11.07.04
21:30
Еми аз не искам да те обиждам по някакъв начин.Важното е ти да си доволна от това което правиш и как го правиш останалото са празни приказки.
Е,кой ти е казал,че си ме обидил !:)Изобщо не съм си помсиляла дори подобно нещо,само казвах как аз виждам нещата ,нали затова сме тук-да споделяме мнения,виждания !
В крайна сметка наистина най-важното е всеки да намери своя начин ,който го кара да се чувста добре и да е щастлив :)
14.07.04
16:21
Абе жена да се бие това е супер отблъскващо не знам за Вас, но мен ме отвращава подобна гледка!!! Освен с насилие има и много други начини да поставиш човек на мястото му! Виждал съм разни келешчета придобили някакво самочувствие от един или друг спорт да се правят на безсмъртни, а не би ли трябвало спорта да ни учи на дисциплина? Всеки може да направи кръчмарска свада, но номера е да си сдържаш нервите за да не се стига до селянии, а да удариш някой селянин означава че си паднала доста под нивото му! Е това е мое мнение!
14.07.04
22:59
опа са очаквам отговора на croc сеир да има :lol:
[quote author=“Voltmachine”]опа са очаквам отговора на croc сеир да има :lol:
Винаги ще ти доставя удоволствие;)))
Такааа....
Има разлика между това жена да се бие и това жена да нокаутира:)
Нямаше как да падна под нивото на селянина,понеже той целуваше страстно плочките в заведението след удара:)
Няма да тръгвам да раздавам вълчи шамари,предпочитам да съм си самоходен вибратор ,колкото и да е опасно и предизвикателно :))))
А аз имам приятелка, която щом я засече някой, го преследва мирно и тихо до следващия светофар, слиза, вади го от колата и го нашамарва на средата на улицата.
А вие сте седнали, с Кроки да се дърляте, че помогнала на някакъв тип да изтрезнее по-бързо...
16.07.04
19:42
Е чак пък да си го нокаутирала не вярвам /освен ако горкото селянче е било в несвяст от алкохола/ и е залитнало по някакъв странен начин или не е било избягало от болницата за слаботелесни! Аре стига бе аз да не съм расъл в саксия /и да съм расъл на балксон съм седял хора съм виждал/ та не можете да ме убедите, че някоя мадама /освен ако не е над 100 кг./ може да нокаутира мъж! Бил съм дългогодишен състезател по кик - бокс и имам представа за какво става въпрос! ЕЙ ХОРА НЕДЕЙТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЖИВ ЧОВЕК СЕ БИЕ ЛЕСНО!!! Сега за по-слаби всеки може да бие дайте да видим как е с по-силни? И един наистина последен въпрос защото темата вече се изроди - croc ти как ще се почувстваш ако някой ти раздаде шамарите пред много хора /да кажем в дискотека/ и ти почниш страстно да целуваш плочките?
head_hunter,
аз не ходя по дискотеките да се заяждам и да преча на другите да се забавляват.Виж хубаво в началото на темата каква беше ситуацията..На човек му се случва това,каквото си направи.Никога няма да търпя нещо,което не ми е приятно,ако съм искала да ме блъскат и т.н щях да скоча в някое пого :)
Вероятно няма да ми е приятно да ме шамаросват,но едва ли някога ще ми се случи:)
До каде стигнахме .....жените да ни нокаутират :lol: ......призовавам всички да изтеглите жените си от залите защото ще имаме проблеми ....жената е злобно същество и ако е физически силна става опасна. :D Дали момчето просто не си е танцувало и без да иска те е бутнало няколко пъти а ти си решила да се направиш на интересна и да му отправиш предупреждение ,че ти ще го бутнеш.........няква жена да ме заплашва ,че ще ме бутне :lol: :lol: ........човека е решил да ви постави на място ..........една от вас е била поставена..........другата се е възползвала и е ударила момчето.Дали ,ако той е искал след това да те нарани нямало е да стане ло6о за теб. :D ХОРАТА НЕ ОБИЧАТ ДА ИМ ДАВАТ УЛТИМАТУМИ ..........ако ме бутнеш и аз ще те бутна........и ако е пиян мислиш ли ,че тая забележка ще го спре?
