнение.
Та такива ми неща драги ми Смехурко както е написано в книгата за баба Цоцолана

Да сте здрава и умната. То “това” не е като “онова”.

19.03.06
12:51

С фитнес няма да си увеличиш бюста,абсолютно съм сигурен.Можеш да го стегнеш и така да подобриш цялостната визия на тялото си,повече не.Ако това ще те успокои аз харесвам такива гърди(които не са много големи - колкото да ги обхване човек с ръка,не повече).

19.03.06
12:55

@EM KO:
Отговорих на конкретния въпрос на конкретния човек.
Не ме впечатлихте с познанията си.
Жена, която ще натрупа мазнини първо или само на бюста си, без да натрупа и по бедрата, наричам жена с рядка наследственост. Ако вие познавате много такива - няма да споря. Няма да оспоря и правото ви да ги наричате “мутанти”, имате право да обиждате, когото пожелаете.
Метафорите ви на финала, не прозрях.

19.03.06
13:52

Ани И.:Отговорих на конкретния въпрос на конкретния човек.
Не ме впечатлихте с познанията си.
ЕМ КО:Не съм се опитвал да Ви впечатля с познания (правете разлика между знания и познания-първите са за професионалисти, а вторите са хора с обща култура по даден въпрос) - от написаното се вижда, че Вие се смятате за корифей и всяко друго мнение, различно от Вашето е ерес. Между другото преди време се противопоставихте на един сайт, който по случайност е избран за сайт на деня на 17.03 -какво ми разбират тези хора от сайтове щом Ани И. не го е одобрила.

Ани И.:Жена, която ще натрупа мазнини първо или само на бюста си, без да натрупа и по бедрата, наричам жена с рядка наследственост.
ЕМ КО:Как наричате такива жени е на практика без значение за НОРМАЛНИЯ свят - всеки може да е Наполеон в собствените си очи. Явно и Вие сте от тези хора. Не забравяйте, че за всеки Наполеон има по едно Ватерлоо.
ДАЙ Боже за Вас да е по-скоро, за да не заблуждавате много хора с ПОЗНАНИЯТА си (вижте по-горе какво казах за познанията)

Ани И.:Ако вие познавате много такива - няма да споря. Няма да оспоря и правото ви да ги наричате “мутанти”, имате право да обиждате, когото пожелаете.
ЕМ КО: Парадокс - Ани И. няма да спори! Не трябва да спорите само с мен - спорете с мъжете във форума и им обяснете, че техните приятелки, съпруги, сестри са с РЯДКА НАСЛЕДСТВЕНОСТ. Не аз, Вие с Вашата прозорливост ги определяте като “мутанти”- опитайте се сега да обясните на жените във форума, че са с РЯДКА НАСЛЕДСТВЕНОСТ.

Ани И.:Метафорите ви на финала, не прозрях.

ЕМ КО:Не се и учудвам - чувството за хумор е чуждо на претендентите за Нобелова награда в област генетика на РЯДКАТА,МНОГО РЯДКА и ДРУГИ РЕДКИ НАСЛЕДСТВЕНОСТИ В България. Дерзайте, драга ни Ани И., а ние дето не сме съгласни с Вас ще си се спотайваме, за да не Ви ядосаме.
Да сте здрава

19.03.06
17:46

[quote author=“EM KO”] Между другото преди време се противопоставихте на един сайт, който по случайност е избран за сайт на деня на 17.03 -какво ми разбират тези хора от сайтове щом Ани И. не го е одобрила.

Сега си спомних - вие сте потребителят, който преди време, парадирайки, че е лекар, препращаше дамите от форума към сайт за продажба на медикаменти.
Не се противопоставих на сайта, а на това, че го рекламирахте, което противоречи с правилата на форума.

Нямам намерение да се занимавам със злобичката ви и дребнавите ви заяждания, вие сам се изложихте достатъчно. Повече няма да ви отговарям.

19.03.06
20:14

Ани И.:Нямам намерение да се занимавам със злобичката ви и дребнавите ви заяждания, вие сам се изложихте достатъчно. Повече няма да ви отговарям.

ЕМ КО: Не се цупете - с облекчение разбирам, че ще се насочите към по-безопасни занимания (плетиво, игра на прескочи кобила, народна топка, сляпа баба). Така поне няма да вредите с копетентните си “познания” на никого, освен на себе си. И още нещо - по-добре да насоча дамите към някого, който може да им помогне, отколкото да попаднат под влияние на абсолютни дилетанти като Вас (между другото правете разлика между медикаменти и суплементи - не изисква голямо усилие от Ваша страна. Още веднъж Ви го повтарям бавно -има разлика между медикаменти и суплементи). Този форум ще го има и без мен и без Вас. Ние с Вас сме преходно явление във форума -утре ни няма, а той остава. Между другото взехте правилно решение (да спрете да отговаряте) Така само Вие и аз знаем докъде се простират познанията Ви. Не приемайте писанието ми лично, “злобничко и дребнаво”. Ако бяхте дала мнение в какви серии и с колко килограма  и повторения да се прави някакво упражнение - нямаше дори да Ви обърна внимание. Когато обаче давате безумни съвети на човек от Оряхово (знаете ли, че момичето с въпроса е от там и е ученичка?) не мога да не реагирам.
Е, хайде със здраве драги ми Смехурко и дай Боже да увеличите знанията си.

19.03.06
21:40

Що не пробвате с спора на Лични съобщения....

19.03.06
22:11

[quote author=“DOUBLE_B”]Що не пробвате с спора на Лични съобщения....

За мен спор не е имало. Предпочетох да не бъде чрез лични съобщения, за да може всеки един от нас във форума да е наясно с отговорността, която поема когато дава мнения.

20.03.06
01:02

Добре,какво общо има,че е от оряхово и че е ученичка?ЕМ КО защо изобщ пише постовете си,за какво спори изобщо,за рядка наследственост?Ани е права.Не може да качваш мазнини само на едно място.@ЕМ КО защо не заемеш една ясна теза в следващия си пост и да я защитиш,без да цитираш по 10 мнения и да търсиш къде да се заядеш за всяко.

20.03.06
02:49

[quote author=“Size”]Добре,какво общо има,че е от оряхово и че е ученичка?ЕМ КО защо изобщ пише постовете си,за какво спори изобщо,за рядка наследственост?Ани е права.Не може да качваш мазнини само на едно място.@ЕМ КО защо не заемеш една ясна теза в следващия си пост и да я защитиш,без да цитираш по 10 мнения и да търсиш къде да се заядеш за всяко.

ЕМ КО: В това, че е от Оряхово и е ученичка няма нищо лошо. Връзката е, че един тийнейджър се нуждае от помощ и като резултат получава празни приказки. Ако добре сте прочел аз съм дал много точно моята позиция - какво може да помогне за  “...да знаете едно елементарно упражнение за масаж(фрикция) на гърдите - кръгови движения отдолу нагоре и от вътре .... (вижте  в предишен мой коментар).
Ани може да е права за прогнозата за времето, но не и в този свой коментар - затова по този начин излагам вижданията си. Никой няма нужда от празни приказки. Това е разликата - ЕМ КО много добре знае “защо изобщо пише постовете си, за какво спори изобщо”. За това, че не можеш да качваш мазнини на едно място си е Ваше виждане, но ще изпратя на Вашия e-mail фотографии и ще чакам коментар. Момичето, което търси помощ няма нужда да чете как спорим и доказваме кой е по- ,по-, най-умен. Тя има нужда от конкретен съвет - прочетете внимателно и вижте кой от всички ни е казал нещо конкретно по проблема.

Да сте здрав

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1