18.03.06
01:59
Optium i Genesis (Genesis първи го внесе преди много години Атанас Джананов и до ден днешен не съм чул някой да се е изказал лошо за него). Това са единствените хранителни добавки които не се пакетират тука, а са директен внос. Другите идват на човалчета и тука се разделят на по-малки разфасовки, (даже знам от кой и къде) при което не се знае с какво се мешат от тарикатите които ги внасят. Просто се замислете за разликата в цената м/у 1кг. Nutrim i 1кг. Genesis. Да някой ще каже там има транспортни разходи, мита... аз се замимавам със спорт от много години пил съм всякакви хранителни добавки, това са истинските марки. С всичко друго само ще си дадете парите и ще се чудите защо няма ефект от тренировките?
Вярно е, че тези марки са скъпи. Най - голямия магазин менте в гр. София е JC на ул. Пиротска.
Всичко това е мое мнение и незадължавам никой с него.
18.03.06
02:48
[quote author=“dan_koloff”]Всичко това е мое мнение и незадължавам никой с него.
Ох добре, че каза, че нямаше вече да купувам нищо нито на Universal, нито на Ultimate. :lol:
Пич изглеждаш ми интилигентно момче кои те пита за твоето мнение недеи да пускаш такива теми по които неси компетентен.
18.03.06
14:13
Аха сигурно и Scitec, Weider, Universal, ABB, Ultimate и останалите са боклуци ....
Без доказателство няма кой друг да ти повярва.