Плоско дупе

10.01.19
23:04

Здравейте! Тренирам от година и нещо,почти 2 и имам добри резултати върху тялото си. Единственото място където куцат нещата е дупето ми. По рождение дупето ми е сплескано и никога не съм имала хубаво кръгло дупе.Бихте ли ми препоръчали упражнения и към какъв вид храна(белт.,въгл. или мазнини) да наблягам. Не съм с бърз метаболизъм,нито много бавен. Долната част на тялото ми е доста слаба(като издържливост и като маса). Винаги когато тръгвам да качвам кг ги качвам в ръцете и корема,а краката ми винаги са били слаби и стегнати. Когато правя упражнения за крака ми е доста трудно тъй като са слаби като издържливост и веднага изтръпват и “омекват”. По принцип упражненията за дупе които най-често правя са:глутеус мост(не знам дали има превод на бг),клекове и мъртва тяга ; като правя по 10-15повторения по 4 серии, 2-3 пъти седмично.

Темата беше редактирана от Боряна на 12.01.19 10:49.

19.01.19
11:50

Намали упражненията и не бягай на пътека когато правиш глутен. Мост стягай дупето в края на движението за да осъществиш мозъчно-мускулен контакт с него.Проблема при жените когато искат добре оформено дупе е че работят с бедрата а не дупето увеличавайки килограмите и храненето.
Пример: 1 са серия повечко повторени / по малко килограми.
4 серия малко повторения да кажем 8 и макс килограми
Относно млека го прави с широк разкрач и клякаи дълбоко.
Успех

ДЕ

19.01.19
12:10

казано от SquatForBiceps на 19.01.19, 11:50:

....когато правиш глутен. Мост стягай дупето.....
Успех

🤔

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1