17.03.06
20:47
Купих си Monster AMINO 2700 на JC Nutrition.
Някой пробвал ли го е и какво мисли?
С какво мога да го комбинирам за качване на чиста ММ?
JC Nutrition българско ли е :) .Казаха ми че само ги пакетирали в БГ но не съм мн сигурен :)
...90кг/176см/18Годишен/7месеца стаж...
18.03.06
02:04
[quote author=“Vik”]Купих си Monster AMINO 2700 на JC Nutrition.
JC Nutrition българско ли е :) .Казаха ми че само ги пакетирали в БГ но не съм мн сигурен :)
JC са най - фалшивата марка която може да съществува. Преди време намерихме в JC Creatine Bomb, Bionabol стрит на прах. Целта е да получиш бърз резултат и пак да си купиш. Резултатът се явява в това, че се издуваш като вътрешна гума на велосипед и после като спреш да взимаш спадаш като балон.
18.03.06
02:51
[quote author=“dan_koloff”]намерихме в JC Creatine Bomb, Bionabol стрит на прах. .
като е бил стрит как разбра, че го има!??!!?
18.03.06
07:47
:( Излиза че само съм си изхарчил парите :(
18.03.06
11:19
добре дошъл.
18.03.06
11:21
[quote author=“Sportex”][quote author=“dan_koloff”]намерихме в JC Creatine Bomb, Bionabol стрит на прах. .
като е бил стрит как разбра, че го има!??!!?
Не го бяха стрили достатъчно добре(за мой късмет) и бяха останали хапчета. Имах познати в ХЕИ (казвам, че имах защото вече нямам) събрахме парченца хапчета и им ги дадох да ми ги изследват. Давал съм и продукти на Nutrim, напр. MEGA PRO 92 Platinum, тази кутия от 3 кг. която дадох въобще не отговяряше на етикета, но това беше отдавна, сега може да слагат Metandrostenolone или каквото си поискат защото Bionabol няма. Имайте впредвид, че има вероятност не само JC да слагат, а и други с цел да им се купува продукта. Българите сме си ебали майката, всека гледа далаверата без да го е грижа за здравето на другите.
18.03.06
23:09
А с какво е хубаво да го комбинирам за качване на ММ ?
[quote author=“dan_koloff”][quote author=“Vik”]Купих си Monster AMINO 2700 на JC Nutrition.
JC са най - фалшивата марка която може да съществува. Преди време намерихме в JC Creatine Bomb, Bionabol стрит на прах. Целта е да получиш бърз резултат и пак да си купиш. Резултатът се явява в това, че се издуваш като вътрешна гума на велосипед и после като спреш да взимаш спадаш като балон.
Абе пич ти друга работа нямаш ли та само глупусти пишеш не че съм адвокат на Юли ама тия неща са доста несериозни и неми НЕКОИ АДМИНИСРАТОР ДАТИ РАЗСКАРА ЗАДНИКА ОТ ТУКА че вече ми писна дати чета глупостите
19.03.06
15:32
Естествено като навлезем в някой спор никой не отговаря на въпроса на човека.
Не ви ли се струва, че на моменти форума заприличва на една голяма говорилня на лична основа и много хора си прокарват тезите.А какво печелят начинаещите момчета на 15-17 г, които са се регистрирали за да разберат нещо повече за спорта???
После имаше тема, че модераторите били прекалено строго дето подържат реда!!!
По темата: Мисля, че тези аминокиселини вече не се произвеждат, просто на много места има складова наличност.
Аз лично съм ги пробвал в комбинация с протеин и креатин по следният начин: веднага след тренировка 4 хапа аминокиселини, след 15-20 минути протеин с декстроза и креатин. Ефектът е добър, просто след инсулиновият шок аминокиселините влизат веднага в мускулите. След като си ги купил вече си ги пий по 4 хапа след тренировка и ще видиш дали да повториш.Но вообще не разчитай на аминокиселините да ти покачат мускулната маса, те само започват процеса на възстановяване. Останалото е здраво ядене.
Успех!
[quote author=“Vik”]Купих си Monster AMINO 2700 на JC Nutrition.
амино 2700 - нормални аминота - не са кой знае какво.
Комбинирай ги с креатин, суроватъчен протеин и декстроза за максимален ефект.
JC се пакетират в БГ като суровината се внася от вън...