Hexobolon ili Winstrol depo?

Темата е заключена.

10.03.06
22:40

Винстрол депо или Хексоболон?Каква е съществената разлика?И двете ми се виждат сравнително безопасни,в сравнение с някои други...Или е добре да се комбинират?Кое все пак е по-ефективно,и кое по-безопасно?

NI

12.03.06
11:29

Аз лично бих ти препоръчал Винстрол Депо, пред Хекса.Значи едната от основните прични да не препоръчвам Хекса,е че в България истинска не можеш да си намериш,освен ако някой познат не ти я докара отвън,като даже и тогава не се знае със сигурност...От друга страна от Виснтрол ще получиш доста задоволителни резултати,най-вече от към качество на качената маса,разбира се и диетата има голямо значение...Успех!

17.03.06
17:29

[quote author=“yoyo”]Винстрол депо или Хексоболон?Каква е съществената разлика?И двете ми се виждат сравнително безопасни,в сравнение с някои други...Или е добре да се комбинират?Кое все пак е по-ефективно,и кое по-безопасно?

Hexabolone или Tren е един от най-силните анаболни стероиди. Не знам откъде черпиш информация ама доста си се объркал. Ако под акне, високо кръвно и доста сериозно намаляне на собственото производство на тест разбираш безопасно - ОК... Ако все пак трябва да избирам бих взел winstrol…

ST

17.03.06
20:23

ако може да си го позвилиш от финансова гледна точка
може да ги комбинираш
ефекта е страшен

18.03.06
00:15

Ако не си ползвал стероиди досега, нито една от тези две химии не е за теб :wink: !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1