18.03.06
19:34
Я помогнете с математиката. Кое е “по-вярно”?
135 лева = 2,2 кг ON 100% WHEY (изолат)
132 лева = 3,1 кг Scitec 100% WHEY (концентрат)
Е? Обърнете внимание че разликата е повече от кило протеин!! Това че едното е концентрат като се замисля не е и от голямо значение (поне от това което съм чел тук там).
Мисля да се спра на второто. Ще ги вземам по време на чистене, пък може и после.
18.03.06
19:45
аз бих си взел второто!Но понеже в София не съм го виждал ще си взема едно от двете!>
ULTRA WHEY PRO(UNIVERSAL)-3кг-138.80лв или 2,277кг за 103лв!
Whey Protein Shake(Spotr Pharma)-2,277 кг.-109.90лв
[quote author=“energymax”]аз бих си взел второто!Но понеже в София не съм го виждал ще си взема едно от двете!>
ULTRA WHEY PRO(UNIVERSAL)-3кг-138.80лв или 2,277кг за 103лв!
Whey Protein Shake(Spotr Pharma)-2,277 кг.-109.90лв
За SPORT PHARMA съм съгласен защото от скоро се внася но всепак OPTIMUM сие уникален продукт не само в България но навсякаде
18.03.06
20:47
Изолата е по-добър като чистота няма спор/гарантира ти поне 90% протеин и е по -бърз от суроватката/,обаче Scitec ти е по-изгоден така ,че аз залагам на него.
18.03.06
23:04
ON: 77 дози
Scitec: 94 дози
В момента ползвам на Скайтек и има резултат, а и вкуса си е супер. Също така е и повече дози, а 130 не са малко пари.
off: Къде от В.Търново ще ги купиш или ще ги поръчваш ?
19.03.06
09:01
От Търново. Специално съм питал и продавачът ми каза че каквото и да ми трябва от София мога директно на него да си го поръчам. Днес ще го питам за цените на протеините и дали не може един Ксенадрин да ми поръча.
[quote author=“manson”]От Търново. Специално съм питал и продавачът ми каза че каквото и да ми трябва от София мога директно на него да си го поръчам. Днес ще го питам за цените на протеините и дали не може един Ксенадрин да ми поръча.
Пичове скоро пускам интернет магазин където ще се продава наи-доброто и изпитано в България и не само цените ще бъдат без конкуренция ще има доставки в цяла българия.Наи хубовото е че вие сами ще може да оценявате всеки продукт и при повече негативи продукта си заминава.
19.03.06
10:28
Вчера си купих 2 либри ON 100% WHEY Голд разтвори се идеално и на вкус беше като шоколадово мляко. /досега не съм ползвал нищо на ON/
Съдържа 31 дози от по 30 грама с 24 грама протеин всяка. Като свърши кутията ще споделя дали съм останал доволен.
А по темата мисля че има голяма разлика между концентрат и изолат в процентното съдъждание на протеин. Т.е. ако земеш 1 кг. изолат примерно с 85% белтък получаваш 850 г белтък ако земеш 2 кг. концентрат с 50% белтък получаваш 1 кг белтък и още 1 кг незнайно какво.
Аз бих избрал изолата на твое място. Щом ще чистиш нека да е с нещо чисто.
19.03.06
13:08
Колко гр. е дозата и в нея колко протеин има. Това също е много важно, не смао дозите колко са. АКо трябва да пиеш по 3 дози на ден от единия и по 2 от другия ще има 30% разлика. На ОН е 28 гр. дозата с 24 гр. протеин (най-новия, иначе е 23). На скайтек как е?
П.С. След 20 дни се връщам от САЩ, ще взема доста протеин с мен (ОН 100% суроватъчен), така че може би ще имам и за продаване, незнам още. Много тънко ще го давам, така че не бързайте да си купувате.
19.03.06
13:15
само първия съм го пил, ванилията е страшно вкусна и шок. не е зле, а качеството просто не го коментираме :D , обаче много пари не е истина.В бб.ком 5 либри са 30 $, тук 135лв. ебати :shock: верно внасят го, ама пак е много
19.03.06
16:08
Може ли малко повече инфо? За кои продукти става дума? Кога го пускаш?
================
Днес отивам в магазина за суплементи и какво става:
scitec 100%whey - 2,350 - 109 лв.
scitec protein delite - 2,350 - 115 лв.
Аз си правех съвсем други сметки?! Прекалено скъпи ги продават тук май. Цените в София такива ли са?
Може ли малко повече инфо? За кои продукти става дума? Кога го пускаш? До средата на Април трябва да е готов в началото ще има наи популярните а после ще видим вие потребителите ще решите с вашите мнения и коментари искамисе да вкарам нови неща като MEGA-PRO LEGAL GEAR EAS
================
Днес отивам в магазина за суплементи и какво става:
scitec 100%whey - 2,350 - 109 лв.
scitec protein delite - 2,350 - 115 лв.
Аз си правех съвсем други сметки?! Прекалено скъпи ги продават тук май. Цените в София такива ли са?
Аз си купих 2.27кг на Оптимум нали всеки я хвали , мисля че добър протеина с вкус на бисквити е не е и кои знаи кво но се пие :-) !!! А какво мислите за ХХL на АББ пак е сурватка ???
XXL е геинър...
Оптимум уея бисквитите не са добри на вкус според мен. Ягодата е номер едно. Останалите вкусове също са ок. Но малко си се набутал с тези бисквитки ;)
19.03.06
23:41
То бисквити и аз съм пил ... не е работа :P Ягодата на каквото и да е като вкус все го докарват.