След тренировъчно хранене

04.11.18
16:14

Здравейте, имам въпрос свързан със след тренировъчното хранене, ако така мога да нарека това което правя в голямото междучасие : D

До училището ни има лостове и през голямото междучасие се набирам ( от 8 до 15 минути ), като най- много повторенията за това време са 40, а най- малко 15- 20. След 40 минути ям 1 банан и 50 грама орехи. ( Правилно ли е, предвид леката тренировка ).

Това е новият ми хранителен режим:
Закуска - 80 грама Овес. + 2 яйца и два белтъка + 200 грама Ориз
10: 20 - 50 грама Орехи + 1 Банан
Обяд ( 14:00 ) - 100 грама ориз + 500г. Спанак + 200 грама Печени картофи.
След тренировъчно хранене ( 17:30- 18:00 ) - Протеин на прах с 300mll. прясно мляко.
Вечеря - 200 грама Пилешки бут + 150 грама извара + 1 домат
22: 00 - 150 грама Извара.

Въглехидрати 267
Протеин 183
Мазнини 87
Общо 2600 Kcal
Тренирам 6 пъти в седмицата с цел мускулна маса. Кардиото ми е 3 пъти в седмицата с максимална продължителност от 35 минути HIIT ( 20 минути ), Велоергометър ( 15 минути ) на по тежки обороти.
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Asen Ivanov на 04.11.18 16:15.

В оптималния вариант протеинът ти би следвало да е малко по-добре разпределен през деня.

В сегашния вариант на хранене, имаш протеин в закуската и след това чак следобяд в 17:30 часа.

Според мен можеш да изместиш тази дозичка протеин на прах след набиранията ти в голямото междучасие и да добавиш още 3-4 цели яйца към обяда. Това ще подобри нещата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1