hormon ot bik ili bivolski hormon

Темата е заключена.

22.07.04
18:21

moje li nekoi da mi razkaje za tva kolko pari4ki e kak se izpolzva i kva doza trqaa

ВН

25.07.04
11:03

Болденон? Ммм идеята е телето да израсте бързо за да го заколят... Друго интересно няма :)

Znachi za dozite neznam ama cenata mu e 37lv.Kolichestvoto na shishenceeto e 10ml.

26.07.04
22:48

a dali e efektiven i imate li predstaa kade moej da se pro4ete nekoq statiq za nego

ВН

26.07.04
22:52

Потърси в търсачките, опитай да търсиш в комбинация с думите: “съдебна медицина”, “аутопсия”...

27.07.04
02:50

[quote author=“Image”]Потърси в търсачките, опитай да търсиш в комбинация с думите: “съдебна медицина”, “аутопсия”...

Ха-ха-ха  :lol:  :lol:  :twisted:  :D
Image очевидно човека си гледа говедо, което също обича да тренира.. дай по-сериозно  :lol:

27.07.04
11:12

Boldenona e deca equpoise za tezi na,koito im govori neshto. Polzva se masovo ot powerlifteri za sila. Trqbva da deistva kato decata i da e tolkova slab kato decata. Daze i zeni mogat da go polzvat. No nema original spored mene. I poneze e vetirinaren moze da se stigne do steroidna treska- vinagi pri neprechisteni ima takava opasnost.
po-zdravi

27.07.04
23:11

e tva kolko injekci treew da se udarat kat prepora4itelna doza

28.07.04
00:18

500 mg na sedmica pri maze go davat ma tva sa prostoti
po-zdravi

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1