Спиране на сладкото

26.12.18
04:54

Вижте сега идва нова година и мисля че имам волята да спра сладкото.Имам в предвид въобще цялата 2019г да да не ям нищо със захар.Едновременно с тях ще тренирам мн усилено.На 15г съм март правя 16.Ще навреди ли някакси това на здравето ми?Също 183см 77кг съм.

Според мен килограмите ти спрямо височината са добре. Може да замениш сладкото със здравословни негови алтернативи, пресни плодове, пчелен мед, черен шоколад с по-висок процент какао. Хапвай повече протеин, като яйца, месо, риба и млечни продукти, качествени въглехидрати, като овесени ядки, картофи ориз, пълнозърнест хляб и качествени мазнини, като зехтин, сурови ядки, маслини, заквасена сметана и тн. Добър тренировъчен режим с качествена храна, би дал добри резултати при теб. Успех! 🙂

Мнението беше редактирано от Васил Стефанов на 29.12.18 04:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1