[quote author=“MaXo”]До каде стигнахме .....жените да ни нокаутират :lol: ......призовавам всички да изтеглите жените си от залите защото ще имаме проблеми ....жената е злобно същество и ако е физически силна става опасна. :D Дали момчето просто не си е танцувало и без да иска те е бутнало няколко пъти а ти си решила да се направиш на интересна и да му отправиш предупреждение ,че ти ще го бутнеш.........няква жена да ме заплашва ,че ще ме бутне :lol: :lol: ........и ако е пиян мислиш ли ,че тая забележка ще го спре?
Пич, не искам да те обиждам, но май си много зле. Чуваш ли се какви ги говориш?! Ако просто си е танчувало момчето. Ха, май не можеш да четеш:
[quote author=“croc”]Та въпросния пич цяла вечер се блъска върху мен ,накрая не издържах и му казах,че ако не престане аз ще го блъсна .Той се отдалечи,засили и скочи със гръб върху цялата компания,докато падаше ,повлече обаче едната мацка със себе си !
[quote author=“MaXo”]човека е решил да ви постави на място ..........една от вас е била поставена..........другата се е възползвала и е ударила момчето.Дали ,ако той е искал след това да те нарани нямало е да стане ло6о за теб.
Тук вече се убедих, че нещо не си много в ред. Вземи млъкни и престани да ръсиш простотии!
А ти си скапан мазник и сухар.....и вероятно си госпофин МНОГО ДОБРЕ.Сега маняк с мускули искам да анализираш добре това което съм писал и да напишеш още един пост.Представи си казуса господин Мускул.........ти си в дискутека.......напил си се ....танцуваш и залиташ ....побутваш няколко човека защото си пиян и дори баба ти и дядо ти да са в дискотеката дори и тях ще буташ...........и неква пичка идва и ти казва да спреш да се буташ щото видиш ли тя щяла да те бутне и тогава ло6о...........ти обаче си пиян и ти пада пердето при тая наглост да ти отправят такова предупреждение съпътствано със заплаха .......засилваш се и се мяткаш някаде .....Тя да обясни ....човека сигурно е искал да бутне нея ама тя се е отместила и той е бутнал някво друго момиче.Не е ли могла да иде при него и да му каже ПИЧ МОЛЯ ТЕ СПРИ ДА СЕ БУТАШ В НАС ЗАЩОТО НЕ НИ Е ПРИЯТНО И НИ РАЗВАЛЯШ КУПОНА ........не ве трябва да покаже ,че тя е ебахти манячката и ако я бутне още един път ще го нокаутира....УЛТИМАТУМ ще дава. :shock:
Ако беше прочел поста на croc щеше да разбереш за какво из/чадо става въпрос. Първо искам да ти кажа, че никога не бих се натряскал в дискотека и дори да го направя няма да почна да бутам момичетата. :shock: Тоя е бил някакъв скапан мангал и си го е заслужил на 100%. Ако бях там бих се намесил много по-рано и въобще нямаше да се стига до “бой”. Ти ако беше на мястото на croc какво би направил? Щеше да го оставиш да те бута, да се хвърля върху теб. Сам казваш, бил е пиян, и да му говориш все тая.
[quote author=“MaXo”]Не е ли могла да иде при него и да му каже ПИЧ МОЛЯ ТЕ СПРИ ДА СЕ БУТАШ В НАС ЗАЩОТО НЕ НИ Е ПРИЯТНО И НИ РАЗВАЛЯШ КУПОНА
Направила го е ебаси, какво искаш, да му се моли на колене? :shock:
Странно е само, че никой преди нея не е реагирал.(по-същия начин)
[quote author=“MaXo”]А ти си скапан мазник и сухар
Такъв съм си. :) Имам и диплома за това. Извинявай, че те обидих преди малко, но пък ме ядоса с думите си, а предполгам и не само мен.
18.07.04
10:55
Извън темата:
Абре хора! Оставете го тоя Махо най - накрая :) Явно, че Интернет е чудесно място, където да се тежкарим. Като не му отговаряте на провокациите и се правите, че мненията му ги няма, той има два избора: или да спре с глупостите, или да почне да си отговаря сам.
