Какъв Гейнър бихте ми препорачали?

DR

16.03.06
17:39

Искам да кача бързо маса и съм се орентирал към Гейнърите . Какъв точно бихте ми препорачали ? И съответно да ми кажете как се дозира дневно ?

universal mega mass 3000

търси из форума

Ultimate Nutrition Mass Juice 19 дози 70лв. - 55г протеин 160г въглехидрати доста е добър, на Universal също са добри но този е по на далавера в момента е на промоция. Пие се преди тренировка и един час след тренировка, в нетрировачни дни единия път сутрин другия между някое от хранентата ти.

Гейнър преди тренировка?!

16.03.06
18:57

грешка ли е ако се пие преди тренровка?

Да. Въглехидрати, особено бързи, не се пият преди тренировка, защото карат тялото да отдели хормона инсулин, а той пък подтиска този на растежа и като цяло процеса хипертрофия (растеж на мускулите).

17.03.06
13:39

ас пих едно време на universal и съм много доволен :wink:

ами виж са тоя каде аз го пих на Ultimate Mass Juice на етикета си пишеше преди тренировка и един час след тренировка съмнявам се точно производителите  да не знаят как се дозира  :wink: . Да не говорим че тва с което си написал за бързите въглехидрати е пълна глупост единственото което правят е да забавят метаболизма с приемането им преди тренировка. Това за разтежа на мускулите от каде ти хрумна немога да те разбера :roll: ,мускулите разтът когато си почиваш а не когато тренираш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1