09.11.18
07:14
Здравейте ! Имам едно въпросче. Какво мислите за тази риба ?
За тези, които не виждат съставките ще ги напиша:
За 100g.
Kcal 67
Мазнини :1.09 от които наситени мастни 0.36
Въглехидрати: 1.74 от които захари 0.56
Белтъци: 12.56
Сол: 1.61
Съставки: Доматен сос, Доматено пюре, Растително слънчогледово масло, Модифицирано картофено нишесте, сол, захар, кисели краставички. Стерилизиран продукт.
Мисля да ям по една такава кутия на ден за покачване на ММ. Протеина ми е достатъчен
222g. От животински източник 134 и 65 от растителен + 24g. Протеин на прах.
Също имам и още един въпрос. Протеина как да го сметна на активно тегло или като включвам и мазнините ?
Благодаря предварително
09.11.18
07:51
#1
Хм, а защо не си опечеш скумрия във фурната? Консервата е много малка като порция и съдържа кошмарно много сол на 100 гр.
09.11.18
08:14
#2
Боклук е консервата.
Протеин на прах също не ти е нужен.
09.11.18
13:18
#3
казано от Queen Cobra на 09.11.18, 07:51:
Хм, а защо не си опечеш скумрия във фурната? Консервата е много малка като порция и съдържа кошмарно много сол на 100 гр.
Хммм. Да май е по добре на фурна 🙂. Гледам я 99 стотинки и си казах ,, какво става тука ,,. Но преди да я купя реших да се посъветвам с по опитни от мен.
П.С : Това при мен ли се бъгна или... Един път се виждам с прякора Лондончанин, а другия път с името ми 😄
Мнението беше редактирано от Asen Ivanov на 09.11.18 13:20.
10.11.18
21:36
#4
По добре някоя мазна норвежка скумрия.Колкото по студено морето толкова по добре.
И да не забравя хидролизиран суроватъчен протеин до еди час след тренировка.Помага за увеличаването на мускулната маса и е с много добър вкус на шоколад.Няма нищо общо
с горчилките на пазара.По бързо се усвоява от организма чрез хидролизата защото протеина директно е разграден на аминокиселини.И ще си бомба.Иска се постоянство.Успех.