18.07.04
17:16
:lol: :lol: :lol:
19.07.04
14:41
Хахаха е тука стана купон! Абе хора винаги има две гледни точки, а истината е някъде по средата!!! А всичко останало си е до човека тука гледам биячи всякъкви, но от опит знам, че такива които много говорят за нокаутиране и така нататък като се спече ситуацията първи правят черта и след това се обясняват - “аз не видях, не чух и неразбрах” какво е станало!!!!! Един съвет от мене недейте да се правите на побойници за да станете такива трябва да имате много и сериозни мелета зад гърба си! А и никога не се знае голко слаби са ангелите на човека който сте решили да напляскате и не се знае дали същия този човек няма да извади нещо и да се изкофти положението! Умната и си пазете силата за в залата с хора се общува с думи не със сила!
25.07.04
13:43
:twisted: БИЙТЕ БОКЛУЦИТЕ, МОМИЧЕТА! :twisted: Аз имам приятелки, които умират от страх ако се качат сами в такси или се прибират вечер вкъщи. И ми е кофти, че не мога винаги да съм с тях!
25.07.04
20:20
Боят не оправя нещата, човеко. Това е истината. Когато те връхлети един бабаит или кретен дори и да го съсириш от бой, той го приема като нормален начин на комуникация - все едно си му казал добър ден. За него е нормално да се бие, значи е нормално и други да се бият. Това, че си го набил, значи само едно: още не е достатъчно добър и трябва да набие още доста народ, за да задобрее.
Ти ще се отървеш, ама друг ще плати цената.
Евалата на тея, които съумяват да излязат от тежка ситуация без да си изгубят достойнството, нито пък да си изтърват нервите. Това говори за здрав акъл, не само за добра комуникация.
25.07.04
20:41
offtopic
Боят изгражда(цитат от улицата с кръстъо лафазанов)
Трябва да гледате това филмче страшно е :lol: :lol:
offtopic
25.07.04
23:35
Като ти гледам девиза, тези думи ми звучат меко казано странно... човеко!
Na mene silata ne mi e pomagala v kofti sitoacia . Pomagala mi e masata ,zashtoto predi konflikt nqkoi kato se isplashi si pobedil na 80procenta:) . Inache i silata pomaga ma pogledaite ufc i shte vidite kak 50 klg hora pobezdavat 150.
po-zdravi
Много интересна тема-поне според мен :D Всеки споделя житейски опит , дано и всеки да си вземе поука от казаното от другите.
Moите уважения към croc , евала!Победила си не със сила ,а с воля и смелост-колкото и да е бил пиян/дрогиран/физически слаб и т.н. все пак е мъж...Постъпката ти е колкото смела , толкова и безрасъдна.Късмета е бил на твоя страна тази вечер , иначе ти ще да си била просната на пода...Споделям общото мнение , че жените не трябва да участват в ситуации , където явно ще се прояви някоя форма на насилие и най-вече в ситуации ,където има огромна вероятност да пострадат.
[quote author=“Sax-o-matic”]Използването на физическа сила и агресията като цяло са признаци на психическа слабост, т.е. даденият индивид не може да реши проблема по цивилизован начин, неговата нервна система не издържа, в резултат на което се стига до побой или други телесни повреди.
Това много ми се понрави-много умно казано(немога да повярвам , че митио ряпата го е написал :lol: :lol: :lol: )!!!
Стана дума и за “неизбежната самоотбрана” и до колко тя е неизбежна
:) Обмисляйте действията си срещу нападатели с хладно/огнестрелно оръжие , защото от жертви може да станете убийци в лицето на закона (за да не сам голословен -прочетете как са регламентирани законите в конституцията на РБ).По-лошото според мен е да станете жертви на тези нападатели , няма нищо срамно да избягаш от някой/някои , които видимо застрашават живота ти с хладно/огнестрелно оръжие или по някакав друг начин.Ако станете жертва на някакав вид насилие(НЕ ДАЙ БОЖЕ!)сигнализарайте органите на реда-на тях това им е работата,а може би ще помогнете на някои друг човек да избегне вашето нещастие(ако изваршителя бъде задаржан евентуално).
