Nujda ot kompetentno mnenie ASAP PLZ !!!

Темата е заключена.
DH

26.07.04
12:50

Zdr pi4ove!

Taka…Na 17 godini sym, visok 1.89 i teja 62-63 kila.  :oops:  Pravq kakvi li ne opiti samo i samo da napylneq malko, no bez vsqkykyv efekt. Hranq se po-mnogo 4 pyti na den, no ni6to ne ka4vam. Stoq si vse sy6tiq hyrbalqk… :(  Re6il sym da trygna seriozno na fitnes i ne samo da naddam dosta kila, a i da napravq nqkakvo tqlo, koeto da mi da mi dava malko samo4uvstvie, nali se se6tate.  :wink:

Iskam da te pitam kakvo trqbva da vzemam zaedno s trenirovkata? Proteini, aminokiselini, creatini? Ako moje da mi prepory4ate i marki sy6to, no da sa bylgarski, za6toto ne mi se har4at mnogo pari.

Sy6to taka se nujdaq ot programa vklu4va6ta dobavkite za byrzo napredvane.  Аko nqkoi ot vas se navie da mi napravi i programa ...6TE SYM MU MNOGO BLAGODAREN!  :D

10x in advance!!!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:16.

26.07.04
18:23

Еми за да не се повтарят едни съвети до безкрай първо прочети информацията в сайта а именно хранителен режим и при тип телосложетие ектоморф ще ти е полезна.След това прочети в раздел тренировки за маса пак за ектоморф.И това което сигурно ще ти е най-интересно виж темите които е създал xlr8.Той има като твойто телосложение та съветите към него може да приемеш като към тебе.Ако има нещо допълнително може да питаш разбирасе но първо прочети цялата инфолмация която ти казах и даже няма да имаш нужда от повече съвети.
УСПЕХ!!!

26.07.04
23:19

1) 4 яденета на ден въобще не са достатъчни, направи ги 6-7
2)явно е, е си краен ектоморф.Бих те посъветвал за сега да не почваш тренировки, първо си изгради правилен хранителен режим и  качи някое и друго кило без тренировки.Като станеш към 70 кг тогава почни тренировки.
3) в началото не почвйш веднага с добавките - храната е на първо място!Първо се научи се да се храниш правилно(най-много си вземи един добър гейнер),
4)за да качиш наблягай предимно на сложните въглехидратите.Като ще качваш единственото решение е в калориите - яж квот ти падне- пици, бургери...

27.07.04
14:32

за суплементите прочети важните теми и тези на сайта
за хранене хората ти казаха

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1