Animal M-Stack vs. Animal Stack vs. Animal Stack2.......кой?

EN

18.03.06
19:39

Animal M-Stack или  Animal Stack или  Animal Stack2 -кой от трите да си взема,кое бихте ми  препоръчали?

М-Стака тотално го изключваш. От другите идиния е с прохормони, а другия без. От тука нататък вече ти си преценяваш  :wink:

18.03.06
19:44

[quote author=“energymax”]Animal M-Stack или  Animal Stack или  Animal Stack2 -кой от трите да си взема,кое бихте ми  препоръчали?

[Кои знае какъв ефект недеи да очакваш за тия пари се замисли за нещо по ефективно.

EN

18.03.06
19:46

Парите са добри-35$ от САЩ!

Като ще е без пари, аз бих избрал Стак2.

18.03.06
20:12

[quote author=“energymax”]Парите са добри-35$ от САЩ!

Абе аз 29.99$ съм го взимал аваче бих предпочел някоя DHEA

EN

18.03.06
20:13

[quote author=“sadek”][quote author=“energymax”]Парите са добри-35$ от САЩ!Абе аз 29.99$ съм го взимал аваче бих предпочел някоя DHEA

ДХЕА-та вече привършвам цикъла с нея,и съм много доволен!

18.03.06
20:19

[quote author=“energymax”][quote author=“sadek”][quote author=“energymax”]Парите са добри-35$ от САЩ!Абе аз 29.99$ съм го взимал аваче бих предпочел някоя DHEA

ДХЕА-та вече привършвам цикъла с нея,и съм много доволен!

Има гел на LEGAL GEAR които е много удачен те имат и други прохомони които са върха.

EN

18.03.06
20:30

този ли е?
http://www.legalgear.com/buildMuscle/dermaSize.htm

AL

18.03.06
21:52

energymax да не пускам нова тема я кайи от DHEA какъв беше ефекта че викаш че си доволен.И да питам от ДХЕА-та аз сам предразсположен към акне,в смисъл че сам на 17 и имам малко пъпки както обикновено в пубертета и дали може да стане като страничен ефект да ми наизлязат много.Аз незнам не сам сигурен точно как действа ДХЕА ама нали се пак се е хормон..

AN

19.03.06
13:05

стак определено. Обаче трудно се намира

10.08.07
11:22

искам да попитам кое е по добре да си зема някои от продуктите на анимал напримар стак2 или мстак или е по добре от продуктите на bsn no-xplode i drugite po4ti sam na 17 nqkoi ako moje da mi dade mnenieq shte mi e ot polza

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1