Конкретно по темата “Помагала ли ви е силата в кофти ситуации?” видях , че са писали и колеги , които се занимават с Бойни изкуства и се надявам че и те ще потвърдят казаното от мен. Всичко , което ще кажа е доста относително - на улицата или при така наречения “селски бой” няма правила и тази сила едва ли ще превъзходсва-голям метален прът или хвърлен камък по вас например
:wink: :wink: .Видях коментари за сила,бързина,маса и т.н. за тях няма да говоря защото темата е меко казана огромна :wink: В извод:не разчитайте толкова много на силовите си постижения в залата ,защото едва ли ще ви помогнат много в конфликтни ситуации(пак да не сам голословен-много колеги практикуващи Бойни изкуства биват бити като “кучета” на улицата въпреки многобройните си отличия на спортни изяви и дългогодишния си опит като Fighter-и)
Много неприятно впечатление ми направи следното
[quote author=“Bad^Boy”]Тренера ми по карате на една тренировка без да иска съвсем леко си изтърва крака и удари един от учениците в устата и този човек 2 месеца не можеше да си отвори устата и пиеше само глюкоза със сламка.
Bad^Boy моите уважения към горе споменатия ти трениор ,но как е възможно това :!: :!: :?: Тренирам Taekwondo-изкуството/спорта с най-добре разработена система за боравене с крака и ти заявявам ,че е абсолутно невъзмозно леко да го е ударил и да му е причинил това :cry: Сега друг е въпроса че това може да е било неволно , но щом е станал трениор и е поел дълга да учи на карате хора това е абсолутно недопостимо за него :!: :!: :!: Ако има и други такива леко казано инциденти моля сигнализирай в http://daobg.com/forum/index.php?showtopic=123
Като заключение бих искал да кажа:Предотвратена битка-спечелена битка , в боя няма победители....
Не съм искал по никакъв начин да засегна някой , но ако има такъв моля да ме извини.
Ima pobeditel bratle! Kak moze da mislish taka nemoga da razbera . S tva ti misline otrichash borbata na Levski i Botev naprimer ,koito sa nacionalni geroi.
po-zdravi
Абе емо ти какво си чел пак-или между редовете пак по диагоналната система си карал :) :) :) С какво биха помогнали Левски и Ботев на някой изпаднал в беда на улицата или в контретния случай на croc :?: :?: :?: Пак си се огелпил нещо , ела на /q в Irc-то да ми обясниш какво точно изкаш да кажеш.
[quote author=“VULK”]Като заключение бих искал да кажа:Предотвратена битка-спечелена битка , в боя няма победители....
Не съм искал по никакъв начин да засегна някой , но ако има такъв моля да ме извини.
Eto tezi ti dumi komentiram vulk ! A ti pak li ne se muchish da vniknesh v dumite napisani po bezmislen nachin ot mene? :)) Ta az pod boi priemama sqkakav vid srazenia i borba i ne samo na ulicata. “S tva ti misline otrichash borbata na Levski i Botev naprimer ,koito sa nacionalni geroi.”
27.07.04
14:14
Абе пичове обърнахте тука темата на момичето на национализъм и патриотизъм :lol: ! И човека ти говори за предотвратени битки от типа “Ти на мене ли говориш?” или “Що ме гледаш бе?”, а не за войни! Пък и къде сравняваш някъква женичка с Левски и Ботев! Хахахахаха! Направо не можах да повярвам! А иначе VULK явно си развива и сивото вещество заедно със мускулите докато други наблягат само на мускулите, което си личи и от постовете! :lol:
Neznam za kva zenichka pishesh! Az pisha ot lichen opit! I tva ti na mene az na tebe moze da e dostatachno za voina !!! Za sivoto veshtestvo ti shte kazesh az sum ot selo :))))))))) ;)))))) !
po-zdravi
защо трябва силата да ви е необходима само за да се биете, може да ви е нужна и в ежедненивето(не че не стават побоища и в ежедневието,ама..)Та на мен в началото на зимата ми се наложи да нанасям въглища за нашето парно.Майка ми,която е голяма песимистка относно това,че ходя на фитнес и си мисли че мускулите които съм направил са едва ли не надувани,искаше да наема човек да ги нанесе,а аз направо откачих като чух,и като взех да мъкна ония 50кг човалчета към мазето,направо и остана устата отворена...
