Помощ.

17.03.06
19:07

Искам да питам.Ако на ден изяждам:
2-портокала
2-ябълки
2-кофички кисело мляко с нисък процент масленост %0.1 или 0.5
дали ще отслабна и с колко горе доло за 1 месец.

Това не е диета. Това е нездравословен глад. Сега бързам, но виж в сайта страницата за изчисляване на дневните калории и потърси инфо за НВД. Отделно си кажи години, ръст, кг.

17.03.06
19:26

Ми за мене не е проблем аз мога да карам и без ядене...
Височина:186
Килограми:76
Ходя на фитнес и след всяка тренировка пия протеин на нутрим-про голд(90% млечно яйчен)
Мислите ли,че ще отслабна.
За нвд не ми се говори.Следвах съвети по форуми и тн и не само,че не отслабнах ами и напълнях.

17.03.06
20:08

Спазвай добрия тон Моля !!!!
DJGorgio-Astor

18.03.06
08:15

Ще бъде ли проблем да ям пълнозърнест хляб?Дайте малко идей с които да разнообразя храната си,но да не кача доста калорийте.

18.03.06
08:57

Тоз твоя глад само до лошо ще те доведе ...
Махай плодовете и про голд-а (той не е протеин а гейнър макар и да не го пише на опаковката)

Наблягай на печените пилешки гърди
Яйчните белтъци
Изварата
Салатите
и накрая за да запълниш нуждите си от въглехидрати можеш да хапваш овесени ядки, кафяв ориз и хляб бонус (1-2 филии на ден макс)

Абе рови из сайт-а има полезни съвети

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1