18.03.06
14:20
Здравйте!
На 18 години съм тренирам от година и половина и тогре малко :)
висок 190
килограми 75
Целта ми е да кача мускулна маса но както може да се досетите доста трудно ми се отдава до сега не съм приемал никакви хранителни добавки идеята ми беше без хранителени да постигна целта си но сигурно няма да стане сигурно вие 6ще ми кажете какви точно са ми нужни :) ще напиша хранителния си режим и ще чакам да еидим какви поправки ще посаветвате.
Благодаря предварително :)
7:00 - Две Супени лъжици мед
7:30 - 100гр. мюсли с 200гр. мляко
8:30 - Три СаНдвича с (пуешко или телешко ка6кавал некаква салатка) мюслито и сандвичите ги ям на даскало щото съм първа смяна
10:30 - плод или кисело мляко 2%
12:30 - Обяд обядвам на стол защото няма как да ям в къщи и на стола гледам да ям супа и некво второ или поиле с ориз или свинско с картофи
15:00 - нещо леко плод или кисело мляко ама да е леко защото в 16:00 съм на трен
след тренировка след половин 4ас 4 лъжици мед
(тренировката ми е някъде час час и половина)
и всечврята ми се явява някъде 19:00 там ям стабилно секи път различно но в повечето случаи МИкс от зеленчуци месо или свинско или телешко или кюфтета салата зелена малко бял хляб
или некаква риба с варени картофи и после 30-40 мин преди лягане 200 грама извара
може би трябва да напиша програмата по която тренирам но нз ако трябва ще я напиша :oops:
[quote author=“immo”]Здравйте!
На 18 години съм тренирам от година и половина и тогре малко :)
висок 190
килограми 75
Целта ми е да кача мускулна маса но както може да се досетите доста трудно ми се отдава до сега не съм приемал никакви хранителни добавки идеята ми беше без хранителени да постигна целта си но сигурно няма да стане сигурно вие 6ще ми кажете какви точно са ми нужни :) ще напиша хранителния си режим и ще чакам да еидим какви поправки ще посаветвате.
Благодаря предварително :)
7:00 - Две Супени лъжици мед
7:30 - 100гр. мюсли с 200гр. мляко
8:30 - Три СаНдвича с (пуешко или телешко ка6кавал некаква салатка) мюслито и сандвичите ги ям на даскало щото съм първа смяна
10:30 - плод или кисело мляко 2%
12:30 - Обяд обядвам на стол защото няма как да ям в къщи и на стола гледам да ям супа и некво второ или поиле с ориз или свинско с картофи
15:00 - нещо леко плод или кисело мляко ама да е леко защото в 16:00 съм на трен
след тренировка след половин 4ас 4 лъжици мед
(тренировката ми е някъде час час и половина)
и всечврята ми се явява някъде 19:00 там ям стабилно секи път различно но в повечето случаи МИкс от зеленчуци месо или свинско или телешко или кюфтета салата зелена малко бял хляб
или некаква риба с варени картофи и после 30-40 мин преди лягане 200 грама извара
може би трябва да напиша програмата по която тренирам но нз ако трябва ще я напиша :oops:
Виж без добавки трудно ще качиш чиста маса при условие че повечето ти храни са не пълноценни в добавките няма нищо лошо напротив излиза даже доста по евтино и тие по леко на стомаха :lol: направиси нова диета базирана на съотношение въг-про-маз 2-1-0.10% 6-7 хранения
18.03.06
20:24
е добре де казвате непълноценно хранене...аз например нямам възможността да се храня по някакъв режим...и разчитам на хляба ...ям по 12,13 филии хляб на ден...това малко ли е ?
тежа 62 кг..на 16 год съм и съм висок 178 см
[quote author=“happy666”]е добре де казвате непълноценно хранене...аз например нямам възможността да се храня по някакъв режим...и разчитам на хляба ...ям по 12,13 филии хляб на ден...това малко ли е ?
тежа 62 кг..на 16 год съм и съм висок 178 см
Както казва Митето с боб и хляб не става.Режим означава да се храниш през точно определени часове и вместо да ядеш по един хляб си купи кафяв ориз и яж по половин кило(суров)и си набави белтъчини от яица извара и пилешки гърди
След тренировка добави освен меда и 3-5 белтъка. Иначе режимът на мен ми се струва ОК.
19.03.06
19:57
След тренировката най-добре е да се приема чиста глюкоза демек захар. След това изяждаш възможно най-много белтъци. Най-подходящи са яйцата както казаха от горе, защото се усвояват бързо. Млечните продукти са по-малко подходящи, защото садържат каезин, поради което се усвояват по-бавно.