freakster даде тон за песен на ново :) еми и аз освен да ви разкажа за една история. излизам си аз от къщи със баща ми и мачкаме усилено тревата в една градинка ама баща ми имаше скъсани минискуси и едвам ходеше- коляното му беше надуто и беше станало по голямо от бедрото му. в далечината се зададе някав състезател със ладичка само че на мен не ми направи впечатление защото бяхме все пак на 10 метра от пътя само че тоя караше сигурно със 100 и на всичкото отгоре имаше и ремарке и в него някав варел :) с една дума голяма гиролтия се дигаше тъй че ми привлече вниманието. и сичко стана за секунди тоя за да избегне някви дупки зави и 30см бурдюр изобщо не видя проблем мина по трутоара за отрицателно време и трагна в градинката точно срещу баща ми! е не помня как съм го хванал за врата и за гащите ама го размятах баща ми като бращян чувал.тоя мина точно където стоеше баща ми после не си знаех името за 1-2 минути....... тоя се оказа пиян до козирката
НЕ ШОФИРАИТЕ ПИЛИ ! :twisted:
19.03.05
00:33
Според мен както споменаха по горе не само силата ами наи вече и масата са полезни на улицата.Аз дори може би и за това се захванах с фитнес за да избивам комплекси :( .Да стана по голям и по плашешт (е аз винаги сам си бил някак по масивен 8) ...е вече не ми е това пречината да ходя на фитнес)но за не сам от хората които се натискат да се бият вапреки че имам много такива приятели.Но както казах повече маса повече респект и както са казали бии за да те уважават :twisted: .По душа сам по спокоен и не толкова буен :roll: но когато някои ме изнерви достатачно ватрешно сам се усештам и направо се плаша сам от себе си какви жестокости мога да пречиня и дори ако почна да удрям някои незнам дали ще мога да се овладея нявреме :evil: .Дори сега преди да се пребера щяхме да напраимм боя.Някав сопуланко има няма 60 кила му скимнало да се бие ени не чак толкова внушителни (слаботелесни) приятели и аз ко да прая-верен приятел,като ми го посочиха погледнах го лошо и тои маи се отказа да се бие(ехх кав сам стра6ен :wink: )
Миналата седмица мъкнах един 19 инчов монитор поне 5 минути, докато си хвана такси ;) :) То това преди в работата ми беше нормална практика де, често ми се случваше да разнасям монитори насам - натам :) 8)
[quote author=“Three`Six`Gang”]Според мен както споменаха по горе не само силата ами наи вече и масата са полезни на улицата.Аз дори може би и за това се захванах с фитнес за да избивам комплекси :( .Да стана по голям и по плашешт (е аз винаги сам си бил някак по масивен 8) ...е вече не ми е това пречината да ходя на фитнес)но за не сам от хората които се натискат да се бият вапреки че имам много такива приятели.Но както казах повече маса повече респект и както са казали бии за да те уважават :twisted: .По душа сам по спокоен и не толкова буен :roll: но когато някои ме изнерви достатачно ватрешно сам се усештам и направо се плаша сам от себе си какви жестокости мога да пречиня и дори ако почна да удрям някои незнам дали ще мога да се овладея нявреме :evil: .Дори сега преди да се пребера щяхме да напраимм боя.Някав сопуланко има няма 60 кила му скимнало да се бие ени не чак толкова внушителни (слаботелесни) приятели и аз ко да прая-верен приятел,като ми го посочиха погледнах го лошо и тои маи се отказа да се бие(ехх кав сам стра6ен :wink: )
Ами прав си - като си по-голям те уважават и не се ебават с тебе, въпреки че е избиване на комплекси ( аз го правя по абсолютно същата причина)!
Помага не толкова силата е външния вид, аз съм тренирал няколко боини изкуства и БОКС ако стане някаква кофти ситуация винаги пострадва другия:) но защо трябва да се бием като ако аз съм 2 пъти по голям от него той просто ще отстъпи.И напоследък така и става вместо да бия хората просто ги сплашвам и това е!!!:):):)
Аз миналото лято бях 90кг и малко, ама много мазен. Засекох един автобус за да се прибера и спра до тротоара и шофьора докато минаваше покрай мен отвори предната врата, намали и ми се провикна нещо от сорта на овен или козел и дали съм сляп. Аз му показах красивия си среден пръст. Онзи подмина и спря, слезна, аз също слезнах и му викнах “Къф ти е проблема, бе”, селяндура изломоти нещо и се върна в автобуса и си продължи.
Ако клониш към 100кг, трябва да ви кажа, че не силата, а масата вдъхва як респект.