14.06.12
12:45
Здравейте колеги! Имам проблем от около 1 месец малкия приятел така да се каже няма сила.. Бихте ли ми помогнали? Незнам точно какво ви интересува за да ви кажа така че по добре вие да задавате въпросите. Благодаря предварително!
какво пиеш (ако пиеш добавки или други екстри)?
какво спортуваш, ако спортуваш?
жена ти хубава ли е и справя ли се добре? (или ако не си падаш по жени, въпросът е за мъж)
стрес в работата имаш ли? колко спиш?
14.06.12
12:52
Не пия хапчета.
Почти всеки ден играя футбол но не тренирам!
Нямам приятелка от 2 години не съм правил секс
Не работя
Значи нямаш сила да се самозадоволяваш ли...
В смисъл, за какво нямаш сила...и май думата не е сила, а либидо(каквото и да обобщава това).
Пробвал ли си с приятелка да видиш как ще си...
14.06.12
13:47
Сутрин след сън има ли ерекция? Ако да, може би проблемът е в горната глава.
На колко си години?
През тези две години самозадоволявал ли си се?
Ако правилно те разбирам от един месец не си така ли ?
Поради каква причина не работиш и от колко време не работиш?
Напиши си хранителния режим примерно вчера какво си ял от закуската от последното хранене, ако си на много малко калории и няма полезни мазнини е разбираемо..
казано от Bocko на 14.06.12, 16:05:
Напиши си хранителния режим примерно вчера какво си ял от закуската от последното хранене, ако си на много малко калории и няма полезни мазнини е разбираемо..
Проблемите с ерекцията почти винаги са психосоматични. Обективна причина може да има само при физиологични изменения и заболявания, но доколкото разбирам тук не е такъв случая.
Особеното при сексуалните смущения е навлизането в един омагьосан кръг на причина и следствие, който е характерен само за тях - веднъж като ти падне се създава страх от повторение,което пък катализира смущението. “Правилото” е, че винаги става това, от което се страхуваш. Ако мислиш: “дано не ми падне” - пада ти, “дано не свърша бързо” - свършваш...и така нататък. Изходът е да се въздейства върху първопричината - трябва да се локализира и неутрализира източникът на стреса, породил дисфункцията. Иначе за конкретни случаи (за довършване на акт) има разни “плацебо” трикове, но генерално те не биха ти помогнали.
14.06.12
17:23
То по тая логика охооооооооооооо...... :)
Пешко - ако кажа ‘’дано не ми стане по-голям’’ ще има ли ефект ?! (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.06.12 17:25.
казано от kristiancho на 14.06.12, 17:23:
То по тая логика охооооооооооооо...... :)
Пешко - ако кажа ‘’дано не ми стане по-голям’’ ще има ли ефект ?! (wasntme)
хахахах, де да работеше така, хахахаха, но знам ли...не съм пробвал :D :D :D
От личен опит го казвам преди като не знаех на колко калории съм и т.н., но пак се хранех чисто без мазнини ии нямах голямо желание за секс, но след като си ги сметнах и видях, че сам на 2300kcal :X ги направих 3000+ и с полезни мазнини и малко гадно ми стана един път на 16 градуса в залата докато си тренирах и самолета излетя, че се чудех на къде да се обърна, както и да е много се отклоних. Та мисълта ми е, че ако е слабо храненето и тестостерона няма да е много на високо ниво и от там желанието за секс и проблемите с ерекцията...
15.06.12
10:30
slavko Пуснеш го и много бързо е спаднал.. Не съм пробвал с приятелка от 1 месец е така и си мислех, че ще се оправи само но вече няма защо да се чака.
Иван Киряков Да сутрин имам ерекция обаче главата незнам как да го обясня .. не може да се стегне ли .. незнам :Х
29.04.15
19:50
Здравейте,извинявам се че ще използвам темата но не искам да отварям нова имам подобен проблем обаче с малко разлика сутрин нямам ерекция ... много рядко ми се случва да съм получавам МНОГО рядко !!
25.04.17
01:12
Аз също имам такъв проблем и ползвам Вита Гра, натурални хапчета за ерекция, които са с бърз и мощен ефект и изцяло на билкова основа. Не съжелявам, а и цената си е горещичка 🙂.
Вие какво ползвате?
25.04.17
01:43
Пичове,вземате една глава целина,сварявате я в едно кило козе мляко,после я пасирате и изпивате,ако не ви става бегайте на лекър.А на тоа дето сътрин не му става-довечера преди да си легнеш изпий едно коли вода,сутринта или ммокри чаршафи или ерекция.
25.04.17
06:43
1. Тежка физическа работа:
а) тежък клек, лег, тяга, интензивна тренировка с околопределни килограми..
2. продължително физическо натоварване с психическа умора:
а) продължително бягане, продължително колоездене, продължително плуване, катерене на планини и хълмове и т.н.
3. Стрес: къпане/поливане със студена вода.
Това стимулира производството на тестостерон и след това, ще имате поне 5,6 дни щастие)))...
Като добавки: ЗМА, трибулус, Деа.. Също важно е да си лягате преди 23 часа, да се храните добре и пълноценно....(диетите действат отрицателно)...и т.н...
П.П. има и друго нещо....трениране на простата....не с пръст))))))......когато пикаете, прекъснете нарочно струята....(това става, защото се свива мускула около простата)..после пуснете струята и така 3,4 пъти....Правете това, като отивате до тоалетната...Същото може да се прави и “на сухо”, когато напипате как да контролирате този мускул 🙂....
Ако пък, станете майстори в това, то има продължение...китайците му викат “полъх на вятъра”....ще можете да получавате оргазъм без да свършвате, при полов акт (сдържайки извержението) и без да се губи ерекцията...това ще ви направи идеални любовници 🙂.....стискайки простата по време на момента на извержението, ще получите оргазъм, но няма да ви пада след това)....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 25.04.17 06:53.
08.01.19
14:36
Мъжът ми имаше подобен проблем , но гледах по телевизията една реклама за Купидон хапчета за силна ерекция. Взех му и сега и двамата сме доволни, той от ерекцията си, а аз от продължителността на секса 😄
казано от Пламена Добрева на 08.01.19, 14:36:
Мъжът ми имаше подобен проблем , но гледах по телевизията една реклама за Купидон хапчета за силна ерекция. Взех му и сега и двамата сме доволни, той от ерекцията си, а аз от продължителността на секса 😄
Тук няма да успееш много с рекламата. Хората са умни, питат и знаят как да си решават проблемите и предполагам не се занимават с шарлатани.