нз как да затворя поста затова

Темата е заключена.

13.12.18
01:53

Здравейте

Темата беше редактирана от Dragomir Mitev на 13.12.18 13:08.

13.12.18
09:21

Здравей.
Свършил си добра работа.Според мен това което е останало е отпусната кожа.Има още малко за изчистване.Нестава ясно за колко време ги свали тия 40кг?Може би е било за по-кратък период и кожата е нямала възможност да се прибере.
Но като цяло проблем невиждам.Работи за покачване на мускулна маса и всичко ще се нареди.Keep going! Успех.

Мнението беше редактирано от Get Fit на 13.12.18 09:22.

13.12.18
12:16

аз точно за това търся помощ тук мускулна маса си имам дори обиколката на гръдния ми кош е по-голяма от просто ще дам пример с мой приятел като цяло - двамата тренираме аз по-дълго от него обаче той яде всичко и свали килограми леко и благополучно талията му е слаба и очертана и когато хората видят него и мен за него казват ти сигурно яко тренираш при положение че той почти нищо не прави в сравнение с мен а гръдния му кош изглежда по-голям само заради малката талия при него преди беше 87 сантиметра а при мен 97 сантиметра и докато неговата обиколка на гръден кош стигаше 98 сантиметра моята стигна 111 а изглеждам всякаш не тренирам и целта ми е да намеря начина да си изчистя талията по скоро предната средна част и задната долна част защото знам че има нещо от долу и това нещо не се маха и не е като при нормалните хора защото буквално съм гладувал теглил съм калории всичко ,но няма резултатите които искам знам че имам тялото а немога да му се насладя защото е скрито :/ и не изглежда така както всъщност е ,а просто нищо с нищо понякога ми се плаче честно казано като гледам как другите се наслаждават на храната а аз ..... гледам тъпо и измервам всичко и знам какво има във всичко и в същото време не мога да видя резултатите от това , просто ми трябва професионална помощ как и какво да правя за да изчистя всичко това защото знам че може но някак си тази вода или каквото е решава да се задържи там при положение че дебелината на самата кожа е 3-4 милиметра а това са сантиметри вода или каквото е ,и не може да се махне ,а с тази една мисъл се събуждам всеки ден просто да го няма... :/

13.12.18
12:31

Човек, много си се филмирал. Нито си дебел, нито нищо. Поздравявам те за свалените килограми! Продължавай да тренираш и не бързай толкова.

13.12.18
13:01

тук някой няма ли решение 😄 аз имам цел хич не ми дреме 40 килограма са нищо свалят се супер лесното обаче искам да си имам нормална талия Q_Q единствената ми цел в живота остана като цяло не искам нищо друго а само това 😄 никой не би ме разбрал но това искам 😄 да се изчистя само заради визуалния ефект а не всеки да си мисли че не струваш в тренировки и всичко само защото не ти вижда Gainzzzza

13.12.18
13:05

казано от Dragomir Mitev на 13.12.18, 13:01:

...единствената ми цел в живота остана като цяло не искам нищо друго а само това 😄 никой не би ме разбрал но това искам 😄 да се изчистя само заради визуалния ефект а не всеки да си мисли че не струваш в тренировки и всичко само защото не ти вижда Gainzzzza

Извинявай, ама това твоето е детска работа. 🙂 Единствената ти цел в живота е да ти се вижда gainza 🙂) Никой няма да ти каже да караш само на вода, ако това очакваш.

13.12.18
13:06

не както и да е просто ще затворя поста явно няма да ме разбере никой

13.12.18
13:14

Спокойно,на прав път си.Щом до тук си го докарал с визията,и още ще имаш прогрес.Случва се леко да забуксуваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1