19.08.05
17:38
По колко пъти е хубаво да се тренира на седмица когато взимаш бионабол в моя случай метан. Разбрах ,че като взимаш метан бързо се възтановяваш и някои хора даже тренират всеки ден или по 6 пъти на ден.. други пък сутринта ходят на зала а вечерта на лостове.. и правят нещо като две тренировки.. вие какво ще ми препоръчате.. и темата не е за Забранени защото питам за тренировка.
19.08.05
20:07
Тренирай тежко - ако искаш маса
Яж обилно - приемай и много белтък
може и протеин на прах
Тренирай 3 пъти в седмицата - макс 4
по 1час - 1.15мин
Не е нужно да се измориш яко ,за да растеш
Аз ако тръгна да се моря до дупка - трябва цял ден да вися в залата
Дали със зоб или не - принципите са еднакви
нека се изкажат и колеги ,които са правили цикли също .
Индивидуално е.Това можеш само ти да кажеш започни от 1 МГ на седмица и виж как върви ако няма разтеж и се чувстваш че ти е леко свали например на 5 дена паузата между МГ
А съветите на ПРОМПТ важат в пълна сила през този период
20.08.05
12:16
djgorgio-ASTOR честно казано не те разбрах какво искаш да кажеш.. е малко съм тъп верно но... :cry: би ли пояснил
PROMPT мерси за съвета.. но аз обикновено без да взимам нищо тренирам 4 пъти на седмица.. пък сега когато това ме възтановява бързо искам поне 5-6 да тренирам.. взимам протеин и л-глутамин също... имам и креатин но ми казаха да не го пия.. защото много ще се оводня.
20.08.05
22:19
Вдигай по тежко ако гониш маса - не увеличавай бройката !
може 1 ден да тренираш един да почиваш - 1-вата седмица а втората 1 тренираш 2 почиваш - после връщаш 1 към 1 и така !
[quote author=“Em1l”]djgorgio-ASTOR честно казано не те разбрах какво искаш да кажеш.. е малко съм тъп верно но... :cry: би ли пояснил
PROMPT мерси за съвета.. но аз обикновено без да взимам нищо тренирам 4 пъти на седмица.. пък сега когато това ме възтановява бързо искам поне 5-6 да тренирам.. взимам протеин и л-глутамин също... имам и креатин но ми казаха да не го пия.. защото много ще се оводня.
Кажи кое не ти е ясно точно да ти го обясня подробно не съобразих че може да не познаваш термините които използвам
21.08.05
09:52
djgorgio-ASTOR .. ами “1 МГ на седмица ” , “5 дена паузата между МГ ” , това честно казано.
PROMPT
Ами не гоня точно голяма маса искам да кача малко но по изчистено.. с релеф може би 1-2 килограма там но само релеф.. е то това не е възможно само от таз система де.. искам да кача повече релефно а не много маса.. и мазна..
21.08.05
13:31
колкото можеш по-често
подкрепям WESTA .най добре е да се тренира 3 , 4 максимум пьти в седмицата :wink:
Ами тои по горе каза че обикновено си тренира по толкоз и човека сега е минал на на цикал с Стероиди и иска да увеличи тренировките доколкот разбрах защото с стероидете се възтъновява по бързо вие му казвате да тренира по 3,4пъти ? Аз нямам отговор по темата просто все още не съм много навътре с нещатата !
17.01.19
18:13
тренирам 3 пъти може да увелича с още 1 път