Вижте това НВД!

DU

19.03.06
11:00

5:50 1/2 грейпфрута
6:15 50 гр ов.ядки с кисело мляко (1 кофичка от 0,1%)
10:00 кисело мляко (1 кофичка от 0,1%) + 50 гр ядки (бадеми,лешници)
13:00 1/2 грейпфрута + 1 кафе
13:30 - 15:30 тренирофка в залата
15:00 - 15:30 (велоергобетър)
16:00 200 гр пил. месо + 2 яйца + салата
16:30 200 гр извара смесена с 50 гр сирене + 100 гр пил. шунка
18:30 200 гр пил месо + 4 белтъка + 1 жълтък + салата
Ето това е кажете си мнението за да стане още по добре.А сега имам няколко въпроса относто нвд-то:
1.13:00 Ако пропусна да изям грейпфрута + кафето фатално ли е?
2.16:00 Какво трябва да бъде пилешкото месо:Печено на скара или варено.Тия 2 яйца варени ли трябва да бъдат на очи как?А за салата никаква идея нямам(дайте предложение)
3.Това е за нвд-то А сега друго :D
Преди време бях поръчал Pro Gold 90 и като видях какви са резултатите които сте направили се отчаях.Но вече е взето няма връщане назад.Ще го употребя и посе ще му мисла..Стига съм се отклонявал а сега по същественото:Как трябва да го пия по колко.Ако ми кажете как мога да го вместя във програмата?Имам една идея понеже не ми е удобно в училище да си го пия дали може в едно шишенце да разтвора необходимите грамове и да си го носа със мене.Ще стане ли или така няма да бъде използваемо в смисъл ще се развали или нещо такова.
Това е от мене.
Благодаря предварително!

19.03.06
12:09

Първо защо тие НВД

DU

19.03.06
12:17

Еми 85-90 кг съм и искам да стопя мазнините този ли е начина със нвд-то или .. нещо друго
По добре ли е да спазвам нвд за подържане на теглото дай мнение

19.03.06
12:29

[quote author=“DunevmotorSport”]Еми 85-90 кг съм и искам да стопя мазнините този ли е начина със нвд-то или .. нещо друго
По добре ли е да спазвам нвд за подържане на теглото дай мнение

По-добре си разпредели храненята през 3ч задължително яж преди тренировка като наблягаш на конплексните въглехидрати а след на белтъчините също върти въг. 100-200-300-400гр.после пак 100гр и тн.

DU

19.03.06
12:32

Добре а това за про голда какво ще кажеш ?

19.03.06
12:49

Глупости !
НВД+кардио ти трябва.
И запомни въглехидратите по 1гр. на кг. телесно тегло !

DU

19.03.06
12:55

Добре един казва глупости втори друго. В краен случай какво да правя :)

19.03.06
13:56

[quote author=“DunevmotorSport”]Добре един казва глупости втори друго. В краен случай какво да правя :)

Ако го слушаш този смешник  ще се изпариш ще загубиш и молкото мускули които имаш.Питаиго този емзо дати обисни нещо за цикала на КРЕБС и за ролята на въглехидратите.Абе я наи-добре грабвая учебника по биология че тоя маи е испуснал доста.

19.03.06
16:08

Не трябва да се намалява прекалено много количеството на въглехидратите. Те са еднакво важни за доброто здраве, както и останалите нутриенти (белтъчини, мазнини и др.) Въпреки, че липсва общоприето изискване, необходими са минимум 50 г дневно, за да се избегне кетоза - киселинно състояние на кръвта, което настъпва, когато собствената мазнина на организма се използва предимно за енергия.

Тва за кафето и грейпфрута хубав, ама много се хиперболизира.Пича от онази тема голяма роля за отслабването му има л карнитина, който се ен атрупал в тялото.Не че не помага кафето с грейпфрута, ама чак толкоз.Месото пилешкото го вари първо( за да избегнеш птичи грип) и ако не ти е вкусно така си го печи.Яйцата задължително ги вари поне 12 мин( пак заради грипа)Освен това сурови яйца не са за предпочитане поради други болести.И гледай да не ядеш много жълтъците че имат много холестерол.Хапвай белтъци.
САлати: зеле моркови, шопска с извара, марули с репички, марули с пиле, чушки с оцет и чесън.Трябва голяма фантазия за да не ти писва яденето но няма как.

Дано приятелите ти са много търпеливи, щотот човек като спазва диетата 1 месец и става доста раздразнителен и агресивен.И затъпява много, поради липсата на въглехидрати.Има и нещо друго за да е з дравословноо тслабването.26 x (теглото ти) = калориите под, които не трябва да падаш.ЕЙтук има таблица на калоричност на дадено ядене:

http://healthyfood.info.bg/Calculators/Content_CalcCalories.html

19.03.06
16:14

Цикъла на кребс няма се наруши на добре съобразено НВД спокойно
Нормално е обаче загуба на сила, лека отпадналост или нещо такова но трябва да се преживее не е болка за умиране ...

MI

20.03.06
19:41

Бреййй какви акъли, доколкото знам за НВД 1 гр В на килограм телесно тегло, а тва под 50 даже не е възможмо защото почти всички храни съдържат дори и малко количество В така че няма начин да вземеш прекалено малко освен ако съвсен спреш да ядеш, билоогията била точна наука а тука всеки се размазва от абсолютно противоположни мнения.НВД е абсолютно утвърдена през годините диета изпробвана от много ама много хора която дава умерено сваляне на килограми, без да вреди силно на здравето и може да се провежда доста време.Не го знам тоя цикъл на Кребс ама ако почваме да спазваме всичко което някой учен е доказал трябва да се побъркаме, абсолютно безвредни неща няма, даже със всяко вдишване ние остаряваме и в тялото ни се натрупват вредни химикали е тогава какво да спрем да дишаме???В месото имало холестерол???Ами той е вреден тогава да спрем да го ядем, но в същото време ще загубим една камара преимущества на месото.Ако можехме да живеем абсолютно здравословно то тогава нямаше да остаряваме и умираме.Пък и всяко тяло е различмо.Но тук понеже е форум на културисти( ама бас давам че повечето просто си играят на такива) се развиват едни страшни теории и математики, които мен ако питате са малко излишни.95 % от резултатите са от редовните тренировки и едно хранене спазващо основните принципи, останалите 5 % са от тези дълги и противоречиви теории.Едно време и аз се опитах да чета форума и да попивам информация но скоро разбрах че е невъзможно.Всеки говори различно аз на кой да вярвам, всеки псува другия и размазва теорията му с некви си изследвания проведени еди къде си.Затва почнах да гледам само основните неща по които спор няма а разните други новости ги зарязах.НВД е едно от основните неща.Има хора които го оспорват както видях, има и хора които оспорват яденето на месо ама аз не ги слушам, няма да умра от холестерол  ама пък ще умра от някоя вегетарианска болест, която ще бъде открита след смърта ми което не ме грее много.Мойта максима е Златната среда, всяко екстремно отклоняване е в сферата на експеримента , аз не искам да съм опитно зайче на доктор Емилова дето казва че 1 година на чай и онанизъм имало огромно положително влияние върху организма :)

DU

20.03.06
19:46

Много правилно !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1