18.03.06
22:13
първия изключително глупав въпрос (за който не искам да ми се смеете :wink: ) е нали този продукт е за покачване на тегло
втория, до колко е ефективен
третия ми въпрос е ако си го поръчам от тук http://www.nutrim-bg.com/products/group.aspx?gid=67, колко ще ми излезе доставката, тоест това нали е български сайт, няма да е повече от 10 лева
четвъртия ми въпрос е какви други продукти за покачване на тегло може да ми предложите и то от някой интернет магазин, български, че не ми се търси по магазини
мерси предварително, но съм начинаещ в областа на добавките и исках да се по информирам :wink:
18.03.06
22:22
-За маса е да.
-До колко е ефективен,ще има ефект,но не очаквай кой знае какви резултати.За тази цена толкова.Зависи и каво ти е храненето.
-Сайта е български ,обаче по добре си го земи от магазин.Оскъпява се не малко.Примерно в Билла е 6.20лв за 400гр.,но ти си решаваш.
18.03.06
22:25
еми не просто от провицията съм и въпреки че в нашия град има Била не съм забелязвал такъв сектор :wink:
щом това не е ефективно предложи ми нещо по ефективно, ама и не чак много скъпо
интересува и нещо друго на 17 съм и метаболизма ми е много бърз, трудно качвам, а ям много, поне по 5-6 пъти на ден, дали тези добавки за покачване на теглото ще имат някакъв ефект ?!?
18.03.06
22:31
От добавките с Гейнер ще качиш най-много килограми.
Това какво да вземеш зависи от сумата която си решил да дадеш.
От по изгодните алтернативи освен на Нутрим може да видиш и
www.silata.com
и по-скоро виж суроватъчния им гейнер-WHEY 4000 WEIGHT GAINER : P&B Labs 1кг..
Цена: 17 лв..
18.03.06
22:36
да и аз се ориентирах в този диапазон около 20 лева, а колко килограма може да кача горе долу ?!?
18.03.06
22:59
За 20лв. си вземи гейнер на нутрим мисля че след като си с бърз метаболизам това е по добрият вариант.Не си мисли че от 1 кг гейнър и вече ще станеш “як”.Качването зависи от много неща храненето,тренировката и т.н.
по-здрави
19.03.06
01:20
да разбирам, храня се доста добре :wink: , тренирам поне по 4-5 пъти седмично и така на татък, просто не мога да кача нищо
btw тва мит ли е че добавките влияят на потентността
19.03.06
08:29
Щом се храниш добре значи имаш проблем с тренировката и почивката. 4-5 пъти е доста (не знам какъв ти е стажа),но ако си със малък стаж е по добре да тренираш 3 пъти седмично.
[quote author=“Inzest”]първия изключително глупав въпрос (за който не искам да ми се смеете :wink: ) е нали този продукт е за покачване на тегло
втория, до колко е ефективен
третия ми въпрос е ако си го поръчам от тук http://www.nutrim-bg.com/products/group.aspx?gid=67, колко ще ми излезе доставката, тоест това нали е български сайт, няма да е повече от 10 лева
четвъртия ми въпрос е какви други продукти за покачване на тегло може да ми предложите и то от някой интернет магазин, български, че не ми се търси по магазини
мерси предварително, но съм начинаещ в областа на добавките и исках да се по информирам :wink:
Вместо да си даваш парите за продукти с бързи въглехидрати по-добре си купи 6-7кг овесени ядки за 20лв поне няма да омазниш много.
19.03.06
11:47
стажа ми е 6 месеца, обаче бях много зле 68 килограма а съм 193, сега съм към 78 килограма, но от месец осещам че съм стигнал лимита си и не мога да качвам повече килограми, не ми е мръднала ръката също, като имате предвид че за 5 месеца наддадох с 10 килограма и ръката ми порасна с около 10 сантиметра
аааа и да не забравя ще ми кажете ли как и кога се приема този продукт, че си го поръчах вече, то всъщност на кутията трябва ли да пише
19.03.06
15:19
[quote author=“Inzest”]наддадох с 10 килограма и ръката ми порасна с около 10 сантиметра
момче и аз съм качвал бързо ама то това е невъзможо 10 кила и 10 санта на ръката?!!?
19.03.06
15:25
честен кръст, може да ти пратя и мой снимки преди да почна да тренирам, иначе съм правил лицеви упори и такива неща преди тва ама нищо сериозно, а ако тва ще те увери ръката ми беше 23 см :lol: , тоест бях кожа и кости
19.03.06
15:31
[quote author=“Inzest”]честен кръст, може да ти пратя и мой снимки преди да почна да тренирам, иначе съм правил лицеви упори и такива неща преди тва ама нищо сериозно, а ако тва ще те увери ръката ми беше 23 см :lol: , тоест бях кожа и кости
Ъъъ 23 ръка ... верно може... браво продължавай да качваш момче ама внимавай с темпото щото не е хубаво прекаленото бързо качване - давай постоянно и по по-млако. :wink:
19.03.06
15:36
e както вече казах представи си ме 68 кила и 193 :wink:, да не говориме даже съм бил 65 кила преди това :wink: , и че се издължих 20 сантиметра за 3 месеца :wink:
Престанете да си давате парите за тези гейнъри - съберете малко повече пари и си вземете някакъв нормален високопроцентен протеин. Ако ще и български да е, но да е високопроцентен.
19.03.06
18:17
добре де ама как се приема ми обяснете този WHEY 4000 WEIGHT GAINER и кога точно
19.03.06
18:39
[quote author=“Inzest”]добре де ама как се приема ми обяснете този WHEY 4000 WEIGHT GAINER и кога точно
На него си пише... но все пак 3 пъти сутрин, преди и след тренировка.
19.03.06
18:40
незнаех че пише извинявам се, а и мерси :D
01.04.06
13:42
[quote author=“Inzest”]
тва мит ли е че добавките влияят на потентността
Не влияят отрицателно спокойно.
Даже в някой случай , ако има екстракт от трибулус ,магарешки бодил даже влияят положително