15.03.06
10:47
какви са ви мненията за super mass gain- nutrium.добър ли е или не?има ли някои добри резултати или не и заслужава ли си да се пие.нека които го е пил да каже какви са му били резултатите
15.03.06
11:08
Ами искам да ти кажа само,че и аз ще си взимам и ми казаха,че е много добър.Но всичко си зависи от метаболизма ти,в събота ще си купим с един приятел,за да се поиздуеме :D :D :D :D :D :twisted:[/img]
мен ако питате е пълен боклук :wink:Пил съм го и мога да кажа че вътре има всичко друго,но не и това което го пише на етикета.Лично мнение
15.03.06
14:35
мен ако питате е пълен боклук :wink:Пил съм го и мога да кажа че вътре има всичко друго,но не и това което го пише на етикета.Лично мнение
Да прав си, че има всичко друго - аз и на треска от дограма съм попадал в този продукт. Вярно беше преди две години, но от тогава внимавам.
head_hunter,явно са правили ремонт,а част от гейнерчето се е разсипало на земята.Е,хорицата са го обрали с метличката и бум в кутията.Сега на такива дреболии да обръщаме внимание :lol:
16.03.06
10:48
Тогава много ви моля кажете ми какво да си взема,но да е качествено!!!!!
Благодаря предварително!
ам тоя на нутрим наистина е пълен боклук можеш само мазнини да ка4иш няма никъф смисъл
земи си П&Б той мисля 4е е добър ,а и не е мн скъп 17 лева кило
[quote author=“HATTORI_HANZO”]Тогава много ви моля кажете ми какво да си взема,но да е качествено!!!!!
Благодаря предварително!
Пичове незнам дали сте наясно но тези геинари неса ная подхадящи за качване на мускули а за маса впредвит че ще качите и доста сланинки мина онова време когато се качваха 20-30кг през основния периот и после се чистеха 20 зада останат 5-6кг сега повечето билдари са готави за състезания почти по-всяко време. Вземете пример от Митето тои сие почти винаги 120кг дали му трябва геинар.